Jauns Izpārdošana
Jaunu lieljaudas uzmanības centrā nelielu braukšanas hi/lo lukturu balta, dzeltena led lāzeru lielgabals, gaisma, Motocikls, Motociklu, Motorolleru Lukturis Skatīt lielāku

Jaunu lieljaudas uzmanības centrā nelielu braukšanas hi/lo lukturu balta, dzeltena led lāzeru lielgabals, gaisma, Motocikls, Motociklu, Motorolleru Lukturis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€23.87

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu, Ņemiet vērā: šis produkts ir 1 gab./komplekts, nav 2 gabali,/ kopums.

Meklējot uzticamu MIGLAS LUKTURI vai augsta/zema gaismas LUKTURIS ?Šī M1 darba lampa strādā priekš jums.

M1 premium miglas lukturu gaisma būs palielināt savu drošību, braucot sliktos laika apstākļos vai naktī.Sniedzot patiesu augstas veiktspējas ANTI - MIGLAS modelis izturīgs, gaismu, tas būs viegli pārspēt savu rūpnīcas miglas lukturis.Šī lampa pieņemt jaunus dīgtspēju mod OPTISKĀ BIFOCAL OBJEKTĪVS ar ANTI-GLARE, ievērojami palielina lampas spilgtumu un efektīvi samazina gaismas izkliedes un atspoguļo.M1 lukturu/ darba gaisma var palīdzēt jums iegūt skaidru redzējumu uz priekšu pēc dienas vai nakts, ir ideāla iekārtas dažādiem transportlīdzekļiem, piemēram, ELECTROMOBILE, MOTOCIKLS, ATV, SUV, UTV, DŽIPU, TRAKTORU, JAHTU, KRAVAS automašīnu, MOTOCIKLU, MOTOROLLERU, utt.

√ Spriegums:9V-24V DC

√ Jauda: 18W/spuldzes( 3 gab darbojas vienotā gaismas režīmā, kopā 6 gab.)

√ Faktisko Gaismas plūsma: līdz 3000 Lms/spuldzes

√ Anti-miglas & Anti-glare : Pieejams

√ Led Objektīvs: Bifocal Objektīvs

√ LED Tips: Augstas Kvalitātes Led čipu CREE

√ Krāsu Temperatūra: Cool Balta/ Dzeltena

√ Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP 68

√ Korpusa Materiāls: Aviācijas Alumīnija Sakausējumi

√ Darba Temperatūra: -20℃~+50℃

√ Savienotājs Tips: Plug and Play

√ 300% spilgtāka nekā jūsu akciju Halogēnu lukturi

√ Dzīves ilgums: līdz 50 000 Stundām regulāras lietošanas

√ Standarti Un Sertifikāti: ISO9001, CE, ROHS, FCC.

Transportlīdzekļa piegādi darbības spriegums starp 9V un 24V DC strāvas, piemēram, ELECTROMOBILE, MOTOCIKLS, ATV, APVIDUS, DŽIPU, TRAKTORU, JAHTU, KRAVAS automašīnu, VELOSIPĒDU, UTT.ŠIS AUGSTAS TUVĀS GAISMAS SLĒDZI, LED LAMPAS AR VISPĀRĒJO ATBALSTA LEŅĶIS INSTALĀCIJA.

※ Super Spilgti: Pieņemot LABĀKO, MIKROSHĒMAS CREE , kas ir integrēti ar new-tech OPTISKĀ BIFOCAL OBJEKTĪVS MOD , efektīvi palielināt gaismas spilgtumu un samazina izkliedētās gaismas un atstaroto gaismu.

※ Anti-Miglas: AUGSTA GAISMAS REŽĪMĀ ar DZELTENO GAISMU , kas piemērotas braukšanai naktī un sliktos laika par migla, lietus, ledus vai sniega apstākļos.

※ Anti-Glare: IZVAIRĪTIES no AKLO vadītāja priekšu vai pretimbraucošiem transportlīdzekļiem.

※ Bifocal Objektīvs: Ļaujiet gaisma izgaismo vairāk, tālāk un skaidrāk.

※ Ūdensizturīgs: IP68 daudz labāk nekā IP67.

※ Hi/Lo Gaismas: Vienkāršas ceļa apstākļiem.

※ Strauja Dzesēšana: Izmanto kosmiskās AVIĀCIJAS ALUMĪNIJA SAKAUSĒJUMU mājokļu un ātrgaitas IZSLĒGŠANAS VENTILATORS ar zemu degvielas patēriņu (12000rpm).

※ Plug and Play: ŪDENSIZTURĪGS PLUG INTEGRĒTAS kopā AR VADĪTĀJU , vairāk viegli izmantot.

※ CanBUS-Gatavs: bez Kļūdām dažādu transportlīdzekli.

※ Viegli uzstādīt: LED LAMPA AR VISPĀRĒJO ATBALSTA JUMS , vienkārši, lai ietilptu lampa uz savu transportlīdzekli.

※ Mini Izmērs: 5.7X5X5.6 CM (GXPXA).

Mūsu produkti spēj sasniegt vai pārsniegt tīša, standarta un sertifikātu.

Senlo® ir veltīta automobiļu apgaismojuma tirgū, kas pārsniedz 10 gadus.Uzņēmums ir specializējies augstas tehnoloģijas automobiļu LED gaismas OEM un ODM pakalpojumu daudzus klientus no 30 valstīm .Ar pieaugošo popularitāti LED apgaismojums, Senlo paustās jaunākās apgaismojuma tehnoloģijas, lai attīstītu otrā--nav pielāgotas LED risinājumus.Senlo produktu līnijā ietilpst priekšējie lukturi, miglas lukturi, gaismas stieņi, interjera apgaismojums, pagriezienu signāli un daudzi citi apgaismojums produktiem, dažādas programmas.Mēs koncentrējamies uz inovācijām un augstas precizitātes ražošanas procesu.Senlo ir uzņēmums, kas jums var uzticēties.

Senlo® piedāvā vislabākos garantija pret defektiem materiālu, detaļu un apdares.Šī garantija neattiecas uz bojājumiem, kas radušies, konkrēti nosacījumi, kas uzskaitīti zemāk.

1. Ļaunprātīgas izmantošanas, nevērības un bojājumiem.

2. Modifikācijas un izmaiņas.

3. Nepareizas uzstādīšanas.

4. Ķīmiskās iedarbības (e.g.tīrīšanas šķīdumi).

5. Sprieguma pārejas, tapas un pārsprieguma.

6. Dabiskas parādības, piemēram, kondensācijas un korozijas vairāk.

Tas attiecas tikai uz sākotnējo pircēju un sākotnējā instalācijas, un tā nav nododama.Ļaut mums zināt, ja tāds jautājums par mūsu produktiem, mēs vienmēr esam jūsu rīcībā.

IEGĀDĀTIES AR PĀRLIECĪBU

1. Atpakaļ preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un stāvoklis.Pārliecinieties, lai iekļautu visus materiālus, rokasgrāmatas, instrukcijas utt.Atjaunošanas maksa tiks piemērota produktiem, trūkst materiālu vai vairs nav sākotnējā stāvoklī.

2. Ja mūsu produkts ir viltotas vai bojātas, nekādu atdevi ir pieejams.

3. Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, Mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētāju vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci

4. Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

Tagi: audi a4 2003 disku, lāzera mērītājs, papildu motociklu uzmanības centrā, audi a3, motorcycl, lāzera gaismas liela, kia rio, spote led 12v, led scooter tira, h led lukturu.

Datu lapa

Automašīnas Modelis led spuldzes motocikliem
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Vienuma Tips led spuldzes motocikliem
Gaismas Avots led
Led Chip Ražotājs 1GB Taiwan Epistar
Gads Visu Gadu
Audi Modelis A4
Lm 3000Lm
Auto Maker M1
Zīmola Nosaukums senlo
Postenis Diametrs 1.25inch
Īpašas Pazīmes 100%ražotājs,augstu kvalitāti,ilgu kalpošanas laiku,
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Audi
Spriegums 12V
Materiāla Tips Alumīnija Sakausējuma
Postenis Svars 0.3kg
A4 Gadu 2006
Modeļa Nosaukums led gaismas motocikliem

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu lieljaudas uzmanības centrā nelielu braukšanas hi/lo lukturu balta, dzeltena led lāzeru lielgabals, gaisma, Motocikls, Motociklu, Motorolleru Lukturis

Jaunu lieljaudas uzmanības centrā nelielu braukšanas hi/lo lukturu balta, dzeltena led lāzeru lielgabals, gaisma, Motocikls, Motociklu, Motorolleru Lukturis

Saistītie Produkti: