Jauns Izpārdošana
Reālistisks Dildo Vibratoru Šūpoles Vibrācijas Nekustamā Dzimumlocekļa Masturbācija piesūcekni Dildo Pieaugušo Produkti Pieaugušo Seksa Rotaļlietas Sievietēm Skatīt lielāku

Reālistisks Dildo Vibratoru Šūpoles Vibrācijas Nekustamā Dzimumlocekļa Masturbācija piesūcekni Dildo Pieaugušo Produkti Pieaugušo Seksa Rotaļlietas Sievietēm

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.50

-38%

€9.01

Kopīgot

Vairāk informācijas

Reālistisks Dildo Vibratoru Nekustamā Dzimumlocekļa Masturbācija piesūcekni Silikona Dildo Pieaugušo Produktus Uz Pāris Pieaugušo Seksa Rotaļlietas Sievietēm, Piliens Kuģniecība

Specifikācija:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Produkta Nosaukums: Vibrators, Dildo

Materiāls: TPE

Izmērs:

S: 15X12X3CM / 5.9x4.7x1.2

M: 17X13X3.3CM / 6.7x5.1x1.3

L: 19x15X3.5CM / 7.5x5.9x1.4

Krāsa: Miesas krāsa, Kafijas, Melna

Barošana: AA baterijas (nav iekļautas)

Piezīme:

1.Tīru produktu pirms un pēc lietošanas mazgāt ar siltu ūdeni un antibakteriālas ziepes ,noslaukiet ar dvieli vai mīkstu drānu.

2. Pirms lietošanas, pievieno pilienu vai divus jūsu mīļākās seksa lube, lai dildo dzimumlocekļa.

Konfidencialitāte Garantēta:

Jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums.un ar mūsu diskrēta iepakojuma, jūs varat iepirkties ar pārliecību, ka tikai persona, kas zina, kas ir iekšā iepakojuma ir jums!

Paketē Iekļauts:

1gb* Dildo Sievietēm

Motīvs:

1.Augstas kvalitātes Medicīniskā silikona Materiāla, drošu un ādai draudzīgi.

2.elastīgas un mīkstas,pilnībā veicinātu savu peni un sniedz jums nebijušu baudījumu.

3.Ūdensdrošs dizains, kas ir viegli izmantojama un ērti tīrīt.

4.Diskrētu paketi bez seksa vārdiem sakot,mēs aizsargātu jūsu privātumu.

5.Jūs atradīsiet silikona dildo ir tik reāls, ja jūs get it.Mīksta, cieta silikona materiāls liek justies tik liela, tik īsta puses.

6.Nav svarīgi, jūs esat pāri, taisni, geju, vienu vīrieti vai sievieti, mūsu seksa dildo ir vairāk seksa rotaļlietas, lai ikvienam.

7.Superior izmēra, lieliski stimulē sievietes g vietas.

8.Reālistisks dildo ir izstrādāti, ar spēcīgu piesūcekni, kas ļauj jums, lai atbrīvotu savas rokas, un sasniegt orgasmu viegli.

9.Mūsu piesūcekni dildo, ir izgatavoti no medicīnas klases silikona materiāla, nav toksisks, bez smaržas. 100% ūdensnecaurlaidīga materiāla nodrošinātu, ka jūs varat izmantot to mitrā vidē.

Par Paketi, lai aizsargātu jūsu privātumu, mēs garantējam sūtīt savus produktus drošā stāvoklī.Prece tiks pildīta ar gaisa spilvenu/dzeltena burbulis plastmasas aploksnē, lai izvairītos no bojājumiem transportion.

Par Garantijas Pilnu kompensāciju, ja prece neatbilst aprakstam vai bojāts.

Par Produktu, Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.Visi produkti ir izgatavoti no Medicīnas klases materiāls, 100% drošību, nekaitīgi organismam, (Tas ir normāli, ka var saost vieglu smaržu, kad pirmo reizi atverat, jo produkts bija slēgtā iepakojumā mēnešiem.Lūdzu, notīriet to un nosusiniet to, protams, smaka pazudīs ātri.)

Par Sūtījumu Mēs nosūtīsim no pasūtījuma 3-5 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs, un var ietekmēt laika apstākļi,pubilc brīvdienām un tā tālāk.Ja pasūtījuma doesn ' t recevied paziņot šajā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums.

Ko darīt, ja atbilst preci, Lūdzu, izmantojiet produktu pēc produkta rokasgrāmatu pirmkārt, ja jūs joprojām nevarat lietot to, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, lūdzu, neatveriet strīdu, būs, mēs uzskatām, communiocation ir daudz labāk, nekā strīdu.

Par Darba Laiku, Jo laika starpība, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildi vienas darba dienas beigām.lūdzu, esiet pacietīgi.

Par Atgriezenisko saiti, Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgi, Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.

Tagi: seksa rotaļlietu sieviete, manējā seksa rotaļlietas, seksa rotaļlieta, anālais, kafijas tase, super silikona dildo, anālais dildo, vibrat, erotiskā dzimumlocekļa gredzens, dzimums stroker.

Datu lapa

Vienuma Tips Dildo
Dzimums Veikals Nekustamā Dzimumlocekļa
Piliens kuģniecība Atbalsts
dildo reālistiskā big dildo
Modeļa Numurs dildo vibratoru
Reālistisks Dildo Dildo Sievietēm
dildo sievietēm seksa rotaļlietas sievietēm
Neķītrs Attēlu No
Zīmola Nosaukums JIUAI
Seksuāli Divdomīgs No
Silikona Dzimumlocekļa Anālās Seksa Rotaļlietas
Sieviešu Masturbācija Seksa Rotaļlietu Dildo
piesūceknis dildo big dildo
Izmērs Realistic Dildo
Materiāls TPE

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Reālistisks Dildo Vibratoru Šūpoles Vibrācijas Nekustamā Dzimumlocekļa Masturbācija piesūcekni Dildo Pieaugušo Produkti Pieaugušo Seksa Rotaļlietas Sievietēm

Reālistisks Dildo Vibratoru Šūpoles Vibrācijas Nekustamā Dzimumlocekļa Masturbācija piesūcekni Dildo Pieaugušo Produkti Pieaugušo Seksa Rotaļlietas Sievietēm

Saistītie Produkti: