Jauns Izpārdošana
AUTOYOUTH Jaunu PU Ādas Automašīnas Stūres Rats Segumu neslīdošs Auto Interjera 38 CM, Zaļa/Melns Uz peugeot 206 scirocco passat b5 Skatīt lielāku

AUTOYOUTH Jaunu PU Ādas Automašīnas Stūres Rats Segumu neslīdošs Auto Interjera 38 CM, Zaļa/Melns Uz peugeot 206 scirocco passat b5

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.34

-50%

€16.68

Kopīgot

Vairāk informācijas

AutoYouth Solījums : Nav Mīlestība Pēc tam, kad saņemts 7 dienu laikā.Nogādājiet to!Jums ir Aizsargāta No Noklikšķiniet, lai Piegādes.Lūdzu, Enioy Savu Pirkumu!

Produkta Iespējas:

Viegli Uzstādīt - Kombinē tiesības uz stūres

Izgatavots no Izturīga Pu Ādas

3 Dažāda Stila Dizainu - Heavy Duty", "Classic" Un Atjaunināta Justies

Der lielākajai daļai Stūres Rati, Izgatavoti Riteņiem ar ārējo Diametru 38 cm

Pievieno Komfortu un Stilu, lai Jebkurš Transportlīdzeklis

Karstumizturīga, Aukstā Izturīgi, & Nodilumizturīga

Videi Draudzīgs & Smaku Bezmaksas

Iepakojums Ietver: 1 X Stūres Rats Segumu

step 1: amats augšējā pusē vāciņu virs stūres.step2: stiept un darba malām vāciņu, līdz tas paslīd pār visu stūre.step 3: rezultātam būtu jābūt formā fit.

Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par produktu AutoYouth Zīmolu, lūdzu, noklikšķiniet šeit>>>>

Garantijas Informācija:

AUTOYOUTH Zīmols garantē, tās produktiem, bez defektiem, materiālu vai ražošanas defektu par Vienu Gadu.Garantijas Periods sākas dienā, kad produkts tiek piegādāts.

Garantija tiek nodrošināta lietotāju un attiecas uz produktiem, kas tiek pirkti, uzstādīti un izmantoti nolūkiem, kam tie sākotnēji ir izstrādātas.Šī Garantija attiecas uz defektiem, kas rodas normālos lietošanas un neattiecas uz darbības traucējumu vai bojājumu, kas rodas no nepareizas lietošanas, ļaunprātīgas izmantošanas, nevērības, nepareizas uzstādīšanas, vai nepareiza apkope.

Atsauksmes:

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai,mēs sincerel aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: Peugeot 206, golf 6 gti stūre, 15 collu automašīnu riteņu vāciņu, ventilators vw passat, PEUGEOT, ādas, zamšādas auto stūres rats segumu honda, amg centrmezglu, daļas passat b5 fl, riekstu peugeot 307, adatas peugeot stūres rats segumu.

Datu lapa

Vienuma Tips Stūres Rati & Stūre, Centrmezgli
Postenis Augstums 4cm
Postenis Svars 0.35kg
Materiāla Tips Augstas kvalitātes ādas
Objektu Platums 8.2CM
Modeļa Nosaukums M Izmērs Universāls 15 collu
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9000
Zīmola Nosaukums AUTOYOUTH
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa Zils/Melns
Daudzums Stūre Pārsegs (1 Gab)
Izmērs 38cm Diameter
Objekta Garumu 38cm
Interjera Piederumi Stūres Pārvalki
Īpašas Pazīmes Universal Fit ir Saderīga ar Lielāko daļu Transportlīdzekļu
Postenis Diametrs 38cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

AUTOYOUTH Jaunu PU Ādas Automašīnas Stūres Rats Segumu neslīdošs Auto Interjera 38 CM, Zaļa/Melns Uz peugeot 206 scirocco passat b5

AUTOYOUTH Jaunu PU Ādas Automašīnas Stūres Rats Segumu neslīdošs Auto Interjera 38 CM, Zaļa/Melns Uz peugeot 206 scirocco passat b5

Saistītie Produkti: