Jauns Izpārdošana
Mūsdienu Kristāla Lustras Apgaismojums Flush Mount Lustras Gaismu, lai Dzīvo, Ēdamistaba, Guļamistaba, Zāle, Restorāns Viesnīcas Interjers Skatīt lielāku

Mūsdienu Kristāla Lustras Apgaismojums Flush Mount Lustras Gaismu, lai Dzīvo, Ēdamistaba, Guļamistaba, Zāle, Restorāns Viesnīcas Interjers

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€65.42

-50%

€133.50

Kopīgot

Vairāk informācijas

Dārgie draugi, laipni lūdzam mūsu interneta veikalā.Mums ir modernizēta uzņēmums specializējas ražošanas un tirdzniecības Apgaismes ķermeņi, pieder 5,000 kvadrātmetru rūpniecības jomā un 500 kvadrātmetru top-klases izstāžu zālē.

Mūsu galvenie produkti ir kristāla lustras, kulons lampas, griestu lampas, sienas lampas un galda lampas Viesnīca projektu un mājas dekorēšanai utt.

Mēs galvenokārt nodrošina partijas pasūtījumus, kā arī mazumtirdzniecība.Šādā veidā mēs varētu piedāvāt augstākās kvalitātes un konkurētspējīgu cenu par jebkuru pasūtījumu.Ceru, ka mēs varam būt pakalpojums jums šādās dienās . ^_^

Dārgie Draugi, pirms izvietojot savu pasūtījumu, lūdzu, izlasiet šo ievads uzmanīgi.Ja kādi jautājumi, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, izmantojot Kruzo.lv ziņu vai e-pastu, ja mums nav online, lūdzu atstāt mums ziņu, mēs būsim pakalpojumu asap, paldies!

BUYING GUIDE

1. Online Bezmaksas piegāde cena tikai ietver produkta izmaksas un kurjeru maksas.Tiešsaistē cena neietver jebkādu nodokļu vai muitas formalitātes maksa, ko var piemērot klienta valsti , mēs neesam atbildīgi par atmuitošanu jūsu valstī.Ja Muitas jūsu valsts uzliek ievedmuitas nodoklis, tad pircējs ir atbildīgs, lai padarītu jebkuru šādu maksājumu.

2. Preces tiks sended ārā ar China Post Air parcel / DHL/ UPS/ FEDEX/ TNT/EMS.Un mēs patur tiesības izvēlēties vislabāk piemērota, kurjera piegādāt preces.

3. Saņemot paku, lūdzu, atvērt un pārbaudīt, ka visi objekti ir labā stāvoklī, nav bojāti, un tie visi ir pareizi.Ja tas nav iespējams, tad parakstīt kurjeru vadītāja dokumentus, kā "nav pārbaudīts", Ja kāds objekts ir bojāts, sazinieties ar piegādi uzņēmums ziņot objektu, kā bojāts un pieprasīt pierādījumu par jūsu ziņojumu rakstveidā.Bez šo pierādījumu, mēs nevaram nomainīt bojātās preces.

Paldies par jūsu sadarbību.

Maksājumu Noteikumi 1 Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu 2 Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma

Sūtījuma 1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmā pieejamas noliktavu ātra piegāde

Atgriešanās

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs jums atmaksāsim pilnu uzvarētāju cenu amout, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no Kruzo.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai nomaiņa

Garantija

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums nav salabot vai nomainīt vienumi, kuriem ir beidzies garantijas laiks.

3. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Kruzo.lv!

Atsauksmes

Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Paldies!

Tagi: svečturi sveces turētājs, led bēniņi lustra, uzdevumu apgaismojums, pakārt instruments, kristāla lustras gaismas griestiem, apakšā lampas, chandelie, kristāla lampas, chandlier crystal, lustra valsts.

Datu lapa

Spuldžu ietveres E12/E14
Ir Spuldzes Iekļauts No
Korpusa Materiāls Crystal
Zīmola Nosaukums chandelierstyle
App Viesnīcā; Mājas; Iepirkšanās Centrs; utt
Atbalsts OEM & ODM & Retail & Vairumtirdzniecības
Modeļa Numurs JY2898
Materiāls Nerūsējošā Tērauda; Kristāli
Sertificēts CE; LU; SAN; utt
Slēdža Tips Touch On/Off Slēdzis
Barošanas Avots AC
Apdare Pulēts Hroms
Stils ART DECO
Vienuma Tips Lustras
Mūsdienu Kristāla Lustras Griestu Gaismas Mūsdienu Kristāla Lustras Griestu Gaismas
Sertifikācija PSE
Izmērs D30cm, D40cm, D50cm, D60cm, D80cm, D100cm
Gaismas Avots LED Spuldzes
Ēnā Tips Crystal
Pamatnes Tips E14
Garantijas laiks 5 Gadi
krāsa Chrome
Funkcijas iekštelpu dekori
Ir Regulējamas, No
Instalācijas Veids Flush Mount
Ēnā Virzienā Uz leju
Spriegums 110V ;220V

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mūsdienu Kristāla Lustras Apgaismojums Flush Mount Lustras Gaismu, lai Dzīvo, Ēdamistaba, Guļamistaba, Zāle, Restorāns Viesnīcas Interjers

Mūsdienu Kristāla Lustras Apgaismojums Flush Mount Lustras Gaismu, lai Dzīvo, Ēdamistaba, Guļamistaba, Zāle, Restorāns Viesnīcas Interjers

Saistītie Produkti: