Jauns Izpārdošana
Smailas Kurpes Epoksīda grīdas Skatīt lielāku

Smailas Kurpes Epoksīda grīdas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.26

Kopīgot

Vairāk informācijas

Smailas Kurpes Epoksīda grīdas

Produkta Apraksts: 1 pāris melnas kurpes ar radzēm Iepakojuma Tips:1pair/iekšējais kaste Nagu garums:44mm Piederumi:26 skrūves un rieksti 26 13 komplekti skrūves par vienu apavu(13 nagus un 13 rieksti) Uzgriežņu atslēgu Pārsējs:4 gabals Produkta iespējas : Siksna šīs ķīļveida galošas un brīvi staigāt pāri svaigi uzlieta grīdas izlīdzināšana savienojums bez ruining apdare.Regulējamas siksnas atbilstu jebkuru izmēru kurpes vai zābaki Nodilumizturīga metāla tapas Vārpa garums: 44mm Grūts pinuma sloksnēm, ar metāla sprādzēm Saglabāt jūsu zābaki tik tīrs, kā jauns!!

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q:vai Ir ķīļveida kurpes gabals vai pāris?

A: tas ir pāris.

Q:Kāds ir skrūvju garums?

A: tas ir 44mm

Q:Kas piederumi smailas kurpes satur?

A: kopā 26 skrūves un rieksti 26 Četri auduma siksnas uzgriežņu atslēgu

Par Sūtījumu

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO. 2) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4) PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Garantija

Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, jūs varat nosūtīt E-pasta ziņojumu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs atrisinātu jūsu jautājumu pēc iespējas ātrāk. .Vai, ja ir problēma ar jūsu preces, mēs nodrošināsim, tas labi, tos aizstājot vai izmaksāt jums.

Atsauksmes

Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Paldies!

Tagi: pašizgāzējs, rakt mini, bagger harley, antīko pelējuma betona, dzinēja yanmar, krēsls dzīvot istabā, reizes kāpnēm, dewalt rīks, ģipškartons rīks, nomirst žogs.

Datu lapa

Modeļa Numurs C3001
Materiāls Polipropilēna+metāla pogas
Izmērs 30X13cm
Pieteikums lietots, bet grīdas izlīdzināšana,zāliena stikla aerators
Preces nosaukums Smailas Kurpes Epoksīda grīdas
krāsa melns
Veids Bāzes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Smailas Kurpes Epoksīda grīdas

Smailas Kurpes Epoksīda grīdas

Saistītie Produkti: