Jauns Izpārdošana
Bērnu Priekšējā Sēdeklī Mazulim Priekšā Mount Velosipēdu Alumīnija Sakausējuma Salokāmi Bērnu Velosipēdu Sēdekļu Viegla Zīdaiņu Pārvadātājs Bērniem Toddle Skatīt lielāku

Bērnu Priekšējā Sēdeklī Mazulim Priekšā Mount Velosipēdu Alumīnija Sakausējuma Salokāmi Bērnu Velosipēdu Sēdekļu Viegla Zīdaiņu Pārvadātājs Bērniem Toddle

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.57

-30%

€13.68

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Droši un Ērti: velosipēda priekšējā sēdekļa ļauj jums, lai saglabātu acu par savu bērnu un ceļu.Biezi polsterētu spilvenu, lai nodrošinātu optimālu komfortu.Un velosipēds sēdeklis, kas aprīkots ar nonslip margas labāku saķeri lai palielinātu stabilitāti un drošību.Pedāļi piedāvā drošības atpūtu jūsu bērna kājām.

2、Viegli Uzstādīt: bērnu velosipēds sēdeklis, kas ir viegli uzstādīt uz sava riteņa, nav nepieciešami instrumenti.Un tā ir piemērojama gadījumos, kalnu velosipēdi, hibrīda velosipēdi fitnesa velosipēdi.

3、Front Mount Sēdeklis: bērniem, velosipēds sēdeklis, kas aprīkots ar priekšā uzstādīts dizains, labāku skatu un patīkamāku ar velosipēdu un bērnu, un šo bērnu velosipēds sēdeklis, kas ir elastīgs, lai nodrošinātu jūsu bērna drošību jebkuru iespējamo situāciju.

4、Ērts un Salokāms: bērnu velosipēds sēdeklis, kas ir salokāms un viegls, lai viegli uzglabāšanas un transporta.

5、Nonslip margas: bērnu velosipēds sēdeklis, kas ir priekšā uzstādīts, featured, ko nonslip rokturi un pedāļi, un vairākas dizaina detaļas, lai sniegtu jums un jūsu bērnam vislabāko braukšanas pieredzi.Un bērni velosipēds sēdeklis, kas aprīkots ar izturīga alumīnija sakausējuma caurules var izturēt maksimālo svaru 20 kg (44lbs).

Apraksts:

Šī velosipēda priekšējā sēdekļa ļauj jums, lai saglabātu acu par savu bērnu un ceļu tajā pašā laikā.Tā ir salokāma uz kompakto izmēru, lai viegli uzglabāšanas un transporta.

Funkcijas:

Velosipēda priekšējā sēdekļa ļauj jums, lai saglabātu acu par savu bērnu un ceļu.

Biezi polsterētu spilvenu, lai nodrošinātu optimālu komfortu.

Nonslip margas labāku saķeri lai palielinātu stabilitāti un drošību.

Pedāļi piedāvā drošības atpūtu jūsu bērna kājām.

Izturīga alumīnija sakausējuma caurules var izturēt maksimālo svaru 20 kg (44lbs)

Viegli uzstādīt uz sava riteņa, nav nepieciešami instrumenti, der velosipēds sēdeklis, kas pēc: tās 31.8 mm/1,25(par).

Salokāms un viegls, lai viegli uzglabāšanas un transporta.

Specifikācijas(aptuveni): Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Izmērs: 40 * 21 * 45cm / 15.7 * 8.3 * 17.7 jo

Svars: 1312g / 2.9 lb

Iepakojuma Saraksts:

1 * Velosipēda Bērnu Sēdeklītis

Tagi: velosipēda bērnu priekšējā sēdeklī, velosipēds sakabes ierīce plaukts, velosipēds sēdeklis, silīcija, tricikls bērnu pārvadātājs, oglekļa gt86, bērnu velosipēds sēdekļi, bērnu cicle sēdeklis, atbalsts bērnu velosipēds sēdeklis, , velosipēda bērnu sēdeklītis, bērnu velosipēds sēdekļa balsts.

Datu lapa

Lietotājs VĪRIEŠI
Izmērs 45.0cm Tims20.0cm Times15.0cm
Korpusa Materiāls Citi
Modeļa Numurs Velosipēdu Seglu
Izmantošana Ceļu Velosipēdi
Atbalsts Dropship/Vairumtirdzniecība/Epacket
Kategorijas Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bērnu Priekšējā Sēdeklī Mazulim Priekšā Mount Velosipēdu Alumīnija Sakausējuma Salokāmi Bērnu Velosipēdu Sēdekļu Viegla Zīdaiņu Pārvadātājs Bērniem Toddle

Bērnu Priekšējā Sēdeklī Mazulim Priekšā Mount Velosipēdu Alumīnija Sakausējuma Salokāmi Bērnu Velosipēdu Sēdekļu Viegla Zīdaiņu Pārvadātājs Bērniem Toddle

Saistītie Produkti: