Jauns Izpārdošana
Comemore Ķīlis sporta kurpes uz Biezām Zolēm Sieviešu Sporta Apavi, Sieviešu Apavi Sporta Haki Tenisa Platforma Feminino Skatīt lielāku

Comemore Ķīlis sporta kurpes uz Biezām Zolēm Sieviešu Sporta Apavi, Sieviešu Apavi Sporta Haki Tenisa Platforma Feminino

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.42

-45%

€18.95

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu veikalā Cienījamie klienti,lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai kurpes izmērs informācijas,Lūdzu, ņemiet vērā: izvēlies kurpes izmērs, atbilstoši jūsu pēdas garums, Bet garums no pēdas nav garums zolīti vai kurpes.Garums zolīte ir noteikti Lielāks, nekā pēdas garumu.Lūdzu, saprast.kurpes izmērs MUMS, izmērs 4 = EUR 35 = Fit kāju garums 22-22.5 cm ASV izmērs 5 = EUR 36 = Fit kāju garums 22.5-23.0 cm ASV izmērs 5.5= EUR 37 = Fit kāju garums 23-23.5 cm ASV izmērs 6 = EUR 38 = Fit kāju garums 23.5-24.0 cm ASV izmērs 6.5 = EUR 39 =Fit kāju garums 24-24.5 cm ASV izmērs 7 = EUR 40 = Fit kāju garums 24.5-25.0 cm, Ja jūs vēlaties padarīt par ļoti pareizo izvēli, jums vajadzētu izvēlēties izmēru diagrammas pie tēlu !!

Maksājums:

1).Pirms veikt pasūtījumu, lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir kādi pieprasījumu.

2).Lūdzu, apmaksāt pasūtījums 2days pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu.

3).Lūdzu, pārliecinieties, ka Adrese / Tālruņa Numurs (mobilais) /Zip Kodu, kas jums ir pa kreisi, ir pareizs.Mēs kuģis preces, lai jūs pēc adreses jūsu Kruzo.lv kārtībā.

Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi, lūdzu, e-pastu mums, pirms mēs kuģis iepakojumā. 4).Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa jūsu valstī.Bezmaksas piegāde cenā nav iekļautas Importa nodokļi.

Piegāde:

1).China Post Air Mail-parasti aizņem apmēram 15-40days, lai nonāktu pie jūsu adresi (brīvdienās tai nepieciešams ilgāks laiks);

EMS vajadzībām 5-10 darba dienas; Fedex vajadzībām 4-8 darba dienās, DHL un UPS aizņem 3-7 darba dienu laikā.

2).Mēs neesam atbildīgi par jebkādu kavēšanos pasūtījumu, ja mēs nosūtītas tos.Jo ātrums kuģniecības, kas ir ārpus mūsu kontroles.

3).Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircējs?s atbildība.

4).Jūtieties brīvi Sazināties ar mums, piegāde problēmu, mēs piedāvājam jums apmierinošas atbildes.Nav jāiesniedz strīdu pēc izvēles.Paldies vēlreiz!!

Atsauksmes :

1).Pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Piedāvāsim jums labāko cenu un labāku pakalpojumu, kad jūs veicat pasūtījumu, nākamajā reizē.

2).Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu par Kruzo.lv.

Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.

Mēs saprotam nelaime, jums var būt, ja pasūtījums ir nepareizi, bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināti ar rezultātiem.

3).Mēs rūpējamies par katru mūsu klientu, un mēs vienmēr būsim gatavi jums palīdzēt.Mēs ceram, lai izveidotu ilgtermiņa biznesa attiecības ar jums!

Tagi: sieviešu skriešanas, buffalo london, apavu sportā sievietēm, kurpes de sports, nike air max roze sievietēm, dior, puma buffalo kurpes, jordānija sieviešu apavi trenažieri, flyknit vapormax, sieviešu korķa čības.

Datu lapa

Dzimums SIEVIETES
Līmenis Prakse Iesācējs
Zīmola Nosaukums comemore
Piemērojamo Vieta Betona Grīdas
Tehnoloģija BEZMAKSAS ELASTĪGA
Funkcijas Stabilitāte
Augšējā Augstums Sagriež vidēja
Zolīte Materiāls Gumijas
Iezīme Ūdensizturīgs
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Izlaides Datums Spring2019
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Sporta Veids Lunlar
Zole Materiāls Gumijas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Distances 10km
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Virsas Materiāls Acs (Air mesh)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Comemore Ķīlis sporta kurpes uz Biezām Zolēm Sieviešu Sporta Apavi, Sieviešu Apavi Sporta Haki Tenisa Platforma Feminino

Comemore Ķīlis sporta kurpes uz Biezām Zolēm Sieviešu Sporta Apavi, Sieviešu Apavi Sporta Haki Tenisa Platforma Feminino

Saistītie Produkti: