Jauns Izpārdošana
TerraMaster F2-210 NAS Server 2-Bay Intel Quad Core 1.4 GHz, 4 gb RAM Tīkls DATU Uzglabāšanas Mazo/Vidējo Uzņēmumu (Diskless) Skatīt lielāku

TerraMaster F2-210 NAS Server 2-Bay Intel Quad Core 1.4 GHz, 4 gb RAM Tīkls DATU Uzglabāšanas Mazo/Vidējo Uzņēmumu (Diskless)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€158.57

-5%

€166.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta funkcijas

Small business/home mākonis uzglabāšanas NAS server

Intel četrkodolu 1.4 GHz PROCESORU, 4 GB atmiņa

Uzglabāšanas kapacitāte līdz 16TB

Atbalstu līdz 1000+ lietotājiem piekļuvi

Atbalsta vairāku REIDU ar vairāk drošības datu glabāšanas

Intel Quad core 2.0 GHz CPU

TerraMaster F2-210 pieņem Intel Celeron 1,4 GHz Četrkodolu PROCESORU un ir aprīkots ar 4 gb Ram ar augstu darbības efektivitāti, vairāku uzdevumu vienlaicīga apstrāde, kā arī failu lasīšanas/rakstīšanas ātrumu vairāk nekā 200 MB/S.

Atbalstot daudzveidīgu cietie diski

F2-210 ir saderīga ar 3.5 collu 12TB SATA cieto disku, un jūs varat instalēt diviem cietajiem diskiem ar kopējo uzglabāšanas jaudu līdz 16TB.Tā atbalsta 3.5 collas SATA cietais disks, 2.5 collu SATA cieto disku, un 2,5 collu SSD.

Vairāki RAID

F2-210 atbalsta vairākas RAID piemēram, RAID 0, RAID 1, JBOD, VIENU, tādējādi tas var sniegt dažādas programmas lietotājiem un garantē lielāku datu drošību.

Dažādas Serveru Lietojumprogrammas

Tā atbalsta failu serveri, pasta serveri, web servera, media servera, Rsync attālo serveri, FTP serveri, MySQL server un citas dažādas serveru lietojumprogrammas, lai apmierinātu kopējo vajadzību mazā biznesa klientiem.

Uzglabāšanas Telpu Apmaiņu

Tas var kopīgot vietas lielām lietotāju skaits, kas atbalsta līdz pat 1000+ lietotājiem pieeju, kas izmanto RBAC atļauju pārvaldības un Windows ACL iestatīt piekļuves atļaujas, pamatojoties uz lietotāju, lietotāju grupu un mapes.

Vairāku Failu apmaiņas Servisu

Tā atbalsta SMB,AFP,NFS,ISCSI,FTP un citus failu pakalpojumus, padarot to viegli pakļaut failu piekļuves un koplietošanas.

Draudzīgs TOS, Operāciju Sistēmas

F2-210 darbojas uz Linux bāzes, TerraMaster TOS operāciju sistēmu.Kā TOS interfeiss ir vienkāršs un draudzīgs, jebkura jauna lietotāji var viegli sākt darbu.

Vēlams Multivides Servera

Tā atbalsta DLNA/UPNP protokola un iTunes servera, kas var kalpot kā home media server.Serveris plūsmas multivides failus, izmantojot smart TV, set-top kastes vai mobilo ierīci.

Personal Cloud Storage

F2-210 sniedz divu veidu attālinātas pieteikšanās veidi: viens TNAS.tiešsaistē un citi DDNS.Lietotāji var uzstādīt ierīces, kā personas mākonis uzglabāšanas un attālo login izmantojot datoru vai mobilo pieteikumu.

Uzticams un efektivitāti

Kā F2-210 pieņem alumīnija-sabiedrotais shell un zema trokšņa līmeņa ventilatoru, tā ir stabila un uzticama, ar labu siltuma izkliedi un zemu trokšņa līmeni.Izmantošanas dēļ noņemamu cieto disku paplātes, to ir viegli uzstādīt uz cietā diska, kas nodrošina arī karstā mijmaiņas.

Muitas formalitātes: 1. Ievedmuitas nodokļi / nodokļi / izmaksas nav iekļautas cenā.Šīs maksas no pārdevēja kontroli. 2. Ja jūs noraidīt un atgriezt sūtījumu, jo no muitas nodokļa , jums vajadzētu būt atbildīgs par visiem maksājumiem, ko izraisa šo.

Sūtījumu: 1. Ja nav saņemts paketi par laiku,lūdzu, neatveriet strīdu bez jebkāda kontakta.Sazinieties ar mums, vispirms.Mēs nosūtīsim jums jaunu vai pilnībā atmaksāt. 2. Pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza.jums būs atbildīgs par visas maksas, ko izraisījusi nepareiza piegādes informācija. 3. Tālvadības Jomā nepieciešams Pievienot USD30 ja kuģošanas sabiedrība ir DHL/Fedex/UPS, vai mēs izvēlamies citu express shipping piemēram, EMS/e-EMS ar ourself;

Atsauksmes & pēcpārdošanas pakalpojumu 1. Ja jūs atradīsiet, ka tur ir kāda problēma, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt atsauksmes.Uzticieties MUMS, mēs Varam atrisināt visas problēmas jebkurā laikā. 2. Atstājot negatīvu atgriezenisko saiti nevar atrisināt jebkuru problēmu. 3. Ja apstiprinātu pasūtījumu uz laiku, un dod mums 5 zvaigznes, atsauksmes, mēs atlīdzības jūs 2 -10usd, ja jūs vieta jaunu, lai nākamo reizi.

Garantija 1. 12 mēnešu Garantijas laiks bojātas preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātos objektus, ir jāziņo un atgriezās ar oriģinālo iepakojumu.Pastāsti mums, kāds ir defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru. 3. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Kruzo.lv!

Atgriezties & Kompensācijas 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa . 2. Atgriezies preces būtu sākotnējā packag un jūs protestu nodrošina mūs ar sūtījumu izsekošanas skaits. 3. Mēs atmaksāsim pilnu naudu, saņemot preci sākotnējā stāvoklī un packag ar visām detaļām un aksesuāriem.

Tagi: gadījumā, ja servera, nas, nas server mājas, servera video, na server, nas krātuves klāja, intel core 2 quad q9550k, western digital life, tīkla uzglabāšanas gadījumā, nas tīkla pievienots uzglabāšana.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums WESTERN DIGITAL
Interfeisa Tips USB
Atmiņas Apjoms 1GB
Jauda > 8TB
Modeļa Numurs F2-210
Barošanas Spriegums 100-240VAC, 50/60 Hz
Iepakojums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lasīt un rakstīt ātrumu uz augšu 124MB /S

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

TerraMaster F2-210 NAS Server 2-Bay Intel Quad Core 1.4 GHz, 4 gb RAM Tīkls DATU Uzglabāšanas Mazo/Vidējo Uzņēmumu (Diskless)

TerraMaster F2-210 NAS Server 2-Bay Intel Quad Core 1.4 GHz, 4 gb RAM Tīkls DATU Uzglabāšanas Mazo/Vidējo Uzņēmumu (Diskless)

Saistītie Produkti: