Jauns Izpārdošana
Piepildīt tonera kasetnes komplekts + 4 gab čipu CANON CRG-416 kasetne MF8080CW MF8030CN MF8050CN printeri Skatīt lielāku

Piepildīt tonera kasetnes komplekts + 4 gab čipu CANON CRG-416 kasetne MF8080CW MF8030CN MF8050CN printeri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€22.19

-5%

€23.36

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

• 100% Brand New Iepakojuma Saturs:

4 PK × tonera 4gab x chip

1gb x caurumu nazis

8pcs x putu uzlīme

8pcs x gumijas vāciņi Printera modelis: CANON : LBP7200C 7200CN 7200CDN 7200C 7660CDN 7680CX MF8330CDN 8340CDN 8360CDN 8380CDW Drukāt Lapas : CRG-416 Black: 1200 ( Pārbaudes Standarts : A4 formāts ar 5 % pārklājumu ) Tonera Saturs : 40G

CRG-416 Zils: 1000 ( Pārbaudes Standarts : A4 formāts ar 5 % pārklājumu ) Tonera Saturs : 40G

CRG-416 Dzeltena: 1000 ( Pārbaudes Standarts : A4 formāts ar 5 % pārklājumu ) Tonera Saturs : 40G

CRG-416, Sarkans: 1000 ( Pārbaudes Standarts : A4 formāts ar 5 % pārklājumu ) Tonera Saturs : 40G

GARANTIJA

Visi mūsu produkti ir balstīti uz pilnu viens gads, 100% apmierinātības garantija.Problēmas notikt no laika uz laiku, un mēs vēlamies jums apliecināt, ka gadījumā tiks veikti pasākumi, lai nomainītu kasetni ar pareizi darba vienību.

Lūdzu, e-pastu mums, un mēs spēsim izveidot atpakaļnosūtīšanas un atgriešanas pavadzīmes problemātiska patronas.

NEATVĒRTU PRECES

Neatvērtā kārtridži, uzpildes komplekti, vai kasetņu otrreizējās pārstrādes sūtītājiem, var tikt atgriezti 365 dienās no iegādi par pilnu kompensāciju par pirkuma cenu vai atlaidi pirkšanas cena uz apmaiņu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka kuģniecības maksa netiek atmaksāta.

ATVĒRA PRECES

Uzpildīšanas Komplekti - Atvērt uzpildīšanas komplekti var atgriezt 365 dienu laikā no iegādes rezerves komplektu vai pilnu kompensāciju no pirkuma cenas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka kuģniecības maksa netiek atmaksāta.

Ja jums ir grūtības ar savu kasetni pēc uzpilde, lūdzu, e-pastu mums, jo lielākā daļa problēmu var tikt noteikta, izmantojot tālruni.

Lāzera Tonera Kasetnes - Ja neesat pilnībā apmierināts ar jūsu lāzera tonera kasetne, vai atrast tā ir bojāta, to var atgriezt 365 dienu laikā no iegādes rezerves patronas vai pilnu kompensāciju no pirkuma cenas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka kuģniecības maksa netiek atmaksāta.

KUĢNIECĪBAS IZMAKSAS

Kuģniecības maksa ir neatgriežama, izņemot gadījumus, ja iepakošanas kļūdas.Šādu pamatnostādni piemēro pasūtījumus, kur klienti ir saņēmuši bezmaksas piegāde:

Klientiem, kas saņem bezmaksas piegāde tiks ieskaitīts pilnu pirkuma cenu, visi produkti atpakaļ piegāde, ja to visu lai tiek atgriezta kompensāciju.

KOMPENSĀCIJAS

Klienti, kas atgriežas, preces var gaidīt, ka tiks atmaksāta šīs metodes, kādā tās jāmaksā 7-15 darba dienu laikā no saņemšanas mūsu atgriešanās.

APMAIŅA

Ja jums ir pasūtīts nepareizs produkts, vai, ja esat iegādājies jaunu printeri un produktu, jūs iepriekš iegādājies nevar doties ar savu jauno printeri, varat apmainīt preci, kamēr to neatvērtu un ietilpst mūsu viena gada atgriešanās politiku.Ja kaste ir bojāta, atvērts vai jebkuru plombas sadalīti, mēs nevaram akceptēt šo produktu apmaiņu.

Ja jūs vēlētos, lai atgrieztos kāds no mūsu produktiem par apmaiņu vai kompensāciju, lūdzu, nosūtiet tos uz zemāk norādīto adresi.Pārliecinieties, vai pilnībā aizpildīt veidlapu, kas saistīti šeit un rakstīt savu kārtas numuru uz leju ārpus atgriešanās paketi.Lūdzu, norādiet par atgriešanos formu, ja vēlaties saņemt kompensācijas vai apmaiņu par vienumus, kas jums ir atgriešanās.Kompensācijas maksājumi tiek ieskaitīti atpakaļ maksājumu metode, kas mums ir uz failu.Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar savu produktu mums būs kredītu maksāšanas mums ir par failu, un jaunu pasūtījumu, izmantojot šo pašu metodi maksājumu.Jauns rīkojums numurs tiks izdots un e-pastu tiks nosūtīts uz jums tuvu ar mūsu darba dienā.Visu peļņu un apmaiņu tiek apstrādāti, tiek kreditēts vai reshipped ietvaros 7-10 darba dienu laikā no produktiem, kurus ieved atpakaļ pie mums.

Mēs pieņemam tikai produktus atpakaļ uz apmaiņu vai kompensāciju par 365 dienas pēc tam, kad pirkums ir veikts.Tikai produktiem, ko iepērk no Avansa Veikalā var nosūtīt atpakaļ uz apmaiņu, un neatvērts produktiem ir jābūt sellable stāvoklī.Iepriekš Veikals nav atbildīgs par produktiem, kas nosūtīti uz asv, kas ir pagātnes mūsu garantijas laiks, vai nav pasūtītas no mūsu uzņēmuma.Ja mēs saņemtu produktus, kas nevar pretendēt uz kompensāciju vai nomaiņa, tās tiks nosūtītas uz pārstrādes centru.Lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms atgriešanās jebkuru produktu.

Tagi: canon piepildīt rīks, sejas toniks, canon tonera, brālis kārtridžu uzpilde rīks, zils tintes printeri, portabl printeri, contour rīks, mini printeri, par tonera, Canon 600d.

Datu lapa

Saderīgu Zīmols Canon
Modeļa Numurs MF8080CW MF8030CN
Taras, Iepakojuma
Iezīme Saderīgs
Zīmola Nosaukums BLŪMS
Veids Tonera Kasetne
Kasetnes Statusu Pilna

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Piepildīt tonera kasetnes komplekts + 4 gab čipu CANON CRG-416 kasetne MF8080CW MF8030CN MF8050CN printeri

Piepildīt tonera kasetnes komplekts + 4 gab čipu CANON CRG-416 kasetne MF8080CW MF8030CN MF8050CN printeri

Saistītie Produkti: