Jauns Izpārdošana
Vstarcam 1080P Mini Wifi Kameru, AI Humanoīdu Atklāšanas 1500mAh Akumulators IP Kameras PIR Atklāšanas Zems Enerģijas Patēriņš Skatīt lielāku

Vstarcam 1080P Mini Wifi Kameru, AI Humanoīdu Atklāšanas 1500mAh Akumulators IP Kameras PIR Atklāšanas Zems Enerģijas Patēriņš

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€31.55

-37%

€50.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mian Funkcijas

√ 36.5x36.5x40mm mini izmērs, par 60g postu. √ Iebūvēts 1500mAh akumulators, apmēram 10 stundas darba laika. √ AI cilvēka ķermeņa atklāšana, PIR kustības detektors. √ INFRASARKANO nakts redzamību, neredzamu infrasarkano gaismu, nav viegli būt atrast ar citiem. √ Wifi un DV režīms, to izmantot kā wifi kamera un dv diktofonu, vai Gopro. √ Iebūvēts Mic, dzirdēt skaidri √ 8-256 GB SD/TF kartes uzglabāšanas un mākonis krātuves.

Mini izmēra, nodot to jebkur,nav viegli pakļaut

Kamera ir tikai 36.5 x 36.5 x 40mm, par 60g, mini izmēru, jūs varat nodot to uz plaukta, apglabāt tā ap grāmatām, izcilnis parādīt lēca ārā, nav viegli būt atrast ar citiem.

1080P FHD kameru, vairāk skaidrs un gludāka

Pieņem CMOS sensors, uzņemt ļoti asu gaismu ar zemu trokšņu līmeni, iegūt apbrīnojamo attēlus, varat skatīt vairāk detaļas nekā skaidri 720p kameru.

Bezvadu wifi connneciton un AP hotspt savienojumu, attālināti apskate

√ Atbalsta bezvadu wifi savienojumu, savienojiet fotokameru ar wifi, attālināti apskatīt kameru, ja jums ir citā vietā, pat tad, ja jums ir citā valstī.

√ Atbalsta AP savienojuma hotspot,kamera nepārtraukti ierakstīšanas un videoklipus, kas saglabāti sd atmiņas karti, pat bez interneta, un kameru var savienot ar tālruni, lai atskaņotu video.

WIFI režīmā un DV režīms, 2 režīmi pašu vienu kameru, no viena kamera ar diviem dažādiem lietojumiem

√ Ieslēgt wifi režīmā, pievienojiet fotokameru ar wifi, lai sasniegtu attālināti monitoringu reālā laika, pat ja jums ir citā valstī.

√ Ieslēgt DV režīmā, izmantojiet to kā CIPARU diktofonu.Iebūvēts akumulators un viegli veikt ar mini izmēru, jūs varat izmantot to kā GoPro un svītru kameras, ieraksts, ko vēlaties, nav svarīgi, kad un kur jūs esat.

PIR cilvēku infrasarkano staru atklāšanas signalizācija

√ Iebūvēts PIR cilvēku infrasarkano staru sensoru, kad kamera uztver cilvēka ķermeni infrasarkano starojumu, fotokamera automātiski ģenerē elektrisko signālu, elektrisko signālu izraisīs signāls, signāls tiks nosūtīts ar APP push ziņojumu, FTP un e-pastus, lai jūs. √ PIR cilvēku infrasarkano detektoru var efektīvi filtrē spēkā neesošu, signalizācija, piemēram, aizkaru plandīšanās, ko izraisa maigu brīze, tikai signālu, kad kamera uztver cilvēka ķermeni. √ Trīs metodes, lai signāls jums, APP push ziņojumu, FTP un e-pastus, signalizācija.

Super clear INFRASARKANO nakts redzamību, neredzamu INFRASARKANO gaismu, nav viegli atrast

√ Iebūvēts 6 gab 940nm IS SMD LED gaismas, vizuāli ir vakariņas skaidru un detalizētu pārskatu, pat tumša nakts. √ Neredzamu INFRASARKANO gaismu, IS gaisma nemirgo un nav spilgtumu, kad kamera darbojas naktī, nav viegli būt atrast ar citiem cilvēkiem.Nodot to, birojā,mājās, veikalā vai citā vietā, ja zaglis pārtraukumu pārraudzības zonā, jūs varat uzreiz saņemt signālu, lai jūsu tālruni, bet kā viņi nezina, jūs esat skatīties tos.

1500mAh Litija akumulators, kas ir aptuveni 10 stundas, kas parasti izmanto ar katru pilnas uzlādes

√ Nominālā jauda kamera ir 2.05 W, katrā pilnībā uzlādes fotokamera var izmantot aptuveni 10 stundas,kamēr, kā citu zīmolu, tikai var izmantot apmēram 3 stundas. √ Nodroses režīma jaudas ir tik zemas, kā 0.002 W, tas var ilgt apmēram 350 stundas( aptuveni 14 dienas) katrā pilnībā uzlādēts, nekustamā zemu enerģijas patēriņu kameru un nekustamā ilgi gaidīšanas kameru.

Iebūvēts augstas veiktspējas mikrofons, dzirdēt to, kas notika apkārt

Super audio procesors, pikaps skaņu no attāluma un iegūt vairāk noderīgas informācijas, ļaujiet jūs zināt, kas notika apkārt.

Redzams, SD kartes slotam un mākonis uzglabāšanas pakalpojumu, sd kartes glabāšanai var sasniegt līdz pat 256 GB

√ Redzams sd kartes slots, atbalsta sd kartes glabāšanu, atbalsta 8GB/16GB/32GB/64GB/128GB/256 GB sd karti, viegli uzglabāt un ja sd atmiņas karte ir pilna ar jauniem video aizstās vecāko video, lai sasniegtu loop ierakstīšanas un uzglabāšanas. √ Mākonis uzglabāšanas pakalpojumu, saglabāt video mākonis, lejupielādēt video jebkurā laikā jebkurā, kur un uzglabāšanas telpas ir neierobežots.

Multi - platformu vienlaicīga apskate un vairāku lietotāju vienlaicīgu apskate, dalīties ar citiem

√ atbalsta ipad, android, ios tālruņa vai ierīces savienojumu. √ 4 lietotāji, var pieteikties kameru un skatu tajā pašā laikā, Eye4 konta, varat pievienot līdz 64 kamerām.

Viegla uzstādīšana, celling, ārējā apdare, montāžas, vai vienkārši ielieciet to uz galda

Produkta informācija

√ Grozāms magnetic mount ar 3M uzlīme √ Mikrofons √ USB jauda uzlādes saskarni un indikators √ Ieslēgšanas/izslēgšanas poga √ Wifi/DV pogu √ TF kartes slots

Kas ir iepakojumā?

√ mini kameras x1 √ rokasgrāmata x1 √ magnētiskais statīvs x1 √ USB kabeli x1

Tagi: aizsardzības, drošības kameras, kamera ip vstarcam, pinhole ip kameras mini, kameras mini wifi, wifi kameru baterijas oriģināls, slēptā kamera wifii, kamera pir wifi, ip recordeer, kameras video, kameras ip.

Datu lapa

Stils Mini Kameras
Vstarcam Modelis Wifi Kameru CB71
AP hotpot režīmā Atbalsts
Akumulatora darba laiks Apmēram 10 stundas
AI Tehnoloģijas Cilvēka ķermenī noteikšana
Rezolūcija 1920x1080\640x480\320x240
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sienas Stiprinājums Sānu
Signāla Darbība E-Pasts Foto
Uzstādīšana Griesti
Īpašas Pazīmes Vandal-proof
Mikrofons Iebūvēts mikrofons, 38db
Tiešsaistē Apmeklētāja Atbalsta 4 apmeklētāji, tajā pašā laikā
Maksimālais kadru ātrums 30 kadri / s
Video Kompresijas Formāts H. 264
Bezvadu WIFI IEEE802.11b/G/N
krāsa melns
INFRASARKANO staru Nakts Redzamības Atbalsts
Kodēt formāts H. 264+/H. 264/JPEG
Bitu pārraides ātrums 128-4096kbps
Skata Leņķis 145 Grādu
runātājs Iebūvēts 0,5 W skaļrunis
Objektīvs (mm) 3.26 mm
Pir atklāšana Atbalsts
Kamera neto svars par 60g
Sensors CMOS
Video Uzglabāšanas 8-256 GB SD/TF Kartes(neieskaitot), Cloud pakalpojums
Megapikseļi 2MP
Savienojumi IP/Bezvadu Tīkla
Veids IP Kameras
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Bezvadu WIFI Biežums 2.4~2.4835 GHz
Zīmola Nosaukums Vstarcam
Akumulators Iebūvēts 1500mAh Akumulators
Atbalstītās Operētājsistēmas No
TF Kartes NAV
Kameras Izmērs 36.5*36.5*40mm
Augstas Izšķirtspējas 1080P(Full-HD)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vstarcam 1080P Mini Wifi Kameru, AI Humanoīdu Atklāšanas 1500mAh Akumulators IP Kameras PIR Atklāšanas Zems Enerģijas Patēriņš

Vstarcam 1080P Mini Wifi Kameru, AI Humanoīdu Atklāšanas 1500mAh Akumulators IP Kameras PIR Atklāšanas Zems Enerģijas Patēriņš

Saistītie Produkti: