Jauns Izpārdošana
120W DC 5V~12V Mini ZVS Indukcijas Apkures Valdes Flyback Vadītāja Sildītājs Spole DIY Apkures Plāksnes bez Dzesēšanas Ventilators Skatīt lielāku

120W DC 5V~12V Mini ZVS Indukcijas Apkures Valdes Flyback Vadītāja Sildītājs Spole DIY Apkures Plāksnes bez Dzesēšanas Ventilators

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.87

-20%

€8.59

Kopīgot

Vairāk informācijas

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Funkcijas:

Mini ZVS indukcijas sildīšanas plati un sildītājs spole bez dzesēšanas ventilatoru.

Liela jauda 120W (ja 12V indukcijas sildīšanas).Push aizdedzes spole 12V, kad primārais 10 pagriezienus, 30W, vai arī tā.

Ieejas spriegums: DC 5V~12V, šis spriegums ir spriegums, ja strādā, nevis spriegums, ja strāvas padeve ir bez slodzes! (Pārdevējs nenodrošina normālu darbību, ja spriegums pārsniedz 12V vai ir zemāks par 5V.Ja ieejas spriegums ir ne šajā diapazonā, pārdevējs nav atbildīgs par jebkādām problēmām!)

Apliecina, ka visas sastāvdaļas ir metināti pareizi, un strāvas vads nav mainījusies.Pēc savienojuma slodze (apkures spole), tad varu!Nav spēka, bez slodzes!Bez slodzes jauda ir viegli sabojāt!

Platums apsildāmi objekts būtu pēc iespējas starp 1/3~1/2 no iekšējais diametrs apkures spole, ne vairāk kā 2/3!

Diametrs apkures objekts būtu jākontrolē robežās 20mm, cik vien iespējams.Ja tas ir pārāk liels, tas būs grūtāk, siltuma apsārtums.Pēc tam, kad visi, jauda ir ierobežota.

Jo indukcijas apkures, jauda ir cut off 5 minūtes atdzist.Jo indukcijas apkures, tas ir labāk, lai lodēt apkures spole tieši uz PCB kuģa.Ilgtermiņa lietošanai, ieteicams lietot vara caurules kā spoles un nodot ūdens dzesēšana.

Jo indukcijas apkures, tas ir labāk, lai lodēt apkures spole tieši uz PCB kuģa.Gadījumā, indukcijas sildīšanas, tas būtu izslēgta un atdzisusi pēc 5 minūšu darba.Ilgtermiņa lietošanai, ieteicams lietot vara caurules kā spoles un izmantot ūdens dzesēšanas.

Padomi: apkures plate nevar darbināt ar bateriju vai uzglabāšanas baterijas!

Specifikācijas:

Materiāli: plastmasa + metāls

Ieejas Spriegums: DC 5V~12V

Jauda: 120W

Krāsa: Kā bildes redzams

Izmērs: app.37x56mm/1.46x2.20in

Daudzums: 1set

Piezīme:

Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst:

1 x Apkures Dēlis

1 x Sildītājs Spole(citi aksesuāri demo attēlā nav iekļauta.)

Tagi: zvs draiveri hv, spole zvs, ih indukcijas sildītājs, zvs mini, diagnost, pārnēsājamas elektriskās plītis, valdes indukcijas plīts, spole siltuma, flīžu, zvejas līniju neredzams vietas.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Indukcijas Plīts Daļas
Zīmola Nosaukums MEXI

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

120W DC 5V~12V Mini ZVS Indukcijas Apkures Valdes Flyback Vadītāja Sildītājs Spole DIY Apkures Plāksnes bez Dzesēšanas Ventilators

120W DC 5V~12V Mini ZVS Indukcijas Apkures Valdes Flyback Vadītāja Sildītājs Spole DIY Apkures Plāksnes bez Dzesēšanas Ventilators

Saistītie Produkti: