Jauns Izpārdošana
Māte Meitu Kleitas Kokvilnas Ģimenes Izskatīties Mamma un Meita Drēbes Ikdienas Ģimenes Atbilstošas Drēbes Svītru Māmiņa Un Man Drēbes Skatīt lielāku

Māte Meitu Kleitas Kokvilnas Ģimenes Izskatīties Mamma un Meita Drēbes Ikdienas Ģimenes Atbilstošas Drēbes Svītru Māmiņa Un Man Drēbes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.19

-49%

€14.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

Māte Meitu Kleitas Ģimenes Izskatīties Māte un Meita Drēbes Ikdienas Ģimenes Atbilstošas Drēbes Svītru Māmiņa Un Man Drēbes

Materiāls: Kokvilna

· Krāsas: 4 krāsas kā attēlā ( bildes ir īstas )

· Departamenta nosaukums: māte meitu kleitas

·

Iepakojuma Saturs: 1 gab kleita , cena ir tikai 1 gabals

· Piezīme:

· 1. Padoms, lai izvēlētos atbilstošu izmēru, izmantojiet līdzīgu apģērbu, lai salīdziniet ar izmēru.

· 2. Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni.

· Izmērs: Tas ir 4 krāsu pieejamas šādas sarakstā.lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies (Visi mērīšana cm, un, lūdzu, ņemiet vērā, 1cm=0.39 collas)

Kā izsekot savu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: http://www.17track.net/en

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.

Par nometiet kuģniecības,jūs varat iesniegt pasūtījumu ar jūsu klienta adresi,mēs varētu nosūtīt paku bez jebkādu informāciju par mūsu veikalu.

Feedbacks Mēs cenšamies uzturēt augstāko izcilības standartus, lai iepirkšanās pieredzi 5 zvaigznes, un 100% klientu apmierinātību!Pozitīvas atsauksmes 5stars ir ļoti svarīgi, lai mums.

Mēs sirsnīgi lūgt, lai jūs sazināties ar mums nekavējoties,PIRMS jūs sniedzat mums 3 zvaigznes vai 1 zvaigznes negativefeedback, vai ja jums ir kādas problēmas, pirms jūs varat pasūtīt produktus vai to, kā izvēlēties izmēru ,tāpēc, ka mēs varam izmēģināt mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas.lūdzu, neraizējieties , mēs esam godīgi pārdevējs .mēs darīsim labas, lai kalpotu jums visu laiku .

Piegāde :

Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-5 darba dienā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.

Paredzamo piegādes laiku: (Svarīgi, lūdzam rūpīgi izlasīt pirms jūsu cenu noteikšana)

1. Amerikas savienotās: ePacket piegāde no Ķīnas (9 līdz 20 darba dienām).Uz Krieviju, piegāde no Ķīnas (10 līdz 30 darba dienas)

2. Pasaulē: Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu.Parasti preci ieradīsies ietvaros 15-30 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas.Brazīlija ir nepieciešams vairāk laika 15-45 darbadienas pēc tam, kad kuģniecības (Kuģniecības laiks ir aprēķināts, bet nav garantēts) Laikā brīvdienu sezonu, tur varētu būt turpmākas kavēšanās.

3. Par Kruzo.lv standarta piegāde uz Nīderlandi , Standarta , Francija ,Čīle .Parasti ir nepieciešams 15-40 darbadienu laikā (Kuģniecības laiks ir aprēķināts, bet nav garantēts) Laikā brīvdienu sezonu, tur varētu būt turpmākas kavēšanās.

Tagi: ģimenes spēles džemperis, māmiņa un man, plus izmērs, (matching ģimenes tērpiem māsas, famiy matching kleita, svārki māmiņa, etsy ģimenes kostīmi, māte meitu necklacd, kleita māte, (matching ģimenes tērpiem brālis, bezgalīgas spēles.

Datu lapa

Modelis Tips svītrains
Stils Modes
Piedurknes Garums(cm) Īss
vairumtirdzniecība
Zīmola Nosaukums childland dzejolis
Vienuma Tips Kleitas
Piliens kuģniecības
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Nodaļas Nosaukums Māte & Meita
Materiāls Kokvilnas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Māte Meitu Kleitas Kokvilnas Ģimenes Izskatīties Mamma un Meita Drēbes Ikdienas Ģimenes Atbilstošas Drēbes Svītru Māmiņa Un Man Drēbes

Māte Meitu Kleitas Kokvilnas Ģimenes Izskatīties Mamma un Meita Drēbes Ikdienas Ģimenes Atbilstošas Drēbes Svītru Māmiņa Un Man Drēbes

Saistītie Produkti: