Jauns Izpārdošana
(100M/lot) 0,75 mm PMMA optiskās šķiedras, optisko gaismas lampa ar plastmasas led šķiedras kabeļa gala mirdzumu, visa veida apdare, led gaismas Skatīt lielāku

(100M/lot) 0,75 mm PMMA optiskās šķiedras, optisko gaismas lampa ar plastmasas led šķiedras kabeļa gala mirdzumu, visa veida apdare, led gaismas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.51

-9%

€5.01

Kopīgot

Vairāk informācijas

(100M/lot) 0,75 mm PMMA optiskās šķiedras, optisko gaismas lampa ar plastmasas led šķiedras kabeļa gala mirdzumu, visa veida apdare, led gaismas

Produkta Apraksts

Optisko šķiedru pārraidīt gaismu, apgaismojums, lai katra statīva.Šīs šķiedras veikt ne elektrības, ne kāda ultravioletais, nedz infrasarkano starojumu?visi no tiem ir notverti pie apgaismojums.

Funkcijas

Nav elektrības vietā apgaismojums - optiskās šķiedras kabeļi veikt tikai gaismas punktu apgaismojumu.Apgaismotāju un elektroenerģiju, ka pilnvaras, kas tam var būt daudzi metru attālumā no objektiem vai teritorijām, kas tiek izgaismots.Par strūklakas, baseini, kūrvietām, tvaika dušas vai saunas - optisko šķiedru sistēmas ir drošākais veids, lai nodrošinātu apgaismojumu.

Bez siltuma vietā apgaismojums - optiskās šķiedras kabeļi nekādas siltuma punktu apgaismojumu.Ne vairāk karstā vitrīnās un ne vairāk apdegumus no pārkaršanu, lampas un armatūra, un, ja jūs esat apgaismojums termiski jutīgus materiālus, piemēram, pārtiku, puķes, kosmētikas vai tēlotājas mākslas, jūs varat būt spilgti, vērsta gaisma bez siltuma un karstuma bojājumiem.

Nav UV stariem vietā apgaismojums - optiskās šķiedras kabeļi nekādas destruktīvas UV stariem, punktu apgaismojums, kas ir iemesls, kāpēc pasaulē ir lieliski muzeji bieži izmanto optisko šķiedru apgaismojums, lai aizsargātu savu seno dārgumiem.Lai saglabātu trauslu un vērtīgu priekšmetu, optisko šķiedru sistēmas nodrošina spilgtu, bet maiga gaisma.

Viegli un/vai tālvadības apkopes - vai jautājums ir piekļuve vai ērtības, optisko šķiedru sistēmas var veikt atkārtoti lamping brīze.Par armatūru, ka ir grūti piekļūt, apgaismotāju var atrasties vietā, kas ir vieglāk sasniegt, un vairākiem maziem gaismas (kāpņu apgaismojums, paver gaismas vai lustras) mainot vienu apgaismojums, lampas re-lampas, katru gaismas uzreiz.

PMMA Optisko Šķiedru kabeļu Funkcijas:

1.Pārsūtīt redzamās gaismas

2.Jauki, caurspīdīgās virsmas

3.Lieliska stingrība un var saliekt izlases

4.Lielisks šķiedru diametrs vienotu izplatīšanu

5.Nekādas UV vai INFRASARKANO staru enerģijas

6.Praktiski bez siltuma, Bez elektrības bīstamību,ir ļoti droši izmantot.

7.Viegli uzstādīt, un nav nepieciešama apkope.

Parametrs:

1.Diametrs specifikācija: 0.25 mm~3,0 mm

2.Pieļaujamā liekšanas rādiuss: 8times diametrs

3.Pieļaujamais darba temperatūras diapazons: - 50C- +70C

4.Gaismas samazināšana:250dB/km

5.Viļņu garuma diapazons:390-760nm

6.Skaitlisko apertūru:0.5

7.Plaķēts refrakcijas indekss:1.402

8.Temperatūra uzglabāšana: -20 ° C-50C

Šķiedras Dia.

(mm)

Pavājinājuma

(dB/km)

N. A

Darbības Temperatūra

(C)

Spolei Garums

(m)

0.25

350

0.5

-50~+70

12000

0.5

300

0.5

-50~+70

6000

0.75

250

0.5

-50~+70

2700

1.0

250

0.5

-50~+70

1500

1.5

250

0.5

-50~+70

700

2.0

250

0.5

-50~+70

350

2.5

250

0.5

-50~+70

200

3.0

350

0.5

-50~+70

150

Iepakojuma saraksts:

100m 0,75 mm led šķiedras kabeli

Pieteikums

Visu veidu led optisko šķiedru lampa motoru un dekorēšana, piemēram, optiskās šķiedras karājas lampas,

optiskās šķiedras aizkari, optiskās šķiedras krišanas ūdeņos, optiskās šķiedras star griesti,utt.

1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Kruzo.lv Standarta piegādi vai Kruzo.lv Premium Piegāde var izvēlēties.DHL, FedEx, TNT, UPS ir ātri,yYou varat saņemt paketes, 5~7 darba dienu laikā pēc tam, kad prece ir izsūtīta.

2. Ja jums ir steigā, par jūsu precēm, lūdzu, izvēlieties DHL.DHL ir ātrāks veids.

3. Ja jūsu valstī ir grūti tikt galā ar muitošanu, lūdzu jūs izvēlēties EMS.EMS ir ļoti lēni, bet ļoti labs muitošana.Brazīlijas, krievijas Federācijas, Baltkrievijas klientiem, lūdzu, izvēlieties EMS.

4. Pasūtījumu adresi jums piedāvā par to, lai būtu pareizi.Mēs noklusējuma nosūtīt rīkojumu, lai risinātu.Ja adrese, kuru jums piedāvā, ir nepareizi, lūdzu atcelt rīkojumu un jaunu pasūtījumu vēlreiz.

5. Tas ir pircēja pienākums galā ar muitošanu un samaksā muitošanas maksu, lūdzu, pievērsiet uzmanību sekošanas informāciju cieši un skaidri muitas cik drīz vien iespējams.

6. Kruzo.lv Standard Shipping ir mazs iepakojums, piemēram, China Post Air Mail vai Hong Kong Post Air parcel, piegādes laiks ir ilgāks, varbūt ap 30~60days.lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pietiekami daudz laika, lai pagaidīt, ja jūs izvēlaties šo ceļu.

7. Kruzo.lv Premium Piegāde notiek straujāk, nekā Kruzo.lv Standard Shipping, lēnāk nekā DHL, FedEx, TNT, UPS.

Kāds ir Kruzo.lv Shipping?http://activities.Kruzo.lv/Kruzo.lv_shipping.php

Tas ir viegli, lai nosūtītu maksājumu, ja jūs nodot rīkojumu par Kruzo.lv.Maksājumu metodes uz Kruzo.lv pls noklikšķiniet šeit

Izņemot Kruzo.lv.PayPal, T/T, (Bankas pārskaitījums), Western Union u.c.

Warmming padoms: PayPal & Kruzo.lv atbalsta kredītkartes.

1. Pēc tam, kad esat saņēmis pasūtījumu, ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, mēs palīdzēsim jums tikt galā ar problēmu, pirmo reizi.

2. Ja preces jums ir dažas problēmas, lūdzu, sūtiet dažas fotogrāfijas vai video, lai parādītu mums.Mēs to pārbaudīt un analizēt problēmu.

Tagi: beigās mirdzumu fiber optic, edfa optiskās šķiedras, optisko šķiedru apgaismes mašīna, optiskās šķiedras, zila fiber optic, pmma optiskās šķiedras, mecha, objektīvs led pc atstarotājs, šķiedras led optika, optiskās šķiedras apgaismojuma kabelis.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums HUANUOMEI
Vienuma Tips Optiskās Šķiedras Gaismas
Modeļa Numurs HM-PMMA-Fiber-0.75 mm
Preces nosaukums PMMA optiskās šķiedras, optisko gaismas
Materiāls PMMA
Diametrs 0.75 mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

(100M/lot) 0,75 mm PMMA optiskās šķiedras, optisko gaismas lampa ar plastmasas led šķiedras kabeļa gala mirdzumu, visa veida apdare, led gaismas

(100M/lot) 0,75 mm PMMA optiskās šķiedras, optisko gaismas lampa ar plastmasas led šķiedras kabeļa gala mirdzumu, visa veida apdare, led gaismas

Saistītie Produkti: