Jauns Izpārdošana
Kukaiņu un Taureņu Biotopu Būris Terārija Pop-up 23.6 Collas Garš (Balts + Melns) Skatīt lielāku

Kukaiņu un Taureņu Biotopu Būris Terārija Pop-up 23.6 Collas Garš (Balts + Melns)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.54

-29%

€14.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Kukaiņu un Taureņu Biotopu Būris Terārija Pop-up 23.6 Collas Garš (Balts + Melns)

Šīs profesionālās portatīvo pop-up terārija ir vairošanas un audzēšanas tauriņi un citi kukaiņi.Profesionālā versija tauriņš biotops ir vairāk kvadrātveida, sēž taisni, nav akmens vai pārvietot.

Skaidrs, līmplēves, logu, paneļa, studentiem un ģimenēm, neaizmirstama iespēja vērot kāpuri mainīt savā chrysalides un pēc tam parādās kā skaista Monarch, Krāsotas Dāma vai Melns Swallowtail Tauriņi.

Piecas sieta dēļi labu gaisa plūsmu, Smalku sietu un rāvējslēdzējs slēgšana tiks apturēta, lapsenes, sīkas skudras, un citu kukaiņu plēsoņa.

Saliekams dizains ērtai uzglabāšanai un vienreizēji, ka notika pasākumi: 40*40*60cm / 15.7 x 15.7 " x 23.6 collas.Garš un plašs, var turēt lielu 2 milkweed augiem.Spārnus jaunu tauriņš nav riska sadalīšana, mēģinot raisīt.

Liels rāvējslēdzējs sānu atveri, lai ērti pabarotu savu tauriņi, tad viņus atbrīvot savvaļā.Tauriņi bieži vien zemes par maz rokas un sejas, kas pirms, kas peld prom.

Instrukcijas:

1. ESIET uzmanīgi, atverot Liels, Garš monarch butterfly būri, - pēc tam, kad jūs noslīdēt no elastīga siksna ap apli, būris var pop atvērt negaidīti, tāpēc pārliecinieties, ka jums ir pietiekami daudz vietas un nav trausla objektu tuvumā.

2. Pēc atvēršanas savu māti, PVC pusē būs creased no locīšanas.Saņemt grumbām ātri, ko trieciens žāvēšanas PVC ar matu žāvētāju, apmēram 5 minūtes, vai vieta, PVC pret siltu sauli, lai atpūsties grumbas.

3. Vienmēr aizveriet būra durvīm, lai rāvējslēdzēji sanāk TOP CENTER.Ja caterpillar ir kaut kur uz rāvējslēdzēju, tas ļaus jums, lai zip pa otru pusi, lai atvērtu.

4. Tīrīt būris pēc slimības uzliesmojuma, vai pēc sezonas beigām, mērcējot 5% dezinfekcijas šķīdumu (19 daļām ūdens 1 daļa balinātāja) apmēram 20 minūtes.Būrī var iemērc vannā vai veļas baļļa.

5. Noskalo jūsu būris ar ūdeni, un pēc tam ļaujiet tai saulē, sausā - pakārt to uz clothesline, vai nodot akmens uz grīdas, lai tā netiktu trieciens prom.

6. Kad locīšanas būris, uzglabāšanas, vieta jūsu rokas uz pretējo augšējo stūri no būra un nospiediet vienā stūrī, lai kārtīgi būrī dzīvoklis.

7. Veikala būrī dzīvoklis skapī, zem gultas, aiz dīvāna, utt..

Krāsa: melna + balta

Materiāls: dzija, neto

Pakete ietver:

1 x Tauriņš Biotopu Terārija

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: būris kukaiņu, kukaiņu terārija, statuetes terārija koka, akvāriju piederumi terārija, reptil, mazā čūska terārija, kukaiņu terārija plastmasas, kukaiņu kolekcija kaste, zelta terārija, acryl putnu būris.

Datu lapa

Modeļa Numurs Kukaiņu un Taureņu Biotopu Būris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kukaiņu un Taureņu Biotopu Būris Terārija Pop-up 23.6 Collas Garš (Balts + Melns)

Kukaiņu un Taureņu Biotopu Būris Terārija Pop-up 23.6 Collas Garš (Balts + Melns)

Saistītie Produkti: