Jauns Izpārdošana
10M DIY Pilienu Apūdeņošanas Sistēma, Automātiskās Laistīšanas Mājas, Dārza Šļūtenes Mikro Pilienu Laistīšanas Komplekti Ar Sprinkleru Laiks Kontrolieris Skatīt lielāku

10M DIY Pilienu Apūdeņošanas Sistēma, Automātiskās Laistīšanas Mājas, Dārza Šļūtenes Mikro Pilienu Laistīšanas Komplekti Ar Sprinkleru Laiks Kontrolieris

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.43

-36%

€29.25

Kopīgot

Vairāk informācijas

{infomodule}

Joprojām rada bažas, jūsu podos būs sauss pēc garas brīvdienas Vai vienkārši nevar paiet ilgs brīvdienas ūdens-nepieciešams augiem

LABI, Augu Automātiskā Laistīšanas Sistēma palīdzēs jums rūpēties par podos, kā ususal kā jūs personīgi, piemēram, laistīšana un mēslošana ar taimeri.

Funkcijas

- AUTOMĀTISKĀ LAISTĪŠANAS SISTĒMA: Apvienot sūkni un taimeris vienā augu laistīšanas sistēma, atbrīvots no jauktas vadu un citi kontrolieris, Tostarp komplekti visu pilienu irrigating sistēmu.Portatīvās un viegli montēt.

- MILZĪGS LAIKA TAUPĪŠANA: Automātiska ūdeņos jūsu augiem ar pastāvīgu plūsmu.Nepieciešams tikai 30% no ūdens, nekā tradicionālās smidzinātājus, lai ūdens tās pašas rūpnīcas, piemērojot ūdeni tieši uz saknēm.Palielināt absorbcijas, rūpējieties par savu augu labāk.

- UZTRAUKTIES BEZ LAISTĪŠANAS: viegls dizains, viegli skava uz ūdens konteinerus, kuriem nav bailes no apgāzties.Powered by AAA baterijas, 4 gab. 850mAH baterijas var strādāt par 60 dienām, ar vienu minūtes laistīšanas laikā, par katru dienu.Neuztraucieties par atvaļinājuma pārtraukšanu.

- Mūsu all-in-one pilienu sistēma ir pietiekami, lai jūs laistīšanas 5 to10 podiņos augus.Ideāls dārzi, balkoni, piekārtiem grozi, iekštelpu, āra, podos, u.c.

- Šo automatizētas pilienveida apūdeņošanas komplektu ir kļuvis ļoti populārs, jo tas automātiski ūdeņos jūsu augi un ziedi ļoti efektīvā veidā.Ūdens nav splash visur, un ir tikai vērsti pret jomā nepieciešams.Tas ir labs palīgs, lai jūsu dzīvi!

- Drošība Nav Noplūde: Precīzu savienojumu starp cauruli, dripper savienotājs, un dripper bez noplūde pēc tam, kad vairākus testus, nodrošina pilnīgu ūdens, kā jūs nokārtots.

- Auto & Manual Laistīšanas / Mēslošana:

1. Uzstādīšana, laistīšanas / mēslošanas laiks un intervāls, jo augiem nepieciešams

(lūdzu, pārliecinieties, vai ir ieslēgta baterijas ON/Off pogu uz sūkņa apakšā), tad sistēma tiks automatizēta laistīšanas podi laikā.

2. Laistīšanas / mēslošana nekavējoties, ja jums patīk ar vienu pogu ON/Off ON pārzinis panelis, un nospiediet būs ne ietekmēt nokārtots laistīšanas grafiku.

- Zems Enerģijas Atklāt & Aizsargāt: indikators uz vadības paneļa ir sarkans, ja lādiņš ir zems, tas nozīmē, ka jānomaina baterijas.

- Trūkst Ūdens Atklāt & Aizsargāt un Tas apstāsies sūkņu automātiska drošības un sāktu neregulārs pulss, lai informētu jūs, pievienojot ūdeni, vai arī jūs var atbrīvot skaņas, nospiežot jebkuru taustiņu.

Specifikācijas

1.Materiāls: Plastmasa

2.Izmērs: augstums 8.5 cm diametrs 9cm

3.Svars: 260g

Kontrolieris Funkcijas

Šis Kontrolieris ir paredzēts lietošanai tikai telpās, piemēram, pieaugs telts, mini siltumnīcas, adrese vai balkons.Kontrolieris ir automātiskā laistīšanas un mēslojuma augiem.Kontrolieris nedrīkst, ko izmanto rūpnieciskiem mērķiem, vai saistībā ar ķīmisko vielu, pārtikas produktu, viegli uzliesmojošas vai sprādzienbīstamas vielas.

Kā tas Kontrolieris darbu

Jūs varat iestatīt Kontrolieris apūdeņot un mēslot jūsu ziedi un augi, agri no rīta vai vēlu vakarā, kad ūdens iztvaiko vismazāk.Kontrolieris būs apūdeņot savu dārzu vai piekārtiem grozi pilnīgi automātiski, saskaņā ar programmu, kas jums noteikt.Tā turpinās skalot, kamēr jūs esat atvaļinājumā.

Vienkārša Uzstādīšana

1.Cut cauruļu mazos gabaliņos, pēc jūsu podi attālums

2.Pievienojiet cauruli ar pilinātāju(tee vai 2-way cauruļu montāža)

3.Ielikt dirpper mēģenē

4.Ievietojiet caurules, cauruļu kontaktligzdā

5.Ievietojiet misiņa filtrs vērā uzņēmējas

6.Instalējiet 4gab AAA baterijas

7.Strāvas slēdzis ar noklikšķiniet uz tā, lai "PAR"

8.Uzstādīt laistīšanas laiku un intervālu laiks

9.Intert ar drippers jau uz augsnes

Pakete ietver

1x Kontrolieris

1x 10m Caurules

10x Dripper

10x Tee

3x Pāri

3x divvirzienu caurules montāža

3x Gala noslēgs

1x Filtrs

1x Kontrolieris turētājs

Tagi: pilienveida apūdeņošanas lentes, dārza instrumentu komplekts, sistēmas automātiskās laistīšanas, mājas, gardena smidzinātāju, sākotnējā waterpulse, viegli pilienveida apūdeņošanas, kuģis, pilienveida ūdens, pildspalva stabilo.

Datu lapa

Modeļa Numurs Pilienveida Apūdeņošanas Sistēmas
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Laistīšanas Komplekti

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10M DIY Pilienu Apūdeņošanas Sistēma, Automātiskās Laistīšanas Mājas, Dārza Šļūtenes Mikro Pilienu Laistīšanas Komplekti Ar Sprinkleru Laiks Kontrolieris

10M DIY Pilienu Apūdeņošanas Sistēma, Automātiskās Laistīšanas Mājas, Dārza Šļūtenes Mikro Pilienu Laistīšanas Komplekti Ar Sprinkleru Laiks Kontrolieris

Saistītie Produkti: