Jauns Izpārdošana
Elektriskās Kafijas Dzirnaviņas Dzirnavas Garšaugus, Riekstus, Sāli, Piparu Dzirnaviņas Spēcīgu Garšvielu Sēklas Rokasgrāmata Roku Darbs Kafijas Pupiņu Mājas Virtuves Rīks Skatīt lielāku

Elektriskās Kafijas Dzirnaviņas Dzirnavas Garšaugus, Riekstus, Sāli, Piparu Dzirnaviņas Spēcīgu Garšvielu Sēklas Rokasgrāmata Roku Darbs Kafijas Pupiņu Mājas Virtuves Rīks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€39.88

-24%

€53.16

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iezīmes: kafijas pupiņu dzirnaviņas ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda, un tas ir drošs un nav toksisks.Jūs varat to izmantot, lai sasmalcina kafijas pupiņas, kas ir praktiski lietošanā.Dzirnaviņas var izmantot atkārtoti un izturīgs ilgstošas lietošanas.

Funkcijas:

Augstas kvalitātes: izgatavots no nerūsējošā tērauda, un ir bez smakas un veselīgu, drošu un netoksisks.

To var izmantot, lai sasmalcina kafijas pupiņas, un tas ir viegli izmantot.Jūs varat wrap vadu apakšējā uzglabāšanas plaukts.

Regulējamas dzirnaviņas: kafijas dzirnaviņas var pielāgot atbilstoši jūsu vajadzībām.Izstrādātas ar 9 režīmiem, skaits "1" ir labākais pulvera un skaitli "9" ir biezākais pulveris.

Liela ietilpība: var saglabāt tik daudz kā kafijas pupiņu ar lielu kapacitāti.

Mazgājami un izturīgi: dzirnaviņām var izmantot atkārtoti un ilgstoši ilgstošai lietošanai.

?Specifikācijas:

Stāvoklis: 100% new

Nerūsējošais tērauds materiāls: nerūsējošs tērauds

Plug: American kontaktdakšu, Eiropas spraudni (nav obligāts)

Izmērs: aptuveni 15.5 * 8.5 * 21 cm / 6.10 * 3.34 * 8.26 jo

Jauda: 120 W

Spriegums: 110 ~ 120V / 220 ~ 240V

Svars: aptuveni 1309g / oz 46.17

?Pakotņu sarakstā:

1 * kafijas pupiņu dzirnaviņas

*IEPIRKŠANĀS PADOMUS,*

Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?Alipay(darījuma),Kredītkartes tiek pieņemtas.ja jums ir pieprasījums par vienumu, sazinieties ar mums vai sniegt ziņojumu saskaņā ar rīkojumu.Mēs kuģis lietas no iekšienes 3days pēc tam, kad esat veicis maksājumu.(Brīvdienu, izņemot gadījumus).Pls pārbaudiet rūpīgi savu piegādes adresi un informāciju, lai jūs varētu saņemt savu labu laiku.

Kāds ir jūsu piegādes metodi ?Kruzo.lv Standarta Kuģniecības Tas aizņem apmēram 15-69 dienas, lai lielākā daļa no valsts.jūs varat izsekot savu sūtījumu, lai lappusē.Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus ir nepieciešams par 20-90 dienas, lai lielākā daļa valstu,to nevar izsekot, kad paku pa kreisi Ķīnas.jūs arī varat izvēlēties, DHL, vai EMS, parasti jūs varat saņemt 3-12days.tiešām ātri.

Kas par paketi?Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakojuma katras detaļas, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs.Mūsu preces bojājumu līmenis ir ļoti zems.

Vēl nav saņēmis preces vai labu kaitējumu?Ja jums nepatīk produkts.Ja tā ir sabojāta, kad jūs saņemtu, Ja jūs nesaņemat jūsu pasūtījuma .Lūdzu, sazinieties ar mums,mēs varam slove visiem jūsu jautājumu.Lūdzu, neatveriet strīdu un dod sliktas atsauksmes!

Kā es varu saņemt atlaidi un vairāk labklājību?Ja jums ir nepieciešama lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs piedāvājam jums labu cenu.jūs varat arī doties uz manu veikalu atrast kuponu.Gve mums 5stars atsauksmes un atstāt ziņu,sazinieties ar mums jauno kārtību, jūs saņemsiet 5% atlaidi.Apkopot mūsu veikals un koplietot mūsu veikalu, lai facebook ,twwiter tā tālāk,tad foto sūtīt uz mums.Jūs kļūsiet par mūsu VIP varat baudīt lielāku atlaidi un labklājību.

Tagi: graudu dzirnavas, mājas, cofee dzirnaviņas eletric keramikas, kafijas cepetis, expresso maker, angl dzirnaviņas, kafijas dzirnaviņas rokasgrāmata, kafijas dzirnaviņas eletric, kafijas dzirnavas, virtuves sāls kratītājs.

Datu lapa

Modeļa Numurs JJYY000900000
Plug ES/ASV PLUG
Iezīme Portatīvie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Spriegums 220V/110V
Materiāls Nerūsējošā Tērauda

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Elektriskās Kafijas Dzirnaviņas Dzirnavas Garšaugus, Riekstus, Sāli, Piparu Dzirnaviņas Spēcīgu Garšvielu Sēklas Rokasgrāmata Roku Darbs Kafijas Pupiņu Mājas Virtuves Rīks

Elektriskās Kafijas Dzirnaviņas Dzirnavas Garšaugus, Riekstus, Sāli, Piparu Dzirnaviņas Spēcīgu Garšvielu Sēklas Rokasgrāmata Roku Darbs Kafijas Pupiņu Mājas Virtuves Rīks

Saistītie Produkti: