Jauns Izpārdošana
Princese Garš Mežģīņu Aplikācijas Piedurknēm Kāzu Kleitas Grīdas Garums Vintage Slaucīt Vilcienu Satīna Sieviešu Līgava Kleita Drēbes Plus Izmēra Skatīt lielāku

Princese Garš Mežģīņu Aplikācijas Piedurknēm Kāzu Kleitas Grīdas Garums Vintage Slaucīt Vilcienu Satīna Sieviešu Līgava Kleita Drēbes Plus Izmēra

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€63.43

-50%

€126.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Jebkuru jautājumu(piemēram, krāsu,standarta izmēra,pēc pasūtījuma,piegādes laiks,steidzami pakalpojumu,mainīt ģērbšanās stilu,atlaides un tā tālāk), lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

2. Mums ir DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS un visu citu express shipping veidā.

3.Ja jūs pirkt kāzu apakšsvārki vai plīvuru no mums,mēs sniegsim jums papildu 5% atlaidi, lai kāzu aksesuārus.

Visas kleitas var būt izgatavotas pēc pasūtījuma.Lūdzu, sniedziet mums šādu informāciju, ja jūs vēlaties:

Iespēja 1-7 mēra ___ (CM vai collas)

1.Krūtis = ___

2.Vidukļa = ___

3.Gurni = ___

4.Plecu pie pleca= ___

5.Dobi līdz stāvs (bez apaviem)= ___

6.Augstums= ( bez apaviem)= ___

7.Apavi Augstums= ___

1 : Šī kleita nav notinclude piederumus, piemēram, cimdus, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki ( rādīt uz bildes).Cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai!

2 : Jo datora ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD ekrānu, mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt.

Visi veidi ir acccepted,piemēram, bankas Karte Visa,MasterCard un Bankas Pārskaitījumu.

Mēs varam reizes tērpu iekšpusē, lai aizsargātu noapaļošana vai cilpu.Būs reizes, kad starptautiskos pārvadājumus.

Ievedmuitas Nodokļi/Nodoklis netiek iekļauti postenī cenu vai piegādes maksa.Tā ir pircēja atbildība.Bet, ja jums ir kādi ieteikumi,lūdzu, paziņojiet mums, un mēs centīsimies zemu darīts šīs maksas.

1.Atgriežoties vai atl

a.Jūsu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir darīts, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.

b.Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un nav smaržas.

2.Atgriešanās Process

a.Iesniedz deklarāciju, pieprasīt, lai mūs 7 dienu laikā no jūsu pasūtījuma sūtījumu.Ietver paskaidrojumu, un, fotogrāfijām dokumentējot atgriešanas iemeslu.Atgriež netiks pieņemti bez iepriekšēja piekrišana no mana veikala.

b.Kad mūsu pārdevēji ir apstiprinājusi jūsu pieprasījumu, lūdzu, sūtiet uz objektu un aizpildītu preču Atgriešanas Veidlapu atpakaļ pie mums ASAP.

c.Kad saņēmis mūsu iekārtā, jūsu peļņa tiks apstrādāti 1 līdz 3 darba dienas.Kad jūsu atpakaļ ir apstiprināta un pārbaudīta, lūdzu, līdz abu norēķinu ciklu par to, lai tiktu ieskaitīta jūsu kontā.Vienumi atpakaļ nepieņemamā stāvoklī, mēs nevar apstrādāt kā kompensācijas un tiks nosūtīti atpakaļ uz jums.

*Atstājot neitrāla vai negatīva atsauksmes var ne rūpīgu atrisināt jūsu problēmas.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu feedback.Kā nopietns un atbildīgs pārdevējs, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.

*Ja esat apmierināts ar savu pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitingu.

Jūs varat arī patīk

Tagi: berta kāzu kleita, muitošanas kāzu kleita, jueshe kāzu kleita, ķīniešu līgava, riki dalal, kleita trešdiena:, kāzu cheongsam, rsvppap kāzu kleita, kleita, krēmkrāsas, noņemams kleita vilcienu sarkana.

Datu lapa

Modeļa Numurs kāzu kleitu 2021
drēbes de mariee Mariage
Līgava kleitas kleitas, sievietēm 2020
Vienuma Tips Kāzu Kleitas
Izgriezums scoop
Grūtniecēm
Zīmola Nosaukums Eeqasn
Atpakaļ Dizainu rāvējslēdzēju
Modes Elements vintage
kāzu kleitas kāzu kleitu 2021
Vilciens Tīrīšana/ Otas Vilcienu
Piedurknes Stils Regulāri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
izcelsmes vieta Ķīna
Faktisko Attēlu
Vestido de noiva Ir 2021.
Godu kāzu svinības/Casamento/Boda/Indoor/Outdoor/Valsts
Kāzu Kleitu Audums Satīns
kleitu uz kāzu puse, kāzu vakara kleita
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Iebūvēts Krūšturis
Siluets A-LĪNIJAS
Apdare Ruched
Kolekcija kāzu kleitas/kleita/vestido de novia/Vestido de casamento
Kleitas Garums Grīdas Garums
Pielāgoto izmēru lielāku, nekā MUMS Lielums 20W ASV $ 25.00 vairāk
Jostasvietu Dabas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Princese Garš Mežģīņu Aplikācijas Piedurknēm Kāzu Kleitas Grīdas Garums Vintage Slaucīt Vilcienu Satīna Sieviešu Līgava Kleita Drēbes Plus Izmēra

Princese Garš Mežģīņu Aplikācijas Piedurknēm Kāzu Kleitas Grīdas Garums Vintage Slaucīt Vilcienu Satīna Sieviešu Līgava Kleita Drēbes Plus Izmēra

Saistītie Produkti: