Jauns Izpārdošana
Sailor Moon Cosplay Piederumi Chibi Asv Galvas Stīpu 2. Skatīt lielāku

Sailor Moon Cosplay Piederumi Chibi Asv Galvas Stīpu 2.

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

Tai skaitā:Rozā Safīrs galvas stīpu

Materiāls: PU sveķu,Rozā Akrila akmens,Zelta laku spray

Specifikācijas:platums joslas 2cm kopējais garums viduslīnijai ir 40.5 cm biezums pusē ir 5mm,biezums groove ir 3mm,platums gumijas joslu 0.8 cm,garums aptuveni 17cm;platums gem ir 13mm,augstums 18mm,biezums ir aptuveni 2,5 mm.

Svars:0.3 KG

Mūsu darba laiks

Mēs turam tiešsaistes pēc Austrumu Laika PM20:30-AM11:30(nākamā dienā)ikdienas.

Mēs atbildēsim jūsu e-pastu 24h.

Pēc pārdošanas pakalpojumi

I f jums ir jautājumi par preces jums iegādāties mūsu veikalā, lūdzu sazinieties ar mums.

ja izmēra vai stila kostīms jūs iegādāties mūsu veikalā nav viens, jums ir pasūtīts, mēs mainīt to un nosūtīja to 1~3 darba dienu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu preču atdošanu atpakaļ, un mēs piedāvāsim uz un no kuģniecības izmaksas.

Ja jums atrast jebkuru kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts kostīms, mēs mainīt to un nosūtīja to 1~3 darba dienu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu preču atdošanu atpakaļ, un mēs piedāvāsim uz un no kuģniecības izmaksas.

Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi izmērs kostīms, mērījumu diagrammas mēs dodam, pirms tā iegādes.

Ja jūs izvēlaties nepareizu izmēru, un ir jāaizstāj, pircējiem ir nepieciešams maksāt Kuģniecības un tarifu.Pēc tam, kad saņemts drēbes, sagādāja jaunas drēbes.

Ja izmērs kostīms mūsu veikalā nav piemērots jūsu ķermeņa, lūdzu, norādiet pareizo izmēru, un mēs varam dizainu tieši jums.Ja jums ir devis nepareizu izmēru, mums nedos jums kompensāciju.Pielāgošanas process nevar atcelt pasūtījumu.Paldies par sapratni.

Krāsas kostīms, kas saskan ar tērpa foto, kas parādītu mūsu interneta veikalā.Pateicoties nedaudz atšķirties no foto, kas jums redzēt uz datora ekrāna un foto kameras, tāpēc varbūt tur ir metiens hromatiskās aberācijas starp materiālo objektu un materiālā objekta foto, kas parādītu mūsu interneta veikalā.Mums nedos jums kompensāciju par jautājumu par maz hromatiskās aberācijas.Paldies par sapratni.

Ja jums ir citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums!

Tagi: capas sailor moon, super sailor moon cosplay, chibi mēness kostīms, kaķis noir parūka, sailor moon bat, karoga asv, ray sailor moon cosplay, chibi mēness cosplay, tshirt asv, koan sailor moon cosplay.

Datu lapa

Speciālā Izmantošana Kostīmi
Vienuma Tips Cepures
Dzimums SIEVIETES

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sailor Moon Cosplay Piederumi Chibi Asv Galvas Stīpu 2.

Sailor Moon Cosplay Piederumi Chibi Asv Galvas Stīpu 2.

Saistītie Produkti: