Jauns Izpārdošana
4-Ass CCTV Kursorsviru Tastatūras Kontrolleris LCD Displejs CCTV Video Novērošanas Drošības Analog AHD PTZ Kameras Vadības Skatīt lielāku

4-Ass CCTV Kursorsviru Tastatūras Kontrolleris LCD Displejs CCTV Video Novērošanas Drošības Analog AHD PTZ Kameras Vadības

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€54.24

-24%

€72.32

Kopīgot

Vairāk informācijas

4-Ass CCTV Kameras RS485 Kontrolieris Analogie AHD ātrgaitas Dome PTZ Kameru, Sistēmu, Iekārtu Tastatūras Kontrolleris Kursorsviru 4KD LCD DISPLEJS

Apsardzes VIDEONOVĒROŠANAS Sistēma Multi-function Kontrolēt Tastatūru, RS-485

Tastatūras kontrolieris ir paredzēts, lai kontrolētu un darbojas analogās un AHD high speed dome kameras un digitālo diktofonu, tas ir iebūvēts multi-protokolu, piemēram, SISO, PELCO-D, PELCO-P, EREN,SAMSUNG, PANASONIC UN KALATEL, kā arī digitālo videokameru vadības protokoli pēc HIKVISION,DAHUA un DALI, tastatūras kontrolieris pieņem RS-485 komunikācijas portu, multi-bodu likmes, kas ir pieejamas.

Tastatūras kontrolleri var kontrolēt un vadīt statīvu galvas, objektīvs, presets, ekskursija, pēdas skenēšana un izvēlnes iestatījumu,unikālu-bārs kontroli varētu elastīgi kontroles darbību, statīvu galvas un lēca.

Tastatūras kontrolleri var kontroles darbību multi-picture uzraudzības, video ierakstīšana, atskaņošana, atskaņošanas uz priekšu, atskaņot atpakaļ, informācijas displejs un izvēlnes iestatījumu.LCD tastatūras kontrolleri var displejs kameras numurs un DVR skaits un darba statuss, tas ir ļoti ērts, lai lietotājs, lai darbotos tā.

Svarīgi: šī tastatūras kontrolieris, lai kontrolētu analogās un AHD PTZ kameras, to NEVAR kontrolēt, PTZ tīkla IP Kameras.

Funkcijas:

Iebūvēts dažādas viedo kameras, DVR vadības protokols, 5 parasti izmanto vadības protokols par izvēli.Tastatūra ar paroli apsaimniekošanu, nepieciešams, lai ievadītu paroli, lai darbotos.LCD monitors numuru, kameru skaits, diktofonu, numurs un darbības statusu.Četru dimensiju vektoru mainīga ātruma kontrolieris ar unikāla kontroles iespējas, elastīgu kontroli pār pilnu klāstu kustībā un kontroles PTZ kameras fokusa, tālummaiņas un diafragmas atvērumu.Ir izveidota smart kameras, DVR izvēlņu funkcijas.Ar ātri uzstādīt, sauc smart kameras Presets, rindas un citas funkcijas.kontroli DVR ar multi-screen uzraudzības, ierakstīšanu, atskaņošanu, ātri uz priekšu, atpakaļ un citas funkcijas.taustiņu signāls, backlit LCD ekrānu var iestatīt, izmantojot tastatūru izvēlne.Komunikāciju, izmantojot RS-485 half-duplex režīmā tastatūru var savienot, lai kontrolētu no 16 līdz 32 viedo kameru vai digitālo videokameru, kontrole distances 1500 metri.Izmērs:255(W) x150(H) x120(D)mm Svars:0.9 K

Postenis Paketē iekļauts: 1 x VIDEONOVĒROŠANAS Sistēma Multi-funkciju Kontrolē Tastatūra 1 x DC12V Jaudas adapteris (EU / UK / US / AU kontaktdakšu pieejams) 1 x angļu Rokasgrāmata

Par Samaksu:

Mēs pieņemam apmaksu no Kruzo.lv pieņemt Darījuma/ Kredītkartes/ / Naudas Booker !piemēram,Vīzas, WebMoney (turpmāk VM), TT, naudas pārvedumi, Paypal, Western Union, Qiwi maku, Brazīlija Boleto un tā tālāk.

Par Shippment:

1 Mēs kuģis uz Alixpress juridisko adresi TIKAI.

2 Mēs organizēt preces jums robežās no 1 līdz 3 darba dienas nomally.Lūdzu, pārbaudiet sekošanas informāciju par mājas lapā: www.17track.net.Please ņemiet vērā, ka tas prasīs 2 līdz 5 dienas pirms sekošanas informāciju var apskatīt tiešsaistē.

3 kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Mēs neesam atbildīgi par jūsu ievedmuitas nodoklis,/muitas nodokļu vai citu muitas maksājumi.

4 Mēs nevaram garantēt piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas tīrvērtes

5 DHL ātra piegāde,ja jūsu pasta indekss/pilsēta ir ATTĀLĀ rajonā, no DHL piegādes diapazonā,mēs sazināsimies ar jums jāmaksā papildu TĀLVADĪBAS MAKSA(35USD), pretējā gadījumā mums ir tiesības izvēlēties citu līdzīgu piegādes veids, kā EMS.

Par Atgriešanos/Kompensāciju:

1 Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādas problēmas vai ir nepieciešama jebkāda palīdzība saistībā ar jūsu pasūtījumu,Mēs jums laimīgs, lai pakalpojums jums 7/24 laiku,paldies.

2 Mēs piedāvājam 12 mēnešu ražotāja garantija galvenais produkts remonta un tehnoloģiju atbalsta, izņemot piederumi.

Kad jūs saņēma produktu ar problēmām, lūdzu, piedāvāt bildes vai īsu video kā pierādījumu ietvaros 3days,tad mēs varētu būt $10 atgriezās kuģniecības izmaksas, Pēc 3 dienu laikā pēc receiption, jums jāpatur viens veids, kuģniecības izmaksas sūtīšanas mums, mēs segsim kuģniecības izmaksas par nosūtīšanu atpakaļ uz jums.Pēc viena mēneša laikā pēc receiption, divi ceļu kuģniecības izmaksas(t.sk. piegādes izmaksas no Ķīnas uz jūsu adresi) būs gan par jums.

Visu atpakaļ-precēm JĀBŪT ORIĢINĀLĀ iepakojumā, bez jebkādiem sadalīti pārdot, ja tas ir bojāts, jo jūsu atgriešanās mums būs lūgt kompensāciju.Atgriešanas izmaksas sedz pircējs.

Par pilnu kompensāciju, lūdzu, sūtiet pilna pakete atpakaļ(ieskaitot visus piederumus);

Remonts vai nomaiņa, lūdzu, sūtiet vienīgais produkts, bez palīgierīcēm.Jebkurā gadījumā, lūdzu pārliecinieties, ka zemes gabals arī iepakojuma.

3. Ja preces ir bojātas, zaudētas, kad viņi atgriezās,pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu,un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.

Tagi: 2 virzienu kursorsviru, tptek ptz kameras, 1080p kamera ahd, 3 virzienu kursorsviru, ptz, kamera gimbal, reklāma tastatūras, kursorsviru pc, klaviatūras ps2, s1000rr atbalsts.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
Tehnoloģija AHD
Modeļa Numurs 4KD-8004C
Zīmola Nosaukums owlcat

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

4-Ass CCTV Kursorsviru Tastatūras Kontrolleris LCD Displejs CCTV Video Novērošanas Drošības Analog AHD PTZ Kameras Vadības

4-Ass CCTV Kursorsviru Tastatūras Kontrolleris LCD Displejs CCTV Video Novērošanas Drošības Analog AHD PTZ Kameras Vadības

Saistītie Produkti: