Jauns Izpārdošana
Miallo Ivory White Pearl Kāzu Matu Ķemme Kristāla Līgavas Matadatas Princese Ar Matu Rotu Līgava Galvassegu Matu Aksesuāri Skatīt lielāku

Miallo Ivory White Pearl Kāzu Matu Ķemme Kristāla Līgavas Matadatas Princese Ar Matu Rotu Līgava Galvassegu Matu Aksesuāri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.16

Kopīgot

Vairāk informācijas

Miallo pilna ivory white pearl rhinestone roku darbs sudraba pārklājumu matu ķemme sievietēm.Ziloņkaula baltas pērles un spīdīgu multi-surface rhinestone.Likvidācijas vara stieple ar roku.Roku inkrustēts rhinestone.Bieza dārgmetālu pārklājuma, ilgstoši mirdzoši.Ideāls Matu Aksesuārs Pludmales Kāzu, Dārza Pieņemšanām vai Galamērķa Līgavām, kā Arī Jauki par Oficiālu Valsts Muižas Pieņemšanām; Džeza Līdz Jūsu Tresses Vasarā Personām ar Cildens Mežu Stila Rotas.Kāzas, Līgavas, Bridesmaids, Balles, Brīvdienu Pusēm, Valentīna Diena, Dzimšanas diena, Ziemassvētki, Īpašu gadījumu, Svētku vai Jubilejas Dāvanas: Ideāls, lai pievienotu Splash Dabas Iedvesmoja Luksusa Jebkuru Frizūru.Lūdzu, Ņemiet vērā: lielums visi mūsu produkti ir roku mērījumu, var būt 1-2cm kļūdu, lūdzu, saprast.Lūdzu atšķirt vara un stieples,Miallo priekšmetiem tiek izmantota vara, labas kvalitātes,spēcīgs, elastība, izturība pret koroziju, nav rūsas.Lūdzu atšķirt cinka sakausējuma un dzelzs sakausējuma.Miallo priekšmetiem tiek izmantots cinka sakausējuma materiāliem, cinka sakausējums ir veselības, netoksisks cena ir dārgāka.Mūsu produkti ir sertificēti ar SGS un CNAS, kvalitātes nodrošināšanu.Roku darbs, ierobežots skaits, ja jums ir nepieciešams vairāk nekā akciju, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies.

Pievienoties miallo fanu grupa,un saņemt vairāk piedāvājumus,Ir iespēja, lai saņemtu dāvanas par brīvu.

Dodieties uz miallo veikals, skenējot QR kodu ar Ali app un noklikšķiniet uz "+Sekot" pievienoties miallo ventilatoru grupā.Pēc tam dodieties uz sadaļu "Plūsmas".Noklikšķiniet uz pēc un atrast piedāvājumu pastu saņemt tikai ventilators kuponiem un ekskluzīvas atlaides.Jums arī ir iespēja saņemt produktus un dāvanas miallo veikals par brīvu.

Dāvanu kaste nav bezmaksas ,Ja nepieciešams , Lūdzu, Noklikšķiniet uz šī attēla iet pirkt ,Paldies !

1.Ja mūsu produktus padarīt jūs esat apmierināts, vai jums patīk, jūs varat noklikšķināt uz ieraksta Sirds formas zīme pievienot vēlmju sarakstā, vai caur Facebook VK un citu sociālo programmatūru, lai dalīties ar jūsu laimi jūsu draugus.Mums būs cauri kaut kādā veidā, lai jūs iegūtu vairāk atlaides, kad jūs nākamo pasūtījumu.

2 .Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu projektu un pakalpojumu.

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu projektiem un pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas ar labāko klientu apkalpošanu.

Mēs ceram, ka ikviens var būt lieliska iepirkšanās manā veikalā!Mēs paļaujamies uz mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, paldies jums tik daudz!

Ja jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigžņu) vai negatīva (1-2 star) atsauksmes.Mēs centīsimies, lai atrisinātu šo problēmu, jums laimīgs iepirkšanās noskaņojumu.Paldies!

3. Mēs ļoti ceram, ka jūs varat pievienot dažas fotogrāfijas atsauksmes.Dalīties ar savu skaistumu un laimi, lai cilvēki visā pasaulē.Paldies par jūsu atbalstu.

Tagi: tamborēšanas galvassegu, matu galvassegu, spalvu bikini peldkostīmu, rhinestone līgavas galvassegu, brūna rhinestone matu ķemme, puķu meitene tiara, rhinestone akmens galvassegu, zila rhinestones matu ķemmes, soustache matu ķemme, protēžu matu ķemme.

Datu lapa

Sods vai Modes Modes
Svētku Dāvanas Valentīna diena dāvanas,Jubilejas dāvanas,Prom dāvanas,Pludmales Kāzu dāvanas
krāsa Ziloņkaula Balts
Dzimums SIEVIETES
Formas\raksts AUGU
Vienuma Tips Hairwear
Zīmola Nosaukums Miallo
Izmērs length
Stils Elegants
Modeļa Numurs HS-J1552
Materiāls Rhinestone
Metālu Tips Vara
roku darbs
Iepakojums 1gb/opp Jauku Drošu Pakete
Veids Matu Ķemmes
Reizes Kāzu Ceremonija,Mātes diena,Vakara Pusei,Ziemassvētkiem,Halloween
Neto Svars 24g
Departaments Sievietes,Līgava,Bridesmaids,Meitenes,Zvaigzne,Dāma,Sievišķīgs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Miallo Ivory White Pearl Kāzu Matu Ķemme Kristāla Līgavas Matadatas Princese Ar Matu Rotu Līgava Galvassegu Matu Aksesuāri

Miallo Ivory White Pearl Kāzu Matu Ķemme Kristāla Līgavas Matadatas Princese Ar Matu Rotu Līgava Galvassegu Matu Aksesuāri

Saistītie Produkti: