Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Royal Blue Satīna vakarkleita Gara Kleita ar V-veida kakla Balli Atstarojošs Kleita Aliexprss Vakara Kleita Atklātu Atpakaļ Apmetni De saviesīgs vakars

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€55.32

-49%

€108.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

start2017 Jaunas

2019 Royal Blue Satīna vakarkleita Gara Kleita ar V-veida kakla Balli Atstarojošs Kleita Aliexprss Vakara Kleita Atklātu Atpakaļ Apmetni De saviesīgs vakars

Dizains Sexy Mīļotā Zelta Appliques Evenin2017 Jauns Dizains

Sexy Mīļotā Zelta Mīļotā Vakara Kleita Drēbes De Saviesīgs Vakars Spageti Siksnas Tilla Ar Appliques Vakara Kleitas Nekustamā Foto 2018 Vestido De FestaAppliques Vakarā DSweetheart Vakara Kleita Drēbes De Saviesīgs Vakars Spageti Siksnas Tilla Ar Appliques Vakara Kleitas Nekustamā Foto 2018 Vestido De Festaresses Ilgi Abendkleider Sirēna Satīna Vakara Dess Kunga Drēbes De Soireeg Kleitas Ilgi

Abendkleider Sirēna Satīna Vakara Kleita Drēbes De Saviesīgs Vakars Pircējs Piezīme: 1.Atstājiet ziņu šādu nosacījumu : ja jūs vēlaties cusom izgatavots izmēru un krāsu ,Precīzs datums, kad jums ir nepieciešams, kleita ,Ir citas prasības kleitu detaļas, 2.ja jūs vēlaties, krāsa tāda pati, kā bilde ,lūdzu, atstājiet ziņu, lai pastāstītu . 3.Mēs nevaram padarīt kleitas tieši tādas pašas kā attēlā ,lūdzu, saprast ,jo tas nav mūsu konstrukcijas,bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai piedāvātu ik cliet augstākās kvalitātes. 4.Kleita ir nepieciešams viens apakšsvārki ,tāpēc svārki būs pūkains, kā attēlu,cenu neietver ,ja jums ir nepieciešams viens,lūdzu, dariet mums zināt, pirms pasūtījuma . 5.Cena nav ieskaitot jebkuru kāzu aksesuāri, piemēram, kāzu plīvurs ,cimdi ,cepures ,rotaslietas. 6.Pircēji, lūdzu, ļauj apmēram 7 - 15 dienu laikā par piegādi pēc pasūtījuma,kas tiek apstrādāti, ražošanas laikā mūsu rūpnīcā ir 7 - 15 dienas, Saņemt jūsu kleita 14 - 30 dienas,Plese pirms laika gatavojas prearrange!Par Lielumu:

Ja jums ir nepieciešams mums Pielāgotus, šī Kleita, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. 1. Krūtis: Cm/Collas 2. Viduklis: Cm/3 Collas. Gurni: Cm/Collas 4. Dobi Līdz Stāvs Bez Papēža: Cm/Collas 5. Dabas Augstums: Cm/Collas 6. Augstums Papēži: Cm/Collas 7. Kleita Slēgšanas Rāvējslēdzēju vai Mežģīnes Up?): (Parasti mēs recommand Mežģīnes Up) 8. Kleita Krāsa( Lūdzu, atlasiet Krāsu Nav.no mūsu Krāsu Diagrammu): Krāsu Nav. # 9. Valkāt Datums: 10. Par jebkādas citas īpašas requirment,Ja jums ir: Krāsu Diagramma: Jo datora ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pati kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.Ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs veikt pasūtījumu.Paldies.

Apmaksa: Mēs pieņemam Darījuma maksājumu, kas ir Kruzo.lv drošu maksājumu.

Atgriešanās politika: 1.Pasūtījuma Anulēšana

Mēs saprotam, ka pasūtot kleitu par jūsu īpašu gadījumu, ir svarīgs uzņēmums, un mūsu anulēšanas politika tika izveidota ar šo prātā.Tomēr, tas ir svarīgi atzīmēt, ka mūsu kleitas ir izgatavotas uz pasūtījumu, un, kad radīšanas process ir sācies materiālu nevar izmantot atkārtoti.Labā ziņa ir, ka pēc izvietojot savu pasūtījumu, vēl ir laiks, lai izveidotu savas domas.Lūdzu, skatiet mūsu anulēšanas politika sīkāku informāciju zemāk.

2.Mūsu Anulēšanas Politika

Pasūtījumus atcelts 24 stundu laikā no maksājuma apstiprinājuma*, varēs saņemt pilnu kompensāciju.

Pasūtījumus atcelts 1-3 dienu laikā, pēc maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas un 50% no pirkuma cenas.

- Rīkojumu atcēla pēc 3 dienu laikā no maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas.

- Pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir piegādāts, tas vairs nevar tikt atcelts.

3.Atgriežoties vai atl

Jūsu apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir darīts, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.

Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un ar birkām neskarts, un pievienots.

4.Bojāts, Bojāto vai Misshipped Priekšmeti

Jums ir tiesības saņemt kompensāciju par pilnu pirkuma cenu plus kuģniecības izmaksas bojāts, bojāto vai maldinošu piegādā preces.Ja jūs uzskatāt, ka jūsu priekšmetiem tika bojāta piegādes laikā, jums ir vispirms iegūt "Bojājumu Pierādījumi" dokumentāciju no jūsu piegādes pārvadātājs.

5.Izmēru vai Montāžas Jautājumiem

Tā kā visi mūsu kleitas ir roku sašūtām un pasūtījuma pielāgoti, gatavo tērpu, var mainīties par apmēram 1 (vienu) collu jebkurā virzienā no norādītajiem mērījumiem.Lai nodrošinātu, ka jūsu kleita joprojām būs fit jums perfekti, mūsu šuvēju ir radījuši visus mūsu kleitas ar papildus audumu vīles, lai ļautu nelielas izmēru izmaiņas jāveic viegli.

Tagi: Garo Viļņu, pilna viļņa parūka, royal blue frindge kleita, royal zils kostīms, royal zila nakts kleita, mežģīnes priekšpusē, kleita zilā royal, pieticīga, royal zila kleita, royal blue petite kleita, saglabāt parūka.

Datu lapa

Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Siluets A-LĪNIJAS
Attēla Tips Faktisko Attēlu
Apdare NAV
Kleitas Garums Grīdas Garums
Auduma Veids Satīns
Vilciens Vērienīgajai Vilcienu
Iebūvēts Krūšturis
Zīmola Nosaukums LYABKA
Faktisko Attēlu
Materiāls Poliestera
Godu Vakara kleita
Modes Elements Vienkāršs
Piedurknes Stils Bez piedurknēm
Jostasvietu Dabas
Izgriezums V-Veida Kakla
Modeļa Numurs ZHB-511
Vienuma Tips Vakara Kleitas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Royal Blue Satīna vakarkleita Gara Kleita ar V-veida kakla Balli Atstarojošs Kleita Aliexprss Vakara Kleita Atklātu Atpakaļ Apmetni De saviesīgs vakars

Saistītie Produkti: