Jauns Izpārdošana
NUX OD-3 Pārnesumu Elektrisko Ģitāru, Efektu Pedāļu True Bypass Siltā caurule dabas overdrive skaņu Ģitāra, Pedālis bezmaksas piegāde Skatīt lielāku

NUX OD-3 Pārnesumu Elektrisko Ģitāru, Efektu Pedāļu True Bypass Siltā caurule dabas overdrive skaņu Ģitāra, Pedālis bezmaksas piegāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

OD-3 Vintage Overdrive

Siltā caurule un dabas overdrive skaņu ar ļoti plašu diapazonu.Ievērojams iezīme, kas piedāvā dažādas iespējas toņu veidošanā.

OD3 Vintage Overdrive kostīmi daudz žanri, sākot no blūza līdz hard rock mūzika incredibly.By pagriežot rokturi, jūs varat palielināt guitar amp krāsains signālus vai overdrive par unikālu pedālis skaņas.

Sūtījumu:

1. Mēs nosūtīsim preces 3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.

2. Pircēji ir atbildīgi par visiem apdrošināšanas jautājumiem, problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmei, šādus negadījumus, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Turklāt pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Un precēm, kas tiks atzīmēts kā "dāvana" vai "parauga" viegli muitošanas un mazāk maksas.

Garantijas un Garantijas:

1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jums ir jāsazinās ar mums vienas nedēļas laikā no saņemšanas jūsu pirkumu.

2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

4. Par jebkuru vienumu, lūdzu, sūtiet savu vietējo pastu, kad sūtīt atpakaļ.vai sazinieties ar mums plašāku informāciju.

Atsauksmes:

1. Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti, bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Tagi: nux, ģitāra nux, caline pedāli kompresors, evh overdrive pedāli, spēkā ģitāra, flīžu, pjezo bass pedāli, koris, ģitāra pedalboard, melns pārnesumu.

Datu lapa

Jauda 9V Adapteri vai Akumulatora (nav iekļautas)
Modeļa Numurs OD-3
Ietekme Overdrive
Korpuss alumīnija sakausējums
Zīmola Nosaukums nux
simulācijas TS-9, TS-808
Veids Ietekme

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

NUX OD-3 Pārnesumu Elektrisko Ģitāru, Efektu Pedāļu True Bypass Siltā caurule dabas overdrive skaņu Ģitāra, Pedālis bezmaksas piegāde

NUX OD-3 Pārnesumu Elektrisko Ģitāru, Efektu Pedāļu True Bypass Siltā caurule dabas overdrive skaņu Ģitāra, Pedālis bezmaksas piegāde

Saistītie Produkti: