Jauns Izpārdošana
LCD Ekrāns un Digitizer Pilns komplekts Huawei Mate 20 Lite / Maimang 7(Melns) Skatīt lielāku

LCD Ekrāns un Digitizer Pilns komplekts Huawei Mate 20 Lite / Maimang 7(Melns)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€19.56

-15%

€23.02

Kopīgot

Vairāk informācijas

Par produktu

1. Nomaiņa LCD Ekrāns + skārienekrāns Digitizer Montāža Huawei Mate 20 Lite / Maimang 7

2. Aizstāt vecos, norādot, krekinga, bojāts viens

3. Padariet savu ierīci izskatās vairāk atsvaidzinoša nekā jebkad

4. Pilnīgi fit un darbs

5. Katrai precei, kas ir pārbaudītas un ir labā stāvoklī, pirms piegāde

6. Profesionāla uzstādīšana ir ļoti ieteicama.Mēs neesam atbildīgi kad ekrāns ir instalēta

Pirms Uzstādīšanas Piezīmes

1. Padomus, 1: Tests pirms uzstādīšanas

Ja, veicot pārbaudi, nenoņemiet aizsargājošo plēvi vai frāzes.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz problēmu no statiskās elektrības.

Pirms mēģināt jebkuru remonta, pārliecinieties, ka zemes sevi ir ESD (elektro-statiskā izlāde) siksna.Tas novērš statisko elektrību no sabojāt elektroniskos komponentus paredzētā tālruni.

Pārliecinieties, valkāt acu aizsardzības un izmantošanas uzmanību nav sagriezti jūsu pirkstiem ar stikla šķembas.

2. Padomus, 2: Simulē testēšana

Ekrāna nomaiņa ir ļoti trausls produkts.Mēs iesakām testu, pirms instalācijas.Lūdzu, simulē pārbaudes, kas nozīmē, mobilo telefonu, izņemot, (motherboard + LCD vai screen), kas ir savienoti ar audio kabeli un jaunu nomaiņa, barošanas tests pabeigts.Ja testa LABI, lūdzu, instalējiet to.Ja to nevar rādīt, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Un, lūdzu, nav spēkā, tā jāuzstāda mobilajā tālrunī.Mēs neesam atbildīgi kad ekrāns ir instalēta.

3. Padomus 3: nav virs saliekt vadu

Lūdzu, pārliecinieties, vai LCD kabelis nav virs līkumu.Vairāk nekā 90 grādu leņķī saliektu radīs black displejs.

LCD ir Burbulis Soma Aizsargāti, mēs nevarēsim piedāvāt garantijas uzstādīšanai.Vispārīgi Saderīgs ar Huawei: Mate 20 Lite Veidu LCD Ekrāns + skārienekrāns Digitizer Montāža

Informāciju par Piegādes Laiku muitas Nodokli & PVN 3-7 Darba Dienu laikā Jā 15-50 Clader Dienas Varbūtības 15-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 15-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 20-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 1. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, bezmaksas piegāde var būt tikai izsekot Ķīnā, bet nav detalizēti sekošanas informāciju jūsu valstī. 2. Ja piegādes diena būs galā un jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs pagarināt piegādes laiku 10-25 dienas.Ja jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu 10 dienu laikā, pls sazinieties ar mums. 3. Ja jūs vēlaties reģistrēts nosūtīšanas metodi, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail, kas izmaksas $2.

1. Lūdzu, norādiet videoklipu vai attēlu, ja mūsu produktiem ir kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts zemes gabala 7 dienu laikā.Jūs varat dalīties tiešsaistē saites. 2. Produkts var nedarboties pareizi ar kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts ar 7 dienu laikā.Mēs varētu piedāvāt nomaiņa vai atlīdzība, ja tas ir jauns produktiem.Mums būs jāsedz maksa par atgriešanās.Un maksa par sūtīšanu atpakaļ uz asv, būs pircēji. 3. Mēs piedāvājam bezmaksas tehniskās apkopes visu produktu [Izņemot aksesuāru, dāvanu un mākslīgo bojāta (piemēram, salauztu ekrānu, atjaunināšana uz jauno sistēmas versiju .utt)].Atgriešanās un atpakaļ kuģniecības maksa tiks maksāta pircēji.Paziņojums: lūdzu, nav saplēst kvalitātes garantija etiķetes.Vai mēs nepiedāvā nekādas garantijas, serviss.

1. Katrs pircējs, kas dod mums pilnīgu 5 zvaigznēm atsauksmes saņemsiet $5 kuponu (atstāt masāža nākamajā pasūtījumā.Neattiecas uz reklāmas produktus) 2. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Mēs ceram, ka ilgtermiņa sadarbību ar jums.Piezīme: Ja jūs veicat pasūtījumu, nozīmē, ka jūs piekrītat šiem iepriekš Paziņojumi.Paldies.

Tagi: gadījumā, huawei sne lx1, huawei mate 10 l09 ekrāns, gadījumā hma l 29, huawei mate 8 displejs aizstāt, huawe ascend mate 7 lcd, tpu gadījumā huawei mate 20, mei 20 lite lcd, lcd sne lx1, huawei mate 20 lite drukāt vāciņu, bloķēšanas signāla.

Datu lapa

Postenis Stāvoklis Jauns
Veids LCD & Touch Screen Digitizer
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Saderīgu Zīmols Huawei
Veidi LCD Ekrāns skārienjutīgais Ekrāns, Digitizer
LCD Komplekts
Materiāls AMOLED
Ekrāna Izšķirtspēja 2160*1080
krāsa melns
Zīmola Nosaukums haweel
Savietojams ar Huawei
Ekrāns > 3"
Modeļa Numurs par Huawei Mate 20 Lite / Maimang 7

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LCD Ekrāns un Digitizer Pilns komplekts Huawei Mate 20 Lite / Maimang 7(Melns)

LCD Ekrāns un Digitizer Pilns komplekts Huawei Mate 20 Lite / Maimang 7(Melns)

Saistītie Produkti: