Jauns Izpārdošana
VASTOCEAN Zivju Tvertnes Testa Aģents Saldūdens Testa Aģents Ūdens Kvalitātes Testēšanas Aģenta Noteikšanas Aģents, Akvāriju Piederumi Skatīt lielāku

VASTOCEAN Zivju Tvertnes Testa Aģents Saldūdens Testa Aģents Ūdens Kvalitātes Testēšanas Aģenta Noteikšanas Aģents, Akvāriju Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.28

-7%

€9.98

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta nosaukums:

VASTOCEAN Zivju Tvertnes Testa Aģents Saldūdens Testa Aģents Ūdens Kvalitātes Testēšanas Aģenta Noteikšanas Aģents, Akvāriju Piederumi

NO2

NO2 ir ļoti toksiska viela, kas var radīt milzīgu kaitējumu zivju un koraļļus, un pat nāvi.NO2 līmeni ir jākontrolē, sākumā tvertnes, un tas jāsamazina līdz 0, pirms tā var tikt atbrīvota!Normālu akvāriju nedrīkst atklāt NO2. Ja NO2 ir augsts, jums ir nepieciešams, lai pievienotu nitrificētā baktērijas un palielināt filtra materiāls.Samazināt barošanu, mainīt ūdens vairāk.

NO3

NO3 ir sadalīšanās produkta NO2. Vērtības palielināšanās radīs koraļļus, lai brūni vai pat mirst, un zivju tvertnes ir arī tendētas uz aļģu augšanu.Parasti, SPS būtu jākontrolē, lai 0, 5 vai vairāk ir augsta, LPS būtu jākontrolē zem 20, cik vien iespējams, un FOT tvertnē nedrīkst pārsprāgt sarkana, cik vien iespējams.Zivis būs viegli saslimst vai pat nomirst.

Ar NO3 koraļļu izcelsmes jūrā ir faktiski 0. Nav, sakot, ka LPS vajadzībām augstas NO3. Kādi koraļļi vēlas, ir reāla.

Pārtikas, ne neorganisko barības vielu.Ja NO3 ir augsts, tas būtu jākontrolē no šādiem aspektiem:

(1) Samazināt ieejas pirmkārt, ieskaitot barošanas mazāk, un samazinot bioloģisko blīvums;

(2) Palielinās jauda: tostarp vairāk ūdens izmaiņas, aprīkojuma modernizācijai, lieli olu gliseris izmaiņas, pastiprināta aļģu tvertne, ATS, izmantojot MP ķieģeļu un izmantošana, pupiņu plītis gatavot sunim kauli un melnās pupiņas.

PH jūras ūdens tips

Katru reizi, kad pH vērtība samazinās par 1, tas nozīmē, ka PH koncentrācija ūdenī samazinās par 10 reizes, kas ir destruktīvas, lai koraļļi un zivis ir nosliece uz slims, tāpēc ir svarīgi, lai uzraudzītu pH regulāri.

PO4

PO4 līmenis bija augstāks nekā 0,25 izraisīs aļģu augšanu, augstākās PO4 arī sniegs brūnās aļģes, sarkanu dubļu un smagi izraisīt koraļļu nāves, SPS ir īpaši jutīga pret PO4.

NH3

NH3 ir ļoti toksiska viela, kas var radīt milzīgu kaitējumu zivju un koraļļus, un pat nāvi.Tas ir galvenais produkts sadaloties zivju tvertnes atkritumu.Tas nepieciešams sadalīt NO2 saskaņā ar rīcības nitrificētā baktērijas, un pēc tam sadalīt salīdzinoši zemu toksiskās NO3.

Līmenis NH3 jāuzrauga sākumā sākt tvertnes, un tas jāsamazina līdz 0, pirms radījums var izdalīties!Normālu akvāriju nedrīkst atklāt NH3. Ja izmērītā NH3 ir augsts, jums ir nepieciešams, lai pievienotu nitrificētā baktērijas un palielināt filtra materiāls.Samazināt barošanu, un mainīt ūdeni.

Ca

Ca vērtība ir must-mērījumu dati par cieto koraļļu rifu tvertnes!Galvenās sastāvdaļas koraļļu kaulu kalcija karbonāta un magnija karbonāta!Koraļļi un organismiem, kas nav ātri izmantot.Lai jums pievienot vairāk kalcija un kh nekā magniju.Jums vajadzētu pievienot magnija aptuveni 3 reizes kalcija saturu.Ja jūsu kalcijs ir 420ppm, tad magnija jābūt 1280ppm.Ja magnija ir pārāk zems, pat tad, ja jūs pievienot kalcija un kh visu dienu, tas būs grūtāk, lai uzlabotu.

Saglabāt jūsu magnija pie 1280ppm un koraļļus, augs ātrāk.

Mg

Magnija saturs tvertnes ir aptuveni 3 reizes kalcija saturu.Ja jūsu kalcijs ir 420ppm, tad magnija jābūt 1280ppm.Ja magnija ir pārāk zems, pat tad, ja jūs pievienot kalcija un kh visu dienu, tas būs grūtāk, lai uzlabotu.

Saglabāt magnija pie 1280ppm.Šajā laikā, koraļļu augšana paātrinās.Jo, magnija karbonāts, ir svarīgs komponents koraļļu kauliem.

KH

Ar KH vērtību, kas ir svarīga datu akvāriju!Galvenās sastāvdaļas koraļļu kaulu kalcija karbonāta un magnija karbonāta!To līmeni nosaka valsts koraļļu.Zems KH vērtību, kas padarīs koraļļu valsts sliktāk, mīksto koraļļu sarauties, un kaulains koraļļi nokrist apakšā , Nav matains.

PH saldūdens tips

Tā skābums un sārmainība ūdens, PH7.0 neitrāls, kas ir augstāks nekā 7.0 ir sārmains, un zemāks, nekā 7.0 ir skāba.Dažādas zivis, piemēram, dažādām pH vērtībām.Saglabājot atbilstošu pH līmeni tvertnē ir ļoti svarīgi, lai veselīgu augšanu zivis.

gH

To gH vērtība ir saturs, kalcija jonus un magnija jonus ar svaigu ūdeni.Šie minerāli ir sastopami krāna ūdeni, arī ūdens un pudelēs minerālūdeni.To gH vērtība, jo krāna ūdens ir atkarīgs no avota ūdens kvalitāti un ārstēšanās process.Ciets ūdens 200mg/ ir augstāks kalcija un magnija saturu, kamēr mīksts ūdens ir 50-100 mg/L.

Cu

Vara testa aģents ir galvenokārt izmanto, lai noteiktu CU koncentrācija tvertnē, kad vara zāles ir piemērotas.Vara ir toksiska narkotika.Parasti, koncentrācija vara joni ir jākontrolē, lai 0.3-0.5 mg/L. Ja tas ir zems, tas nav spēkā, bet, ja tas ir augsts, tas būs nogalināt zivis.

Lai gan lielākā daļa zivju var panest 0.8 mg/L vara saturs, tas nav ieteicams pārsniegt 0.6 mg/L vara saturs

Iepakojums satur:

1 gab. Testa aģents

Tagi: akvārija zivju tvertnes, aqurium zivis, akvāriju mini, koraļļu frag, nano akvārijs, akvārija ūdens tests, akvāriju zivis live, akvārijā ornaments, no2 no3 testu, testa eau akvāriju.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

VASTOCEAN Zivju Tvertnes Testa Aģents Saldūdens Testa Aģents Ūdens Kvalitātes Testēšanas Aģenta Noteikšanas Aģents, Akvāriju Piederumi

VASTOCEAN Zivju Tvertnes Testa Aģents Saldūdens Testa Aģents Ūdens Kvalitātes Testēšanas Aģenta Noteikšanas Aģents, Akvāriju Piederumi

Saistītie Produkti: