Jauns Izpārdošana
Led griestu gaismas led griestu gaismas gaitenī lampas LED griestu lampas AC85-265V E27 led griestu lampas griestu gaismas fani Skatīt lielāku

Led griestu gaismas led griestu gaismas gaitenī lampas LED griestu lampas AC85-265V E27 led griestu lampas griestu gaismas fani

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€91.80

-20%

€114.76

Kopīgot

Vairāk informācijas

Īpašais Piedāvājums par jaunu produktu laišanu tirgū Vienkāršu, modernu apgaismojumu radošo modes griestu lampa viesu lampas Zāle, ēdamistaba guļamistaba studiju personalizētu kārta apgaismes lampas šokējoši Cenu! ¥220 Steigā, lai nopirkt tagad LED lustras restorāns personalizētu lampas modernās radošo l-līnijas dzīvojamā istaba gaismas mākslas atmosfēru vienkārša guļamistaba apgaismojums šokējoši Cenu! ¥195 Steigā, lai nopirkt tagad tuowei Apgaismojums LED griestu lampas silts radošās mākslas post-modernās vienkārša guļamistaba restorāns apgaismojums sienas lampas šokējoši Cenu! ¥25 Steigā, lai nopirkt tagad pēc mūsdienu vienkāršu LED griestu lampas personalizētu radošās dzīves telpā lampas atmosfēras guļamistaba grāmatu lampas restorāna apgaismojuma šokējoši Cenu! ¥48 Steigā, lai nopirkt tagad atlaides TW-X8808 sezonas istabas jiafan ēdamistaba dzīvojamā istaba sadzīves lustra Ziemeļvalstu šokējoši Cenu! ¥55 Steigā, lai nopirkt tagad jaunu vienkārša guļamistaba griestu lampa Ziemeļvalstu ultra-plānas 2020. gadam led atmosfēras dzīvojamā istaba studiju lampas šokējoši Cenu! ¥216 Steigā, lai nopirkt tagad ziemeļvalstu LED griestu lampas apaļā vienkāršimodernās guļamistabas lampa radošas personības ins dzīvojamā istaba lukturi guļamistaba studiju šokējoši Cenu! ¥265 Steigā, lai nopirkt tagad karstā pārdošanas ieteicams restorāns sadzīves lustra lielums jāsazinās ar klientu apkalpošanas biroju ēkas logs office šokējoši Cenu! ¥35 Steigā, lai nopirkt tagad ziemeļvalstu post-modernās vienkārši eju LED griestu lampas koridors, gaitenis, lampa, lampas, balkona kāpnes zālē lampas šokējoši Cenu! ¥10 Skriešanās nopirkt tagad galvas lampas lustras vienkārši moderns restorāns bāra letes kafijas veikals lampas apģērbu veikals ar vienu nosaukumu kārtas radošais personalizētu lustra šokējoši Cenu! ¥196 Steigā, lai nopirkt tagad

pirmkārt, es gribētu pateikties jums visiem, mani dārgie netizens savu uzmanību un mīlestību mūsu Shenzhen tuowei apgaismojums rūpnīcas.Mēs sirsnīgi piedāvāt jums kvalitatīvu un pieejamu produktu un pakalpojumu, cerot, lai jūs pietiekami labi un patīkami tiešsaistes iepirkšanās pieredzi.

Lai izvairītos no nevajadzīgas problēmas un pārpratumus procesā iegādājoties lampas, lūdzu, lasīt un saprast to mūsu produktu pārdošanas noteikumi rūpīgi pirms pirkšanas.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.Klientu apkalpošanas būs pacienta un sniegt jums detalizētu atbildi.

Attēlu fotografēšana

Bildes lukturi un laternas pārdotas visas, kas veikti natūrā.Dažādu faktoru dēļ, piemēram, fotografēšanas iekārtas, tehnoloģijas, leņķi, gaismas un datora displejs, daži krāsu atšķirības, kas var izraisīt bildes.Lūdzu, esiet piesardzīgi, ja jūs nevarat pieņemt, ka krāsu atšķirība problēma.Lūdzu, saprotiet, ka šādu darījumu strīdi nevar tikt izmantota kā iemesls, par preču atdošanu atpakaļ.

piegādes laiks

Pircējs piegādāt preces, 48 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Īpašos gadījumos (brīvdienas, pielāgotus produktus, un out-of-stock karstā zāles) var izraisīt novēlotu piegādi.Tāpēc, lūdzu, konsultēties ar tirdzniecības pārstāvi par mūsu rūpnīcā, ja prece ir pieejama, pirms lai, tā kā nav, lai aizkavētu jūsu apdare periodā.Paldies.

Bojāts Izsniegšanu

Lai gan uz iepakojuma, mūsu produkti ir ļoti spēcīga, sakarā ar piegādi uz trešo pušu tālsatiksmes transporta un izplatīšanas, tomēr pastāv zināmi riski, un tas ir neizbēgami, lai izspiest lampas, īpaši abažūri stikla izstrādājumu, ja jūs konstatējat, ka abažūrs vai aksesuāri ir bojāts, saņemot preci, lūdzu sazināties ar mums nekavējoties, un sniegt fotogrāfijas bojāts piederumi.Mēs nosūtīsim piegādātie piederumi, lai jūs.

Mums būs atbildīgs par mūsu pakalpojumiem un produktiem.Mēs jums apmierinošas atbildes uz jebkuriem saprātīgiem jautājumiem.Ja rodas problēmas, mēs joprojām esam gatavi tās risināt.

Ja mums ir vairāk mierīgums, godīgums un iecietību vienam pret otru, mums vajadzētu mēģināt domāt savādāk un uzskatu, ka jebkura problēma tiks atrisināta.

Kravas apraksts

Pircēji var izvēlēties divas maksājumu metodes: priekšapmaksa vai atsaukšanu.A: priekšapmaksa nozīmē, ka pēc tam, kad pircējs un pārdevējs apliecina, pastmarkas, pircējs vispirms maksā, pastmarkas, lai mūsu ražotne, kas būs savākt pastmarkas un apmaksāt ar express company.B: avansa nozīmē, ka pircējs tieši maksā express company, kad preces tiek piegādātas.

Maksājuma veids

Mēs iesakām Alipay darījumiem.Drošs.Lietotāji, kuri nevar izmantot Alipay varat sazināties ar mūsu bankas pārvedumu.

Transporta instrukcijas

Kopumā ir divi veidi, kā nogādāt preces: loģistikas un express piegādi.

A: priekšrocības loģistikas, ka kravas ir lēts, bet trūkums ir tas, ka laiks ir mazliet lēnāka, un jums ir uzņemt kravu pārvadājumu pagalmā ar sevi; loģistikas tiks paziņots pa tālruni, kad preces ir piegādātas.Lūdzu, pajautājiet pircējam, lai Ir skaidrs, piegādes adresi un tālruņa numuru, pēc tam ņem saņēmējs ID karte, uzņemt preces.

Tagi: led kustības usb, 12v led atstarotājs, lampas led, lampas vietas, led spot, Vietas, black led spot, lampas iela, lampas kaudze, e27 vietas.

Datu lapa

Modeļa Numurs 2
Skaits gaismas avotiem > 20
Ir Smart Ierīces No
Spriegums 220V
Ir Spuldzes Iekļauts
Garantijas laiks 1
Pamatnes Tips fc2
Zīmola Nosaukums DEEVOLPO
Slēdža Tips NAV
Stils Mūsdienu
Korpusa Materiāls PC
Barošanas Avots AC
Funkcijas 2
Izmantošana Ikdienas Apgaismojums
Pieteikums vannas istaba
Apdare PC
Sertifikācija CCC
Gaismas Avots LED Spuldzes
Apgaismojuma Jomā >30square metri
Ir Regulējamas, No
krāsa Balts
Instalējiet Stils Downlights
Technics Kokgriezums
Materiāls PVC

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Led griestu gaismas led griestu gaismas gaitenī lampas LED griestu lampas AC85-265V E27 led griestu lampas griestu gaismas fani

Led griestu gaismas led griestu gaismas gaitenī lampas LED griestu lampas AC85-265V E27 led griestu lampas griestu gaismas fani

Saistītie Produkti: