Jauns Izpārdošana
20PCS 1.6 CM Kārtā Foto attēlu Drukāšana koka lāzergriešanas Cabochon, lai padarītu Gredzeni, Auskari,Bobby pin,Kaklarotas -(WEH-308-323) Skatīt lielāku

20PCS 1.6 CM Kārtā Foto attēlu Drukāšana koka lāzergriešanas Cabochon, lai padarītu Gredzeni, Auskari,Bobby pin,Kaklarotas -(WEH-308-323)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.25

-9%

€5.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Laipni lūgti mūsu veikalā!!!(*^__^*)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ LAI PIELĀGOTU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dod man savu tēlu, mēs veiksim pašu koka cabochons jums,

♥♥ .·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**· ♥♥

Materiāls : koka

Uzmanību: Reverse Baltā krāsā

Aptuvenais Izmēru: Izmērs: 16 mm Apaļa 4mm Biezs , Balts Atpakaļ

IDEĀLS, lai padarītu Auskari, Gredzeni, Bobby pin ,Šarmu vai Kaklarota ..utt .

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

♥♥♥♥P. S. Viss Roku darbs Foto Koksnes Samazināt Cabochons ir (pie mums), tāpēc, katrs no tiem var saturēt nedaudz defekts, bet mums vajadzētu pārbaudīt pirms pastu, un mēģiniet, lai nosūtītu labākais jums.

♥♥♥♥Lūdzu, jāatzīmē, ka mūsu fotogrāfijas tika izgatavotas uz Kodak vai Fuji fotopapīrs ar specializētiem pietvīkums, ne iespiests ar kādu kopīgu papīra.

Iepakojumā sīkāk

~Objekti tiek arī pildīta ar kartona kastē.Mēs arī izmantot gaisa burbulis ietin iekšā, lai nodrošinātu pasūtījuma netiks bojāts

~~Lai nodrošinātu jums saņemt savu pasūtījumu ar nodokļiem vai nodokļu zemāku par importu,mēs paziņo, ka tā kā "dāvana" vai "parauga" ar zemāku vērtību,ja visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.Lūdzu, zināt.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Sūtījumu

Bezmaksas piegāde

Mēs tikai tad piegāde ar China Post Air Mail bezmaksas piegāde,nepieciešams aptuveni 20-30 darba dienas ierodas.Ja ir nepieciešams, preču steidzami, lūdzu, izvēlieties ātrāk nosūtīšanas metodi, piemēram, DHL, vai EMS,pls sazinieties ar mums un maksāt papildu piegāde

1. Piegāde

-Express:

Kopumā aptuveni 5-10 darba dienās

-Ķīnas Gaisa Pastu :

Parasti tas ilgst aptuveni 20-30 dienas ar kuģi no Ķīnas.Varbūt ātrāk, dažreiz var aizkavēt ierašanās piegādi, kas atšķiras no valstīm!Mēs nevaram kontrolēt piegādes laiks un post office negarantē piegādes laiks!Ja jūs vēlētos, lai jūsu preces piegādā citu/ātrāka metode, DHL / EMS / UPS, lūdzu, convo man detaļas, un ļaujiet man zināt savu atrašanās vietu.

2. Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienu laikā no maksājuma saņemšanas.

3. Ja jūs neesat saņēmis preci, par Piegādes termiņiem , Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, ja jums ir kādi jautājumi ,parasti, jūsu pasta būšu atbildēja 24 Stundu laikā.Ja jūs vēl neesat ieguvuši atbildi pēc 24 stundām, lūdzu pārbaudiet spam jūsu e-pasta kastē.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums labāko risinājumu, izmantojot komunikācijas.

4. Mēs kuģis uz Kruzo.lv adresi TIKAI.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Alixpress ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.

5. Starptautiskās Pircējiem - Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1: Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.

2: Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sūtiet man ziņu.Es palīdzēs jums atrisināt jebkuru problēmu,

paldies!!!

Atgriešanās Politiku

Visi mūsu piedāvājumi ir nodrošināti ar 100% apmierinātības garantija,ja tāda ir reson jūs neesat apmierināts ,preci ir iespējams atgriezt, mums tā sākotnējā condiion par kompensācijas vai apmaiņu.

1. Kompensāciju vai nomaiņa pieprasījuma ir pieejama tikai pieprasījumus, 1 nedēļas laikā pēc zemes gabalu saņemti & atgriežas objektu, kā pašā stāvoklī, kādā tie saņemti.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, lai pieprasītu atgriešanās atļauju.Jūsu vārds, izsoles numuru, un atgriešanās iemesls būtu iekļauta e-pastu.Visas preces atpakaļ, jābūt visām sākotnējo iepakojuma materiālu.

3. Lūdzu, repack produktiem, rūpīgi.Produktu atpakaļ, tiks pārbaudīta un jaunu rezerves tiks nosūtīti uz pircēja uzreiz, kad konstatēts bojāts.Ja piemērotu aizstājēju nav pieejams, tad kompensāciju, kas tiks izdota.Pārvadāšanas, pārkraušanas un apdrošināšanas maksas ir neatgriežamas.

4. Ja objekts tiek atrasts, kas nav bojāts, vienums tiks nosūtīti atpakaļ pircējam uz pircēja rēķina.Vienumi, atgriezās bez RMA skaits, tiks noraidīts, un atpakaļ sūtītājam.Pircējs ir atbildīgs par Visu atdošanas un Kuģniecības Maksas.Pircējs ir atbildīgs par papildu kuģniecības izmaksas krājumiem, kas tiek atgriezti atteicās un/vai nevar piegādāt.Mēs neuzņemamies atgriežas bez atļaujas numurs, uz iepakojuma vai etiķetes, kas tiek atgriezta.

Atsauksmes

1. Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstāj atsauksmi.

2. Atsauksmes ir mūsu dzīve, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu.Mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams.Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.Neatstāj Negatīvas atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.

Tagi: 308 pistoli, 9mm patronu, urbuma lāzera, lāzera, 22lr lāzera, 9mm parabellum, 308win, 762x54, 9mm, 9mm lāzera.

Datu lapa

Forma Tāpat kā parādīja attēlu
Vienuma Tips Krelles
Postenis Svars 0.5g
Objektu Formas Apaļa Forma
Postenis Diametrs 16mm
Materiāls Koka
Modeļa Numurs WEH
Izmantošana DIY Gredzeni, Auskari, Bobby pin,Kaklarotas,Rokassprādzes.kulons...
Ārējais Diametrs 16mm
Sods vai Modes Modes
Zīmola Nosaukums XINER

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

20PCS 1.6 CM Kārtā Foto attēlu Drukāšana koka lāzergriešanas Cabochon, lai padarītu Gredzeni, Auskari,Bobby pin,Kaklarotas -(WEH-308-323)

20PCS 1.6 CM Kārtā Foto attēlu Drukāšana koka lāzergriešanas Cabochon, lai padarītu Gredzeni, Auskari,Bobby pin,Kaklarotas -(WEH-308-323)

Saistītie Produkti: