Jauns Izpārdošana
8 Krāsas 18ML Caurule Eļļas Krāsu Komplekts Profesionāliem Ūdens, Eļļas Krāsas, Krāsas Bērnu Zīmējumu Akrila Glezna, Krāsa, mākslinieku Piederumi Skatīt lielāku

8 Krāsas 18ML Caurule Eļļas Krāsu Komplekts Profesionāliem Ūdens, Eļļas Krāsas, Krāsas Bērnu Zīmējumu Akrila Glezna, Krāsa, mākslinieku Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.01

-21%

€12.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Nosaukums: Ūdens, Eļļas Glezna Krāsas

Specifikācijas: 18 ML

Krāsas: 8 krāsas

Produkta Iespējas:

To var atšķaidīt tieši ar ūdeni, un tas nav atkarīgs no tā, linsēklu eļļa vai terpentīns.

Piezīme: Pareizai kontroles daļu, ūdens kontrole, piemēram, pievienojot pārāk daudz ūdens, ko vienlaicīgi var ietekmēt pigmenta pārklājumu izturība.

Foto parādīt

Par Sūtījumu

1)Priekšmetus, kas tiks nosūtīts ietvaros 1-7 darbadienas pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu.

2)Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs.

3)Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Parasti tas notiek 20-50 darba dienas, ierašanās ar Gaisa Pastu, un ilgst 3-10 darba dienas ar Express Standartam piegāde.

4)Dažkārt tas ir ilgāk, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.

Atsauksmes

1)Mēs vienmēr piedāvājam viszemākās par labāko preces un pakalpojumus, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums .Lūdzu, veltiet dažas secondsto mūs atstāt pozitīvas atsauksmes(5 zvaigznes) , ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.

2)Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs veicat 3 zvaigznes, vai 1-2 zvaigznes atsauksmes.mēs darīsim visu eforts, lai sovle problēmas ,atstāt jūs laimīgu kuģošanu noskaņojumu šeit.Paldies!

Atgādinājums

1,ja jūs esat krievijas pircējs,Lūdzu, aizpildiet tiesības Saņēmēja Pilns nosaukums(trīs daļas), lai jūsu pasūtījumu ,Pirms tam, ja jums vietu pasūtījumu,ja nav post office atgriezīsies atpakaļ jūsu pakete.

2..VISAS Preces ir pieejamas pēc tam,kad esat samaksājis,parasti mēs piešķirsim jūsu izsekošanas numuru 1-2 darba dienu laikā un izsūtīja savu sūtījumu 2-4 darba dienu laikā Pēc tam,kad pakete izsūtīt,to nevar kontrolēt ar mums,tas ir ļoti atkarīga no starptautiskās kuģniecības ,mēs patiesi ceram, ka jūs varat saprast un pacietīgi gaidīt ,ja ir kaut kāda aizkavēšanās,mēs centīsimies mūsu labāko palīdzību jūs varat ļaut mums zināt.

Tagi: eļļas gleznas krāsas, papīra string, krāsa, eļļas krāsas krāsa, akrila krāsas balta pudele, eļļas krāsas, acryl krāsas, canva, eļļas krāsu komplekts, acryl caurules.

Datu lapa

Vecums >3 GADIEM
Veids Eļļas Krāsas
Iepakojums Kopa
Glezna Vidēja Audekls
Zīmola Nosaukums jusenda
Modeļa Numurs BH0161

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

8 Krāsas 18ML Caurule Eļļas Krāsu Komplekts Profesionāliem Ūdens, Eļļas Krāsas, Krāsas Bērnu Zīmējumu Akrila Glezna, Krāsa, mākslinieku Piederumi

8 Krāsas 18ML Caurule Eļļas Krāsu Komplekts Profesionāliem Ūdens, Eļļas Krāsas, Krāsas Bērnu Zīmējumu Akrila Glezna, Krāsa, mākslinieku Piederumi

Saistītie Produkti: