Jauns Izpārdošana
ROLECOS Super Danganronpa 2 Mikan Tsumiki Cosplay Kostīmu Mikan Medmāsa Meitene Saģērbt Sievietes Sexy Kostīms Dangan Ronpa Cosplay Apģērbs Skatīt lielāku

ROLECOS Super Danganronpa 2 Mikan Tsumiki Cosplay Kostīmu Mikan Medmāsa Meitene Saģērbt Sievietes Sexy Kostīms Dangan Ronpa Cosplay Apģērbs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€77.66

Kopīgot

Vairāk informācijas

ROLECOS Danganronpa 2 Mikan Tsumiki Cosplay Kostīmu Spēle Dangan Ronpa Cosplay Sieviešu Priekšauts Kostīms, Kleita

Veids: Spēļu Kostīms

Avots: Dangan Ronpa

Raksturs: Mikan Tsumiki

Ietilpst: Krekls+Svārki+Priekšauts+Pārsējs

Piezīme: izmēru mūsu kostīms ir Āzijas Izmēra

Rolecos ir profesionāls kostīmi zīmols pasaulē,mēs noskaidrojām, rūpnīcas kopš 2001. gada,kas atrodas Yiwu pilsēta Zhejiang Province,Ķīna .

Mēs galvenie produkti : Cosplay /Retro Stila/Halloween/Ziemassvētku Tērpi ,ect .

Mēs arī priecājamies, OEM un ODM pasūtījumus.Ja jums ir bildes vai paraugi, jūs varat viņiem nosūtīt mums.Mēs ražojam izstrādājumus, kā par savu prasībām un specifikācijām.

Mēs ceram uz jūsu sadarbību,

Biežāk uzdotie jautājumi

Q:Kā rīkoties, ja izmērs nav piemērots ?

A: Vispirms, lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs piedāvājam atgriešanas un apmaiņas pakalpojumu, preču, mēs garantējam būt apmierināti ar jums.

Q:Kā atgriešanu vai apmaiņu?

A:Lūdzu, nosūtīt to atpakaļ,mēs nosūtīt jums 3 dienu laikā, kad mēs saņemt atpakaļ gabalu.Mēs nosūtīsim jums jaunu izsekošanas nē, lai nosūtītu objektus .Atgriešanās kuģniecības maksa ir vērā pircēju .

Q:Ko man darīt, ja ir kvalitātes problēmas ?

A:Lūdzu, sazināties ar mums un nosūtīt mums attēlu vienumiem, pēc tam, kad mēs comfirmed,Ja tās mūsu atbildību,mēs sniegsim jūsu particial kompensāciju, kā kompensāciju .Pilnu kompensāciju pieejami tik ilgi, kamēr zemes gabals ir ticis atpakaļ

Q:Kāpēc man jāmaksā papildu pasūtījuma nodoklis par mani objekti?

A:Par noteiktos apstākļos, kādu valsti var iekasēt pasūtījuma nodokļi par pirkšanu no citām valstīm.lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka pircējs ir atbildīgs par Pasūtījuma Nodokļu savā valstī.Dārgie ,paldies par sapratni .J: Kad es varu saņemt savu preci?

A:Lai pielāgotu produktu apstrādes laikā, par 7-15 dienās, bet normāla izmēra, var tikt izsūtīta 1-3 dienu laikā pēc tam, kad pabeigt maksājumu .Kā transportēšanas laikā,Tas izmaksās 4-7 dienas pa express piegādi .Ķīna Pēc vajadzības par 15-35 dienas (papildus Brazīlija, Krievija, Čīle, Kolumbija, un attālās valstīs).

Atsauksmes

Cienījamais pircējs ,saņemot pasūtījumu :

1.Ja jums patīk tiem , lūdzu, atstājiet mums 5 Zvaigžņu pozitīvas atsauksmes !!

2.Ja nav apmierināti ar to , lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes,un, lūdzu, neatveriet strīdu .Mēs atrisinātu problēmas, lūdzu, dodiet mums iespēju apkalpot jūs, dodu jums labu nopirkt pieredzi .

Tagi: skolniece vienotu, chiaki nanami, costum, costum meitene, monokuma, cosplay koyo danganronpa, meitene apģērbs, chuya nakahara cosplay, cosplay mikan, danganronpa.

Datu lapa

Kostīmu Spēle Spēli Cosplay
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums ROLECOS
Avots Super Danganronpa 2
Rakstzīmes Mikan Tsumiki
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips Komplekti
Avota Veids spēle
Materiāls Poliestera
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Modeļa Numurs GC719
Kopšanas Instrukcija Rokas nomazgājiet aukstā ūdenī, pakārt uz sausa, nav balinātāju
Raksturs Mikan Tsumiki
If_customized No
Ietver Pārsējs+Svārki+Krekls+Priekšauts
Sastāvdaļas Kleitas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

ROLECOS Super Danganronpa 2 Mikan Tsumiki Cosplay Kostīmu Mikan Medmāsa Meitene Saģērbt Sievietes Sexy Kostīms Dangan Ronpa Cosplay Apģērbs

ROLECOS Super Danganronpa 2 Mikan Tsumiki Cosplay Kostīmu Mikan Medmāsa Meitene Saģērbt Sievietes Sexy Kostīms Dangan Ronpa Cosplay Apģērbs

Saistītie Produkti: