Jauns Izpārdošana
AHCVBIVN 100gab/daudz BNC Vīriešu Savienotājs RG-59 Coaxical Kabeli, Misiņa Beigām, Cemme, Kabeļu Skrūvēm, CCTV Kameras BNC savienotājs Skatīt lielāku

AHCVBIVN 100gab/daudz BNC Vīriešu Savienotājs RG-59 Coaxical Kabeli, Misiņa Beigām, Cemme, Kabeļu Skrūvēm, CCTV Kameras BNC savienotājs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.37

-30%

€20.53

Kopīgot

Vairāk informācijas

CCTV BNC Vīriešu RG-59 Savienotājs Koaksiālais Kabelis Augstas kvalitātes izbeigšanas!Lodalva Mazāk!Viegli izmantot & instalēt Vieglāk kameras montāža, ietaupīt laiku un vairāk securer kabeļa savienojumu Augstas kvalitātes izbeigšanu Nav elektriskās pieskarieties, Ne līmēšana, bez savienojumiem, bet tikai nelielu skrūvgriezi Materiāls: Metāla Tilpums:6cm(garums)x 1.3 cm(platums) Vienkārši un Profesionālās izskatu BNC kabeli

100gab * CCTV Koaksiālais Kabelis BNC Vīriešu RG-59 Savienotājs

Mēs nosūtīsim preces no laikā 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma pārbaudīt ar Kruzo.lv.

Pašlaik, gandrīz visi produktu mūsu veikalā, ir bezmaksas piegāde.Vienu kameru pa pastu Ķīnas gaisa pastu pēc noklusējuma.Par DVR un drošības sistēmu, mēs atbalstām dažādus loģistikas ceļu uz dažādām valstīm.Lūdzu, pārbaudiet informāciju par produkta apraksta lapā.

Uzskaites Nr. tiks sniegtas 2 darba dienu laikā, pēc tam, kad krava.

Pircēji ir atbildīgi par papildu COD maksas, PVN, Starpniecības Maksu, Nodokli vai Muitas Nodevas un Nodokļus.

Ja preces ir aizturētas, muitas pēc tam, kad krava ir tikusi atstāta pārdevēja valstī, pircējam ir resonsible nodošanai preces.

Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz tas ir ļoti atkarīgs piegāde ar kurjeru un vietējām tradīcijām.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.

Garantijas laiks:

Visas preces mēs pārdodam, ir labs un kvalitatīvs, un saskaņā ar stingriem pārbaudes, pirms tie tiek izvesti.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.

Mēs garantē šo produktu pret bojājumiem, meistarība un materiāli 3 gadus no to sākotnējā iegādes datuma.

Jebkuru vienību, kas pierāda, bojātu laikā garantijas validācijas periodā, tiks remontēta bez maksas daļas vai aizstāj.Lietotājs ir atbildīgs par visu pārvadājumu maksas, kas radušās, lai nosūtītu produkciju mūsu remontdarbnīcā.Garantija neattiecas uz jebkādiem nejaušiem, gadījuma vai izrietošiem zaudējumiem, kas rodas no izmantošanas.Jebkuras izmaksas, kas saistītas ar uzstādīšanas vai noņemšanas šis produkts ir komersants vai cita persona, vai jebkuras citas izmaksas, kas saistītas ar tās izmantošanu, ir atbildīgs lietotājs.Šī garantija attiecas uz sākotnējo pircēju par produkta tikai un nav nododams trešajām personām.

Atgriešanās:

Postenis varētu būt atpakaļ par kompensāciju vai nomaiņa 30 dienu laikā no dienas, kad jūs to saņem.Atpakaļ preces ir neizmantota, oriģinālajā iepakojumā un ietver visus piederumus.Sākotnējā kuģniecības izmaksas netiek atgriezta.

Pirms sūtīt atpakaļ atgriešanu, priekšmeti, lūdzu, sazinieties ar mums, lai kādu atgrieztu Preces Atļaujas (RMA).Visi produkti atpakaļ pārdevējam bez RMA tiks anulēts, un mēs tiks nosūtīti atpakaļ pircējam, pēc viņa/viņas rēķina.Klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

Atgriešanās izsekošanas skaits, kas būs noderīga, lai šo procesu.

Mūsu tehnoloģiju atbalstu, kas tiks galā ar remontēt izstrādājumus pēc saņemšanas jūsu atgriešanās sūtījumu.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkuru produktu vai pakalpojumu jautājumiem

Mēs novērtējam jūsu biznesu ievērojami.Ja jums ir satisfiated ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums Pozitīvas atsauksmes un 5 Zvaigžņu vērtējumu.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu mūsu biznesu un kalpot jums labāk.

Ja jūs neesat apmierināts ar jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot Kruzo.lv īsziņu centru, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mūsu klientu servisa un tehniskā atbalsta darīsim visu iespējamo, lai piedāvāt jums vispiemērotāko risinājumu.

AHCVBIVN Technology Co., Ltd.ir liela visaptverošu ražotājs un tiešo piegādātāju drošības produktus.Vairāk nekā simts miljoni klientu, aptverot vairāk nekā 100 valstīs sešos kontinentos ir uzlabojušas savas mieru ar produktu.

Mūsu state-of-the-art ražošanas iekārtas ir ieguvis sertifikācijas 3C, CE, RoHS, FCC, UL un ISO 9001. Visi AHCVBIVN produkti ir balstīti uz mūsu saistību ilgtermiņa Atbalstu, Radot izcilu risinājumu, aizsargāt to, kas ir svarīgi un palielinot vērtību, ir HKIXDISTE s veikšanu.

Tagi: bnc vīrietis, kamera secur, 75ohm kabelis, 59 rg, bnc, rezerves kameras savienotājs, antenas vara, sullen, rgbhv, f savienotājs.

Datu lapa

Koaksiālie savienotāji tips bnc
Pārtraukšanas metode cemme
Garantijas laiks 3 gadi
Apstiprināts sertifikāts CE, FCC, ROHS
bnc savienotājs RG-59 Coax Kabeļu Savienotājs
Modeļa Numurs CCBNC-XY100-1016
Zīmola Nosaukums AHCVBIVN
Savienotāja Tips DC Sieviete, Pierunāt CAT5
Montāžas Veids Kabelis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

AHCVBIVN 100gab/daudz BNC Vīriešu Savienotājs RG-59 Coaxical Kabeli, Misiņa Beigām, Cemme, Kabeļu Skrūvēm, CCTV Kameras BNC savienotājs

AHCVBIVN 100gab/daudz BNC Vīriešu Savienotājs RG-59 Coaxical Kabeli, Misiņa Beigām, Cemme, Kabeļu Skrūvēm, CCTV Kameras BNC savienotājs

Saistītie Produkti: