Jauns Izpārdošana
Tikai Savākt 23 Collu Atdzimis Bērnu Lelle, Rotaļlietas, 57 Cm Pilnu Silikona Vinila Reāli Skaists Bērnu Lelle Zēni, Bērnu Dzimšanas Dienas Dāvana Skatīt lielāku

Tikai Savākt 23 Collu Atdzimis Bērnu Lelle, Rotaļlietas, 57 Cm Pilnu Silikona Vinila Reāli Skaists Bērnu Lelle Zēni, Bērnu Dzimšanas Dienas Dāvana

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€36.55

-49%

€73.09

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kāpēc Izvēlēties Atdzimis Bērnu Lelle?tas ir labākais rotaļu biedrs komplektiem, arī Izglītības Rotaļlieta bērnam.ceru, ka baby lelle palīdzēt bērniem, kā rūpēties par citiem familly vai draugi,pat sevi.un arī var palīdzēt bērniem izvēlēties becautiful drēbes,Attīstīt bērnu estētisko koncepciju.

1.Materiāls: Pilna silikona vinila, importē mīksta vinila no Vācijas, ir 100% drošs

un ērti. 2.Bērnu izmērs: 23 collas aptuveni 57 cm, lelles. 3.Acis: Akrils acīs,spilgti un skaidri, izskatās tik reālas. 4.Āda: āda ir visvairāk unikālu vietu šī lelle , dizaineri būs tērēt daudz

laika, lai mazuļa āda izskatās reālāks daudzslāņu 5.Mati: Ielīmēts parūka.brūnā krāsā. 6.Struktūra: Galvas un ekstremitāšu visi ir izgatavoti no silikona vinila.Importēto mīksta vinila izejvielu ražošanā,nav toksisks;leļļu kājas var būt aktīva,tā var sēdēt vai liw uz leju, Pilna silikona vinila lelle var iekļūt ūdens,nevar stāvēt,runāt vai barību.

7.Pielietojums: Bērniem dzimšanas dienas dāvanu, bērniem, spēlēt rotaļlietas, Ziemassvētku dāvanu jūsu

mazu bērnu vai jūsu mīļotājiem un arī kolekcija, kolekcija mīļotājiem.

1.Lelle izmērs: lelle ir dažādi izmēri, saskaņā ar dažādu pasākumu veidā, es divas metodes, lai jūs: 1> Mūsu lelle kāja ir saliekta, mēs pasākums lelle kāju, kā tas ir taisni valsts, kas ir garums no augšstilba uz ceļa, plus, garums no ceļgala līdz tiptoes, apskatīt attēlu: 2> Ja mēs ignorēt izliektas kājas,ļauj izmērīt tieši, no galvas līdz tiptoes.tāpat kā attēls:

jūs zināja, lelle precīzu izmēru,es jums saku detalizēti, lai mums nav pieņemts sūdzēties par izmēru, paldies par jūsu saprast.( tā nav novirze, jo dažādu mērīšanas veidus. )

2.Iepakojuma & Aksesuāri:

iepakojums ir smalks un droši; aksesuāri ir pabeigta.visi piederumi nosūtīt nejauši .Šī lelle piederumi visi ir brīvi gabalā, piemēram, pacifer,piena pudeles,mini plīša rotaļlietas,drēbes (lelle bez daiper,paldies).dažreiz vairāk, piederumi var būt nav rezerves, tāpēc mēs nosūtīsim nejauši (bet mēs pievienot citu dāvanu, lai jūs kā kompensāciju),mēs sazināsimies ar jums, pirms to nosūtīt.lūdzu, saprast.

3.Labākā kvalitāte un Atsauksmes

no izejvielu iegādes līdz lelle krāsošana, hidroizolācija, ražošanu, montāžu, katra saite ir labākais, mēs varam izvairīties no kopējās defekti : krišanas skropstas, slīdēšanu kājas , krāso ķermeņa, un nevienmērīgs cietība.Atšķirība krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona,tas nav defekts.Paskaties uz šo attēlu, kas mūsu klientiem, pa kreisi.

4.Piegāde Un Muitas

Visi produkti būs izsūtīti 2-6 dienu laikā pēc maksājuma uz leju.kuģniecības laiks ir atšķirīgs atkarībā no dažādiem valstī, ja ir neskaidrības, sazinieties ar mums,ok?Mūsu Cena nav iekļauta Muitas Nodevu vai citiem slēptās izmaksas, mēs neesam atbildīgi par jebkuru Muitas Nodevas.ceru, ka jūs varat saprast.

5.Uzņēmums & Apliecība:

KEIUMI sniegs jums Droša materiāla, lelle , zemākās cenas , labākais serviss , Dizainu, unikālu produktu.tātad, ja jūs vēlaties dāvanu vai nopelnīt vairāk naudas, kā dropshipping, izvēlēties mums.

6.Atgriešanās: Mēs garantējam, visas preces ir 100% laba nosacījums un augsta kvalitāte.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci jebkura iemesla dēļ, pls to atpakaļ 7 dienu laikā pēc saņemšanas,tas tiks aizstāts vai kompensāciju, ņemot vērā.

Tagi: bērnu atdzimis silīcija, bērnu nekustamā, lelle jaundzimušie, zēns atdzimis, 57cm atdzimis lelle, lelle bebe atdzimis ķermeņa silikona pilna meitene, bebe atdzimis keiumi, bebe atdzimis viktorija, lelle pilnībā, bebe atdzimis.

Datu lapa

Vecums 2-4 Gadi
Dzimums ZĒNI
Funkcijas Dıy Rotaļlietas
Zīmola Nosaukums KEIUMI
Veids Modes Lelle
Iestāde Importē Vācija Silikona vinila
Modeļa Numurs KUM23FS01-WW20
Preci atdzimis bērnu lelle
Vienuma Tips Lelles
matu Augstas temperatūras vadu parūka, Brūna krāsa
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pieteikums Dzimšanas dienas Dāvanu,Ziemassvētku Dāvanu ,Bērnu rotaļu biedrs, Savākšana, DIY klasē
Aksesuāri Drēbes, zīdaiņu mierinātāji,piena pudeles, dāvanu rotaļlietas
Akumulators no
Izmēri par 23 collu 57 cm
Mfg Sērijas Numurs Modes
stāvoklis Jo-Noliktavas Preces
Neto Svars par 1.6 kg
acu krāsa Akrila acis, izskatās tik reāli.
Drošības Sertifikācija EN71 (Drošības Soft) ES standartiem, CE, ASTM, ROHS
Materiāls Pilna silikona vinila
BJD/SD Atribūts lelle
Brīdinājums sargāt no uguns
Forma Pabeigts
Tēma Filmu un TV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tikai Savākt 23 Collu Atdzimis Bērnu Lelle, Rotaļlietas, 57 Cm Pilnu Silikona Vinila Reāli Skaists Bērnu Lelle Zēni, Bērnu Dzimšanas Dienas Dāvana

Tikai Savākt 23 Collu Atdzimis Bērnu Lelle, Rotaļlietas, 57 Cm Pilnu Silikona Vinila Reāli Skaists Bērnu Lelle Zēni, Bērnu Dzimšanas Dienas Dāvana

Saistītie Produkti: