Jauns Izpārdošana
62 GAB Ģitāru Piederumu Komplekts Akustiskā Ģitāra Mainot Instrumentu, Ģitāras Spēlētāji un Ģitāra Iesācējiem Skatīt lielāku

62 GAB Ģitāru Piederumu Komplekts Akustiskā Ģitāra Mainot Instrumentu, Ģitāras Spēlētāji un Ģitāra Iesācējiem

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.96

-27%

€13.65

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } [3 Komplekti Ģitāru Stīgu]Vienmērīgu un Līdzsvarotu Virknes, kas izgatavoti no bronzas ar nerūsējoša pārklājuma. 1komplekts, Daudzkrāsaina, 1 komplekts Sarkanā, 1 komplekts Zelta; Katrs komplekts ietver 6pcs ģitāras stīgām.E-1st .012 collu; B-2 .016inch; G-3 .024inch; D-4 .032inch; A-5 .042inch; E-6. .053inch.

[Ģitāra Capo]kopēju un nepieciešams instruments ir piemērots akustiskās ģitāras, dzied, viegli atkārtoti stāvoklī ar vienu roku, lai pārslēgtos starp frets; Silikona spilventiņu pasargās instrumentu pret jebkuru skrāpējumu vai bojājumu, der Elektriskās un Akustiskās Ģitāras, havajiešu ģitāra, Bandžo, Tautas Ģitāras un Mandolīna, utt.

[3 in 1 ģitāra stīgu taurētājs kuteris un pin airētājs pats par sevi]Izgatavots no stipra, ABS un tērauda materiāla, kas ir viegli, lai samazinātu virknes.String taurētājs un kuteris var palīdzēt labāk iesācējs mainīt ģitāras stīgām.Multi-funkcionāls un ergonomiski izstrādāti, lai nodrošinātu efektīvu un ērtu lietošanu, kas der praktiski visiem ģitāras, bandžo un mandolīnas.

[Vairāk Noderīgs Sīkrīku]Ģitāra cērtes un īkšķi cērtes,gludas virsmas padara jūs ērti spēlē.Arī nāk ar 1gb izvēlēties turētāju, jūs varat stick to uz jūsu ģitāra un tur paceļ pa rokai.

Krāsa:Kā parādīts attēlā

Materiāls:Metāls + plastmasa

Iepakojuma Saturs:

18 x Ģitāras Stīgas (3 komplekti, 6pcs/katra kopa)

16 x Ģitāra Cērtes (random krāsu,nepieņem norādīto krāsu)

14 x Ģitāra Tapas (7 balts, 7 black)

5 x Īkšķa Pirksts Cērtes (random krāsu,nepieņem norādīto krāsu)

4 x Ģitāra Silikona Pirkstu Aizsargs (random krāsu,nepieņem norādīto krāsu)

1 x Ģitāra Capo

1 x Ģitāru Stīgu Kuteri

1 x Ģitāru Izvēlēties Turētājs

1 x Ģitāra Kaulu Tilta Seglu

1 x Ģitāra Kaulu Tilta Riekstu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: mobilo sakaru piederumu komplekts, svece piederumu komplekts, sniegavīrs piederumu komplekts, vasaras aksesuāru komplekts, karcher piederumu komplekts, lada largus piederumu komplekts, muku ģitāru piederumi, ģitāru piederumi nek, ģitāru piederumi otaku, ģitāru piederumi nux.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

62 GAB Ģitāru Piederumu Komplekts Akustiskā Ģitāra Mainot Instrumentu, Ģitāras Spēlētāji un Ģitāra Iesācējiem

62 GAB Ģitāru Piederumu Komplekts Akustiskā Ģitāra Mainot Instrumentu, Ģitāras Spēlētāji un Ģitāra Iesācējiem

Saistītie Produkti: