Jauns Izpārdošana
Duālais Displejs D69-2042 Voltmetrs Ammeter Ciparu Displejs Augstas Precizitātes Stabils Un Izturīgs Ciparu Voltmetrs Ērta Skatīt lielāku

Duālais Displejs D69-2042 Voltmetrs Ammeter Ciparu Displejs Augstas Precizitātes Stabils Un Izturīgs Ciparu Voltmetrs Ērta

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.54

-32%

€8.15

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Viegli lietojams: skaitītāja nav nepieciešams, lai pievienotu darba barošanas un MAIŅSTRĀVAS transformators (skaitītāju ir aprīkoti ar precizitāti mazo transformatoru), un mērījums ir ļoti ērta un precīza.

2. Praktiski: Plaši izmanto elektroenerģijas sadales kārbas, elektrības sadales skapji, sprieguma stabilizatoru, mācīšanas tehnika, mazā sadzīves elektrības sadales kastes, utt.

3.Labas kvalitātes: Šo multi-funkciju digitālā displeja mērītājs ir izgatavots no izturīga materiāla un ir ļoti labas kvalitātes.

Apraksts:

Šis produkts ir plaši izmanto elektroenerģijas sadales kārbas, elektrības sadales skapji, sprieguma stabilizatoru, mācīšanas tehnika, mazā sadzīves elektrības sadales kastes, un tā tālāk.

Specifikācijas:

Mērījumu precizitāte: 1% plus vai mīnus 2 vārdiem

Mērīšanas diapazons: AC spriegums: AC80-300V AC pašreizējo AC0-100A

Strāvas patēriņš:

Mērīšanas ātrums: aptuveni 2 reizes sekundē

Izmēri: 79*43*32mm

Cauruma izmērs: 76*39mm

Paketē Iekļauts:

1*digitālā skaitītāja rādījums

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: ac ampermeter, augstas precizitātes diagnostikas voltmetrs, liela analogais voltmetrs, digitālais skaitītājs voltmetrs, liela ammeter, 10.a ciparu voltmetrs ammeter duālais displejs, panelis voltmetrs dc, voltmet, pašreizējā ekrāna, displeja ciparu nolasīšanas.

Datu lapa

DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Mērīšanas ātrums aptuveni 2 reizes sekundē
Mērīšanas diapazons no MAIŅSTRĀVAS spriegums AC80-300V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums ACEHE
Modeļa Numurs D69-2042
Izmēri 79*43*32mm
Strāvas patēriņš <0.2 VA
Precizitātes Klase 0.1
Cauruma Izmērs 76*39mm
Strāvas Padeve AC
Displeja Tips Digitālās Tikai
Mērīšanas diapazons AC strāvas AC0-100A
Mērījumu Precizitāte 1% plus vai mīnus 2 vārdiem

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Duālais Displejs D69-2042 Voltmetrs Ammeter Ciparu Displejs Augstas Precizitātes Stabils Un Izturīgs Ciparu Voltmetrs Ērta

Duālais Displejs D69-2042 Voltmetrs Ammeter Ciparu Displejs Augstas Precizitātes Stabils Un Izturīgs Ciparu Voltmetrs Ērta

Saistītie Produkti: