Jauns Izpārdošana
Andonstar 2MP, USB Digitālais Mikroskops otoscope video otoscope zobu Kameras rīks bez statīva Skatīt lielāku

Andonstar 2MP, USB Digitālais Mikroskops otoscope video otoscope zobu Kameras rīks bez statīva

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€27.67

-14%

€32.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Cienījamie Klienti,

Tas ir mūsu liels gods, ka jums ir koncentrēties uz mūsu produktiem.Lūdzu, sekojiet norādījumiem zemāk, pirms jūs to iegādāties ,tikai tā mēs varam apmierinātu tevi vairāk.

Lai apmierinātu visu veidu klientu prasības, mēs esam izstrādājuši dažādu jaunu produktu ar dažādām konfigurācijām un to specifikāciju.Var redzēt, ka viņu uzstāšanās ir līdzīgi, bet patiesībā jūs varat atšķirt tos ar pixel, piederumi un iepakojuma.Tādēļ, cena mainās.Kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums un mēs jums atbildes tuvākajā laikā.

Iespējams, jums ir labas iepirkšanās dienā!

USB kabeļa krāsa:melns,balts , vai caurspīdīgu krāsu (izlases)

Lai augstas kvalitātes attēlu.lūdzu, efektīvi nodrošināt pietiekamu gaismas avotu, vai t ry Izmantot tumšāku krāsu fona

mēs varam iegūt priekšstatu piemēram:

Funkcijas un programmas

DIGITĀLĀ PILDSPALVA KAMERA ir jauns elektroniskās veselības produkta mājas.Tas ir cauruļveida attēlveidošanas sistēma, kas sastāv no optiskās lēcas, attēla sensoru, apgaismošanas mehānismu un attēlu pārsūtīt vadības ķēde savienota ar datoru.Varat parādīt attēlus, kas uzņemti ar DIGITĀLO PILDSPALVU KAMERA

uz datora ekrāna, glabāt tos uz datoru, izdrukāt, vai nosūta tos, izmantojot Internetu.

Kā USB mikroskops, to var palielināt, pastmarkas, monētas, senlietas, kukaiņi, elektriskās ķēdes, mašīnas, audumi, pārtikas, dekorācijas utt.un var arī palīdzēt ar redzes traucējumiem pacientiem palielināt mazi teksta lasīšanai.Uzmanību Pirms uzstādīšanas un lietot šo produktu, lūdzu, izlasiet šīs rokasgrāmatas norādījumus, lai nodrošinātu tās pareizu lietošanu.

Drošības norādījumi

Pirms šī produkta lietošanas, lūdzu, rūpīgi izlasiet sekojošos drošības norādījumus.

1. Rozetes, ka dators ir pievienots strāvas avotam, ir pienācīgi pamatots, jo datoru piederumi barošanas šo produktu.Ja rodas šaubas, lūdzu, ir profesionāls elektriķis pārbaudīt un pārbaudīt zināšanas, lai nodrošinātu drošību.

2. Nekad nelietojiet šo produktu vētrains laika.

3. Šis produkts satur smalku un augstas precizitātes sastāvdaļas.Esi maigs tad, kad, izmantojot to, un izvairīties no barga apiešanās vai pārlieku lielu spēku, kas var sabojāt izstrādājumu.

4. Temperatūras rokturi palielina nedaudz lietošanas laikā un tā uzskata, nedaudz silta.Tas ir normāli.Ja produkts ir pārkarsēts un karstā pieskarties,uzreiz nogriezt jaudu un sazinieties ar mums, lai remonts.

5. Nekad neatstājiet produktu bez uzraudzības.Atvienojiet no USB porta pēc lietošanas.

6. Neizjauciet šo izstrādājumu.Izjaucot šo produktu, radīs neatgriezenisku kaitējumu..gadījumā, ja ir kādas grūtības, izmantojot šo produktu, lūdzu, sazinieties ar mums.

7. Šo produktu var izmantot tikai bērniem, kas jaunāki par uzraudzību pieaugušajam.Nekad dot šo produktu, lai bērns izmantot vai spēlēt ar sevi.Saglabājiet šo produktu bērniem nepieejamā vietā.

8. Neļaujiet šis produkts nonāk tiešā saskarē ar tvaiku, tvaiku, ūdens, šķidrumi vai jebkāda veida.Šāds kontakts var izraisīt neatgriezenisku kaitējumu, kas nav ietvertas garantijas.

9. Kad to neizmanto, likt rīkoties pārredzamā piedurknēm un uzglabāt to cieši noslēgtā kastē, lai izvairītos no mitruma un pagrimuma.Bojājumiem, kas radušies nepareizas glabāšanas, uz ko neattiecas garantija.

10.Nekad nelietojiet šo produktu, lai pārbaudītu acis zīdaiņiem vai maziem bērniem. 11.Kabeļa šis produkts ir stingri pārbaudīta.Lai nodrošinātu drošu izmantošanu, neaizstāj to.Par labāko attēla kvalitāti, šādas specifikācijas ir ieteicams:

1. PC saderīgu datoru

2. Intel Pentium III procesoru vai augstāku

3. 128M RAM vai lielāka

4. Vismaz viens USB ports (vislabāko efektu, USB 2.0 ports ir ieteicams).

5. Windonws XP,Vista ,Windows 7,windows 8,32 bitu vai 64 bitu Mac OS X 10.5 vai vairāk,ja jums ir nepieciešams izmantot to uz Mac OS,lūdzu, pastāstiet mums,mēs nosūtīt programmatūru, lai jūs.

Tehniskās Specifikācijas

1. DSP: High power Digitālo Attēlu Monarch Procesoru.

2. Sensors: augstas kvalitātes CMOS sensors, 2M pikseļu (aparatūra,ne Interpolāciju)

3. Izšķirtspēja: 640X480,1600 X 1200 ( set izšķirtspēja: izvēlne---iespējas--video capture pin... )

4. Interfeiss: USB1.1/USB2.0.

5. Kadru nomaiņas ātrums: 30 kadri/sek. (Ja izšķirtspēju 640 X 480),1600 X 1200 5frames /sec

6. Fokusa attālums: 5mm - 30mm (ja Fokusa attālums ir bezgalība,mikroskopu kā webcam,nevar pārspīlēt).

7. Palielinājums: Lūdzu, skatiet parauga fotoattēli un video 8. Diametrs: 12mm 9.USB kabeļa Garums:apmēram 165cm USB vads krāsa:melna vai caurspīdīga krāsu (izlases) 1 0 .Apgaismojums:8 X LED ap kameras objektīvu Iepakojuma iekļauta Digitālā Micr oscope Fotokameras X 1

Programmatūras CD (Lietotāja rokasgrāmatu iekļauts) X 1 Atstarotājs X 1 Multi-function caurule X 1 Melns specula X 1 pārredzamu specula X 1

Tagi: olympus ķirurģijas mikroskopa, rūpniecības elektroniskā mikroskopa, usb digitālais mikroskops elektronisko, mikroskopa video kameras, fiat skeneris, andonstar, rūpniecības digitālo mikroskopu, usb, microscop par lodalva, auss otoscope, kamera microscop.

Datu lapa

Palielinājuma Koeficients 500 X & Saskaņā ar
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
izcelsmes vieta Ķīna (Mainland)
Zīmola Nosaukums andonstar

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Andonstar 2MP, USB Digitālais Mikroskops otoscope video otoscope zobu Kameras rīks bez statīva

Andonstar 2MP, USB Digitālais Mikroskops otoscope video otoscope zobu Kameras rīks bez statīva

Saistītie Produkti: