Jauns Izpārdošana
Spilvens Stāvēt Tālruņa Turētājs Viegls Planšetdators Lasīt Turētājs Lasījumā Stāvēt Putu Distances Atpūtas Spilvenu IPad Tālruni Skatīt lielāku

Spilvens Stāvēt Tālruņa Turētājs Viegls Planšetdators Lasīt Turētājs Lasījumā Stāvēt Putu Distances Atpūtas Spilvenu IPad Tālruni

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.20

-35%

€4.99

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

Nosaukums:Tablet stand

Krāsa:Kā picture rādīt

Daudzums:1 gab.

Apraksts:

1. Planšetdators stāvēt, lai ērti lasīt, web pārlūkošanai un filmu: Mūsu jaunu tableti, dīvāns, radošas dzīvības, izmanto mīkstu un praktisko planšetdatora statīvs, kas ir ļoti piemēroti tablete datoriem un mobilajiem telefoniem.

2. Baudīt savu iecienītāko lasīšana, filmas vai multimediju no jūsu gultas, dīvāna vai krēslā.Komforts šīs unikālās tabletes stāvēt spilvens ir savienojama ar visiem modeļu tablet telefoni.

Ar microfiber ārējais slānis ir atsvaidzinoša un ērti, lai jūsu ceļgaliem: mūsu plīša, viegls microfiber izskatās dod jums stundu ērti pieredzi, ideāli piemērots jūsu iecienītāko planšetdatoru vai ierīci.

3. Eksterjera microfiber ir noņemams, mazgājams, var efektīvi vēsture, izturīgs.

4. Var izmantot vairākos veidos: Planšetdators dīvāns ir tablete datoru stends, kas izmanto vairākas funkcijas.Var izmantot dīvāni, krēsli, ārkārtas gultas, vai uz galdiem vai kafijas galdiem.Jūs pat varat veikt planšetdatoru, spilvens, spilvenu, ērtu un jautri, lai izmantotu, kamēr ceļojumā.Pat to izmantot kā planšetdatoru uzlādes stacija.

5. Dažādas krāsas, no kuriem izvēlēties: mūsu galvenās krāsas ir treknrakstā, ko izmanto

Iepakojuma saturs:

1* Tablet stand

Piezīme:

Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

Tagi: taisnstūra dekoratīvie spilveni, spilvenu izšūšana, spilvens " memory foam sēdekļa spilvena, velosipēds gēla spilvenu, vispārīgi auto sēdekļa spilvena, spilvens planšetdatoru, acoust putas, ipad pro, cussion, satīna samta spilvena.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Izmantošana Sēdeklis
Vecuma Grupa Pieaugušie
Uzpildes Kokvilnas
Forma Taisnstūra
Modelis Tips Cietie
Veids Cusion
Modeļa Numurs tablete spilvens
Apkures Metode Pievienot Tips
Technics Austs
Stils Vienkāršā
Iestatīt Tipu No
raksts IESPIESTS
Iezīme Ūdensizturīgs
Unpick un Mazgāt Nav noņemami un Mazgājami

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Spilvens Stāvēt Tālruņa Turētājs Viegls Planšetdators Lasīt Turētājs Lasījumā Stāvēt Putu Distances Atpūtas Spilvenu IPad Tālruni

Spilvens Stāvēt Tālruņa Turētājs Viegls Planšetdators Lasīt Turētājs Lasījumā Stāvēt Putu Distances Atpūtas Spilvenu IPad Tālruni

Saistītie Produkti: