Jauns Izpārdošana
9inch Gsion VGA HD Auto Monitors AHD Transportlīdzekļa Automašīnas Mobilā Dvr Kamera Skatīt lielāku

9inch Gsion VGA HD Auto Monitors AHD Transportlīdzekļa Automašīnas Mobilā Dvr Kamera

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€41.00

-22%

€52.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Tas ir 9inch vga monitoru.ja to savieno ar manu ahd mobilo dvr.attēlu būs labākais.

Maksājuma

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA pirms izvietojot savu pasūtījumu, lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm.Piegāde

1. Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

2. Ja jūsu adrese ir attālā rajonā, no DHL / FEDEX ātra piegāde, un jūs vēlaties, DHL/FEDEX piegāde, tad jums ir jāmaksā papildu 30USD par poligons izmaksas.Atgriešanās

1. Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus 30 dienās pēc saņemšanas jūsu vienumus, jebkāda iemesla dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

2. Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Garantijas Un Apkopes Bezmaksas Nomaiņa:

Ja jūs saņemat ne-kā-aprakstītā e.g.bojātu, nepareizu, daļa trūkst) postenis, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums preci.Mēs organizēt rezerves tiklīdz lietā, ir apstiprināts.Piegādātājiem Garantijas Laiks:

Mēs piedāvājam VIENU GADU garantija par šo produktu.Ja jūsu precei ir garantijas jautājums, lūdzu, sazinieties ar mums atbilstošu risinājumu.Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: mdvr, hdmi mini monitors, cam dash, lcd monitors, siii mini displejs, Eyoyo, datora monitoru, muslima valkā, kamera citroen jumper, audi kamera.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums GISION
Modeļa Numurs VGA Monitora
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

9inch Gsion VGA HD Auto Monitors AHD Transportlīdzekļa Automašīnas Mobilā Dvr Kamera

9inch Gsion VGA HD Auto Monitors AHD Transportlīdzekļa Automašīnas Mobilā Dvr Kamera

Saistītie Produkti: