Jauns Izpārdošana
Roku Dvieļu SEMAXE Premium Komplekts Vannas istaba, Kokvilnas Augstu Ūdens Absorbcijas Soft & Izbalināt Izturīgs (4 Roku Dvieļu Komplekts)jauno sarakstā Skatīt lielāku

Roku Dvieļu SEMAXE Premium Komplekts Vannas istaba, Kokvilnas Augstu Ūdens Absorbcijas Soft & Izbalināt Izturīgs (4 Roku Dvieļu Komplekts)jauno sarakstā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.64

-51%

€29.88

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kuģi, No : ĶĪNA, ASV, Beļģija

Mūsu jaunizveidotajā Beļģijas noliktavā var sūtīt uz vairāk nekā 20 Eiropas valstīm.Pērkot, Lūdzu, izvēlieties piegādes vieta Beļģijā, ātru piegādi var saglabāt jūsu nodokļu, tas būs jānonāk 3-7 dienu laikā.

Piezīme: Ja jūs izvēlaties, lai kuģis no Ķīnas, jūs varat izvēlēties krāsas dvieli, kas, kā jūs būs.

1. IZMĒRS JAUTĀJUMIEM: Ražots speciāli Amerikas un Eiropas standarta dvieļu izmēri.Roku dvieļi: 41x70cm 2.LUXURY HOTEL & SPA KVALITĀTES DVIEĻI: Šie dvieļi ir izgatavoti no 100% premium Kokvilnas.Mūsu dvieļi ir zināms, lai iegūtu vēl mīkstāka, fluffier, un vairāk absorbējošs, ar pienācīgu mazgāt. 3. AUGSTA KVALITĀTE: Mūsu dvieļu kolekcijas audumi ar 100% ring-spun kokvilnas un visas hems ir dubultas šūtas papildus izturību. 4. VIEGLI RŪPĒTIES, MAŠĪNA MAZGĀJAMI & DRYABLE: Mazgāt aukstā ūdenī, veļas sausā par zemu.Mazgāt atsevišķi, pirms pirmās lietošanas.Mūsu dvieļi ir videi draudzīgi; kļūst mīkstāka, ar katru mazgāšanas, ķīmiskās, bezmaksas, dabīgās krāsvielas, kas ir drošs jums un nekaitē apkārtējai videi.

ĶĪMISKĀ BEZMAKSAS & ECO-FRIENDLY

Mūsu ražošanas procesā mēs izmantojam videi draudzīgus materiālus, lai palīdz ietaupīt mūsu zemes.Visi iepakojuma pilnībā izgatavota no papīra - mēs koncentrējamies uz vides aizsardzību.Kad to neizmanto, kastē var glabāt dvieļus.Mūsu elegants iepakojums var būt kā dāvana, kā arī.

100% Ring-Spun Kokvilnas, lai Gludi

Tas vienmēr ir atsvaidzinoša, lai aplenktu un palutini sevi mīkstu un mājīga vannas dvielis pēc silta duša!Kas ar 100% gredzens griežas kokvilnas auduma un tā īpašība, gaisa caurlaidība, šie dvieļi ir ideāls, lai jūsu ķermeņa.Ražošanas izmantojot ilgtermiņa stabilu kokvilnas šķiedras piebilst, maigumu.Tas ir ideāls visiem ādas tipiem.

Dubultas Šūtas Apvīlēta Apdares

Šie dvieļi nāk ar dubultas šūtas apvīlēta apdares profilaksei pret šķelšanos pēc mazgāšanas.Dvieļi ir izgatavoti no ķemmētas kokvilnas un 2 kārtu dzija.Pievienot āķi, kas var viegli karājās pie sienas, lai taupītu vietu.

Izbalināt Izturīgs Krāsa

Pieņem dabas krāsošanas tehnoloģiju, šie izbalināt izturīgs dvieļi var turēt savu krāsu, pēc atkārtotas mazgāšanas, un nesatur kaitīgas ķimikālijas, tur jūs droši no kaitīgām vielām.Mums ir vairākas krāsas par savu izvēli.

Vairāk Komplekti no Kokvilnas Dvieļiem, lai Apmierinātu Dažādas Vajadzības, jūsu un Jūsu Ģimenes!

Super Mīksts Justies

Izstrādāts, izmantojot 100% premium kokvilna, šie dvieļi ir ultra-mīksts un pūkains, kas nodrošina daudz siltuma un ietīšanas jums komfortu.Tikmēr, viņi joprojām ir elpojošs ātrai žāvēšanai pēc mazgāšanas.

Augsta Absorbēšanas

Attēloti 700GSM (grami uz kvadrātmetru), blīvums un augstas klases kokvilnas, šie dvieļi ir super absorbējoša, un ir gan biezāka un spēcīgāka, nekā citi viegls dvieļi tirgū, mērcēšanas up vairāk ūdens un atstājot jūs ar atsvaidzināts sajūta.

Ražošanas bāzes

Vairumtirdzniecība

Mums ir sava ražošanas bāze, lai nodrošinātu klientiem visā pasaulē katru gadu liels pasūtījumu skaits.Ja jums ir nepieciešams vairāk, dvieļi, lūdzu, sazinieties ar mums

Atsauksmes:

1. Jūsu apmierinātība ir mūsu veikšanu.Tāpēc, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, un dod mums 5 zvaigznes, kad esat saņēmis preces.Ja jums ir kādas problēmas, vienkārši sazināties ar mums, lūdzu, mēs esam priecīgi kalpot jums. 2. Lūdzu, e-pastu mums, pirms jūsu negatīvas atsauksmes, vai arī sliktas atsauksmes vai strīda par vietu,mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, asap un padarīt jūs laimīgu, ar uzņēmējdarbību. 3. Mēs tikai ceram, ka jūs varat būt laimīgs iepirkšanās pieredzi mūsu veikalā.

Sūtījumu:

1. Vienumi ir tikai nosūtīti pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts. 2. Pareizi detalizētu adrese būtu parādīja, ka, ja jums vietu pasūtījumu. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums asap ja neesat saņēmis iepakojumā 60 darbdienu laikā pēc kuģniecības un ļauj dažas darba dienas, lai pārbaudītu nepiegādāts paketi.

Maksājums:

1. Lūdzu, apstipriniet cenu un citas ziņas, ar piegādātājs pirms jūsu maksājumu. 2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums lasīt visu aprakstu un izvēlēties jūsu iecienītāko kuģniecības metodes, pirms maksāt. 3. Ja jums ir kādas problēmas, vienkārši sazināties ar mums, lūdzu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.Laimīgu Iepirkšanos!

Tagi: virtuves lupatu, komplekts sievietēm, christma, roku dvielis, dvielis, militāro dvieli, piederumu komplekts vannas istaba, saites dvieļi vannas istaba, virtuves rīks, vannas istaba rozā.

Datu lapa

Svars 680g
Stils Sarža
Veids Roku Dvielis
Iestatīt Tipu
raksts Plain Krāsoti
Zīmola Nosaukums semaxe
Absorbcijas 5s-10s
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienreizējās lietošanas No
Materiāls 100% Kokvilna
Iezīme Mašīna Mazgājami
Forma Taisnstūra
Technics Ķemmētas kokvilnas
Modelis Tips Cietie

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Roku Dvieļu SEMAXE Premium Komplekts Vannas istaba, Kokvilnas Augstu Ūdens Absorbcijas Soft & Izbalināt Izturīgs (4 Roku Dvieļu Komplekts)jauno sarakstā

Roku Dvieļu SEMAXE Premium Komplekts Vannas istaba, Kokvilnas Augstu Ūdens Absorbcijas Soft & Izbalināt Izturīgs (4 Roku Dvieļu Komplekts)jauno sarakstā

Saistītie Produkti: