Jauns Izpārdošana
Movols H. 265 Video Novērošanas Kameras Komplektu, 2MP AHD CCTV Bullet Dome Kamera Outdoor Ūdensizturīgs 8CH DVR Drošības Kameru Sistēmas Skatīt lielāku

Movols H. 265 Video Novērošanas Kameras Komplektu, 2MP AHD CCTV Bullet Dome Kamera Outdoor Ūdensizturīgs 8CH DVR Drošības Kameru Sistēmas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€100.02

-59%

€250.04

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iepakojuma Saturs 1 x 8CH CCTV XVR 2*Bullet & 2* Dome 1080P CMOS IS portu Ūdensizturīgs Kameras 4 x 18m(60ft) Jauda Video Plug and Play Kabelis VIDEONOVĒROŠANAS Kameras 1 x 12V Barošanas DVR 1 x 12V Barošanas Kamera 1 x 1 līdz 4 sadalīt kabelis 1 x Mouse DVR 4 x CCTV uzlīme 1 x 1M HDMI Kabelis 1 x angļu lietotāja rokasgrāmata

Sejas Noteikšana

Kanāls 1 ir sejas noteikšanas funkcija.Ja sistēma atpazīst seju, jūs saņemsiet brīdinājumu, un sistēma automātiski ierakstīt un uzglabāt to.

Perimetra Signalizācijas Movols video novērošanas sistēmu nodrošina vairāk viedās aizsardzības pasākumus.Kanālā 1,jūs varat iestatīt brīdinājuma līnijas.Kad objekts pārtraukumi, sistēma automātiski ierakstītu un nosūtītu jums brīdinājuma ziņojums.

Objektu Aprūpes Movols video novērošanas sistēma, var rūpēties par savu drošību.Kanālā 1, jūs varat noteikt aizsardzības zonu vienumus, kas jums nepieciešams.Tad, kad tos pārved, tiks parādīts brīdinājuma ziņojums un sistēma automātiski ierakstīt un saglabāt.Papildu H. 265 Video Kompresiju

DVR Komplekti Pieņem progresīvu H. 265 video kompresiju samazina par 50%, faila izmērs un saglabāt pašu kvalitāti, salīdzinot ar H. 264 viens.

Pieredze ar 1080P Sistēma

Ideāli piemērots mājām vai darba 1080P(1920 x 1080) piedāvā ārkārtas Full HD izšķirtspēja un kvalitāte, uzlabojot efektivitāti un uzraudzības iespējas.

Saprātīga Kustības Detektors&Brīdinājuma E-Pastu

Kad kustība ir konstatēts pārraudzības zonas,tūlītējai e-pastu tiks nosūtīts uz jūsu pastkasti, un tālrunis automātiski.Iegūt visu informēja, pat jūs esat prom no mājām.

· Jūs varat izveidot īpašas kustības atklātu zonās, lai kontrolētu noteiktas jomas, kā jūs vēlaties.

· Varat noregulēt kustības detektora jutību, lai samazinātu viltus trauksmes.

· Jūs varat pārbaudīt atskaņošanu jebkurā laikā, lai noteiktu to, kas notika

Centralizēta Vadības Sistēma

Unikālo klienta programmatūras, sniedz profesionālu centralizēta vadības sistēma.Viegli kontrolēt DVRs no dažādām vietām uz Viena DATORA.

Piekļuve, izmantojot multi platformu,Tālvadības Apskatei,jebkurā laikā,Jebkurā vietā

Nav svarīgi, kur jūs esat, jūs varat attāli piekļūt drošības kameru, lai redzētu tiešraidi, un palikt savienotas.Attālināti apskatīt kameru, izmantojot bezmaksas Movols App savā mobilajā ierīcē, bezmaksas Movols Klientu uz sava datora, web pārlūkprogrammas (IE, Google Chrome, Microsoft Malas, Safari, Firefox, u.c.).

QR-kods skenēšanu, lai attālās piekļuves sekundes, tālvadības apskatei uz jūsu tālruni, planšetdatoru un DATORU.

(Atbalsts iOS, Android mobilo ierīci & Windows PC)

Lieliska Nakts Redzamības Kamera

1080P kamera ir ļoti laba nakts attēla kvalitāti.Ar 18PCs SDM LED gaismas un infrasarkano starojumu, 24 stundu modrību, labas pārliecināšanas, novēršot draudus drošībai.

Ūdensizturīgs strādā Perfekti, ārpus Telpām, kā Arī Iekštelpās

MOVOLS novērošanas kamera ir ciets alumīnija korpuss, gan korpuss,ar .Tātad, jūs varat justies brīvi, lai to instalētu, āra, tāpat savu garāžu, pagalmu, vai jebkur citur.Tas var izturēt skarbos laika apstākļos, tostarp lietus, sniega, intensīvu auksta un siltumu.

Piemērots Dažādās Vietās Uzraudzības

Kamera ir izcilas pielāgošanās spējas ļauj veikt nevainojami telpās/ārpus telpām.

Hibrīda 5 in 1 TVI XVR

Movols Penta-brid full HD ieraksti integraded self-adaptīvais režīms, lai savienotu visu veidu kameras (Analog, AHD, TVI, CVI un IPC), saskaņā ar šo modernu tehnoloģiju, jūs saņemsiet Full HD video ierakstīšanas par jebkāda veida kamerām.

3 Veidi, Kā Ierakstīšana

1.Advanced Motion Detection Ierakstīšana

Kad kustību noteikšanas funkcija ir aktivizēta, DVR ierakstīs tikai tad, kad kustības iespējams noteikt, ka aizsardzības zonās.

2.Manuālā Ierakstīšana

3.Ieraksts Pēc Grafika

Viegli Savienojumu

Lūdzu, jāatzīmē, šo attēlu tieši tāpat, kā atsauce multi-modelis, ievades, ne iepakojumā iekļauti.

Tagad mums ir noliktavā pie Krieviju, no turienes mēs varam nodrošināt nodokļu brīva un ātra sūtījumu jums; pasūtījumi no Ķīnas, noliktavas, mēs varētu uzlabot savu sūtījumu uz labāku ceļu.Sūtījums no Ķīnas var nākt ar papildu muitas Nodevām, Nodokļiem un Attālinātās Jomā Maksu, lūdzu, lai uzzinātu par savas valsts pasūtījuma politiku, Movols nav atbildīgs par šo maksu.

Mēs nodrošinām 1 gada garantiju DVR un Kameras.Jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, komunikācijas, ir daudz efektīvāk nekā atverot strīdu.

Tagi: cam dash, ps4 usb, dv mega, kameras komplekts, kameras cctv drošības sistēma, komplekts, ahua cctv komplekts, 1080p kamera ahd, movol, pro videonovērošanas sistēmas, 8 kanālu videonovērošanas sistēmas.

Datu lapa

Video Formāts PAL vai NTSC.
Strāvas Padeve 12VDC ± 10 %;
Sertifikācija PSE
Modeļa Numurs MO-KOMPLEKTS-1284X3
Objektīvs 3.6 mm
DATORI Fotokameras 4gab
attēla Sensors 1/2.9 2MP Progressive Scan COMS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saspiešanas Formāts H. 265
Zīmola Nosaukums Movols Aizsargs jūsu mājās
Kabeļa Garums 18m
Darbības Vide -20° C līdz 50° C
Rezolūcija 2MP

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Movols H. 265 Video Novērošanas Kameras Komplektu, 2MP AHD CCTV Bullet Dome Kamera Outdoor Ūdensizturīgs 8CH DVR Drošības Kameru Sistēmas

Movols H. 265 Video Novērošanas Kameras Komplektu, 2MP AHD CCTV Bullet Dome Kamera Outdoor Ūdensizturīgs 8CH DVR Drošības Kameru Sistēmas

Saistītie Produkti: