Jauns Izpārdošana
20Pcs/Partijas Mini USB Bluetooth 4.0 Adapteris USA 4.0 Duālais Režīms, Bezvadu USB Bluetooth Adapteri Windows 7/ 8/ 10 Skatīt lielāku

20Pcs/Partijas Mini USB Bluetooth 4.0 Adapteris USA 4.0 Duālais Režīms, Bezvadu USB Bluetooth Adapteri Windows 7/ 8/ 10

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€40.81

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme: Lūdzu, lejuplādēt draiveri un instalējiet to savā ierīcē, pirms jūs to izmantot .

Lejupielādēt Adrese (lūdzu, kopēt Saite/URL pārlūkprogrammas tad to ATVĒRTU):

www.minihere.com/csr4-0-usb-2-0-bluetooth-4-0-adapter-driver-download.html

Iezīmes: Šis mini USB adapteri, Bluetooth 4.0 ar lielu ātrumu, vienkārši pārī, labs anti-traucēšanas funkcijas, tas ir vienkāršs risinājums, lai nodrošinātu datora savienojumu ar viedtālruni, planšetdatoru vai citu Bluetooth ierīci.Paredzēts, lai maksimāli saderība, maza izmēra, un ar zemu jaudu, šis adapteris jauninājumus Windows Datoriem, kas ir aprīkoti ar jaunākajiem Bluetooth 4.0 atbalsts.Adapteris ir kompakts USB 2. Klases Zema Enerģijas Bluetooth Adapteris ar LED.Tas darbojas kopā ar citām Bluetooth ierīcēm apmēram 20m (30 pēdu) rādiusā, atkarībā no apkārtējās vides faktoriem, ar pārraides ātrumu līdz 3 Mb / s.

Specifikācijas

Chipset: CSR8510

Dual-mode Bluetooth pārskaitījumu

Bluetooth balss datu

Bluetooth zema enerģijas Radio USB Dongle

Atbalsts vairāku valodu

Pārraides ātrums: līdz 3 mb lielu/s

Pārraides attālums: līdz 20 m (brīvā telpa bez iejaukšanās)

Fiziskā Saskarne: USB 2.0

Konvertēt, kas nav Bluetooth PC par Bluetooth

Bezvadu savienojumu ar Bluetooth ierīcēm

Iespējojiet bezvadu savienojumu ar mobilo telefonu, PDA, DATORU austiņas

Operētājsistēmas: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 Atpakaļ saderīgs ar Bluetooth 2.0, Bluetooth 2.1, Bluetooth 3.0 specifikācija

Izmēri: 20*13*5mm

Spriegums: 5V (USB bus-powered)

Radio Frekvence: 2.4 GHz, lai 2.4835 GHz

Mini USB Bluetooth Adapteris USA 4.0 * 20

NEVIENS Vadītāja CD, NEVIENS Mazumtirdzniecības Kastē.Pildīta Droši Burbulis Soma.lai ērta transportēšana un, veicot muitas pārbaudi, Mēs ne sūtīt uz Mazumtirdzniecības Iepakojuma .

Mēs pieņemam visas galvenās maksājumu metodi, tostarp Darījumu, Alipay, T/T, Kredītkartes

Ja jums ir jautājums, vai nepatikšanas par maksājumiem, justies brīvi sazināties ar mums

Lielākā daļa zemes gabaliem tiks nosūtīti pa Pastu Ķīnas.Express shipping ir lētāka par lieliem pasūtījumiem, ievadiet pasūtījuma numuru un Kruzo.lv izvēlēsies lētāko nosūtīšanas metodi.

Mēs neesam atbildīgi par piegādes laiku, parasti ņems 15-60 dienas ar Gaisa pastu, 5-15 dienu laikā ar express shipping.

Visas preces tiek nosūtītas 3 dienu laikā pēc apmaksas process ir pabeigts

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru PVN, vai custom maksas

Ja jums nav saņemt savu sūtījumu, kas pēc 30 dienu laikā, lūdzu, informējiet mūs, un mēs pārbaudīsim ar mūsu aģents.Ja jums nav saņemt pēc 60 dienām, mums būs problēma kompensāciju vai sūtīt vēlreiz, lai jums

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 35 dienas atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Kruzo.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

LŪDZU, neatveriet DOMSTARPĪBAS, VAI ATSTĀT NEGATĪVU ATGRIEZENISKO saiti ar runā ar mums,Mēs atbildēsim uz visiem mūsu klientiem un risināt problēmas, kas jums ir.Strīdu vai atmaksas, bez runāšanas nepalīdzēs atrisināt jebkuru problēmu, paldies.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: audifonos bluetooth bezmaksas, i7 mini pc, bluetooth pc usb, bluetooth saņem atbalstu caur iev, i7 7500u mini pc, bloototh usb, iogear bluetooth windows 10, bluetooth dongle windows 10, velosipēds bluetooth, bluetooth app windows 10.

Datu lapa

Modeļa Numurs KSA 4.0
Iepakojums No
Bluetooth Standarts Bluetooth v4.0
Zīmola Nosaukums wtxup

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

20Pcs/Partijas Mini USB Bluetooth 4.0 Adapteris USA 4.0 Duālais Režīms, Bezvadu USB Bluetooth Adapteri Windows 7/ 8/ 10

20Pcs/Partijas Mini USB Bluetooth 4.0 Adapteris USA 4.0 Duālais Režīms, Bezvadu USB Bluetooth Adapteri Windows 7/ 8/ 10

Saistītie Produkti: