Jauns Izpārdošana
Taktiskā Žurnāls Skatīt lielāku

Taktiskā Žurnāls " Ātruma Loader SLIKTI, Alumīnija Sakausējumu Pastiprināta KARTES Skrūve Nozvejas Extender Atlaidiet Sviru Pusē Plāksni Fit M4/M16/AR15

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.87

-29%

€9.81

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcija ounts uz standarta skrūvi nozvejas un sniedz paplašināšanu, lai atbrīvotu zibens no labajā pusē, pie sliekšņa.Izgatavots no milspec-anodēta alumīnija un ietver montāžas aparatūru.Gatavo ar MIL-A-8625F, III Tipa, Klase 2 grūti anodizing ar mangāna fosfāts par skrūvi uz MIL-DTL-16232G Saderīgs ar standarta skrūvi nozvejas (nebūs piemērota liela 308 tiem) Skrūve nozvejas var iedarbināt viegli no abām pusēm,Viegli izmantot, Viegli pielikumu, izmantojot vienu piemetinot,Izgatavotas no izturīga sagatavju 6061-T6 alumīnija MAKSĀJUMU

Mēs pieņemam Alipay, Paypal, West Union, un T/T.

PIEGĀDE

1.Vispirms, lūdzu pārbaudiet saņēmēja adrese un pārliecinieties, ka

adrese ir pareiza ( nevar mainīt adresi pēc tam, kad zemes gabals ir nosūtīti) .

2.Pēc pilnas maksājumu noskaidroti, produkti tiks izvesti līdz 3 darba dienas laikā.

3.Tiklīdz jūsu produktiem, kurus transportē, jūs varat uzdot mums piedāvāt jums izsekošanas numuru.

4.Kuģniecības laiks ir tikai aptuvens un netiek garantēta.Ja jums nav saņemt savu produktu ierobežot laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu.Mēs rezerves nekādas pūles, lai atbilstu jūsu apmierinātību.

5.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru custom nodokļu vai importa nodokļiem, ja kāds no šiem noticis, būtu jāmaksā pircējam.

Piezīme: Piegādes termiņš laiks ir 45 darba dienu laikā no maksājuma. (Brazīlija: sludinājumi 90 dienu laikā, Krievija: 60 dienas)

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1.Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Peļņu ir atļauts.Tā tikai notiek 14 dienu laikā pēc tam, kad produkti ir saņemti.

2.Ja jūsu pirkums ir sabojāti kuģniecības progresu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs galā ar šo problēmu, cik drīz vien iespējams.

3.Mums ir nepieciešams vairāk informācijas, kā arī.Atgriešanās informāciju, ieskaitot kuģniecības izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu pasūtījuma ID ir nepieciešams.

4.Visu atdevi, pirkuma jābūt sākotnējiem nosacījumiem.Un mēs neesam atbildīgi par kuģniecības un pārkraušanas izmaksas.Paldies.

ATSAUKSMES

1.Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes!Mūsu panākumi ir atkarīgi no jūsu vēlmēm.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas attiecībā uz saviem darījumu pirms iesniegšanas jebkādu negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas.

4.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: loader ātrums, ar 15 pistole lencēm akciju, skrūve nozvejas m4, aitsoft ātrums loader, airsoft m4, m4 akciju, skrūvju fiksatoru, ar15, ar15 soma, 9mm ātrums loader.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Alumīnija Sakausējuma
Modeļa Numurs AR15/M4/M16

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Taktiskā Žurnāls

Taktiskā Žurnāls " Ātruma Loader SLIKTI, Alumīnija Sakausējumu Pastiprināta KARTES Skrūve Nozvejas Extender Atlaidiet Sviru Pusē Plāksni Fit M4/M16/AR15

Saistītie Produkti: