Jauns Izpārdošana
3 Metru Katedrāle Līgavas Plīvuri Garš Mežģīņu Malu Kāzu Plīvurs ar Ķemmi voile de mariee Kāzu Aksesuāri Skatīt lielāku

3 Metru Katedrāle Līgavas Plīvuri Garš Mežģīņu Malu Kāzu Plīvurs ar Ķemmi voile de mariee Kāzu Aksesuāri

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.92

-40%

€26.54

Kopīgot

Vairāk informācijas

Stāvoklis: 100% Jauns!Krāsa: Balta/ Ziloņkaula Materiāls: Tills/Mežģīnes/Aplikācijas Embellishment: Ar Ķemmi, mežģīņu aplikācijas Reizē: Kāzu /Party /Prom /Jubilejas/ Ziemassvētku /jaungada/ Valentīna diena Izmērs: 300cm Platums: 300cm ( ja jums ir nepieciešama garums custome made , jūs varat sazināties ar mums, paldies! )

ATGRIEŠANĀS POLITIKA- Jūs varat saņemt pilnu kompensāciju, ja tu atdod to 5 (piecas) dienas pēc tam, kad jūs saņemsiet iepakojumā . (Pircējiem ir jāmaksā piegādes maksa, kuģniecības paketi atpakaļ) 1: Jūs nevēlaties to vairāk, kad jums tas --pilnu atmaksu 2:Jums nepatīk tas vairāk, kad jūs saņemtu to-pilnu kompensāciju 3:Jūsu vecākiem / vīrs /mājdzīvnieki nepatīk, ka tad, kad jūs saņemtu to-pilnu atmaksu 4:plīvurs, nav pietiekami labs, kā jūs domāja, --pilnu kompensāciju 5:plīvurs ir sadalīti -- pilnu kompensāciju --- nav iespējams saņemt pilnu kompensāciju 1:jums ir valkāja plīvurs . 2:taga ir nogriezti .Kuģniecības 1.Mēs kuģis objektus visā pasaulē 2.Mēs kuģis preces ar China Post Air Mail ,ePacket , EMS,ARAMEX,DPD,SF EXPRESS DHL un UPS visā Pasaulē !Ja jums ir nepieciešams objekts, ļoti steidzami, lūdzu, izvēlieties paātrinātu kuģošanas ceļu.Atsauksmi Visas atsauksmes būtu jāveic pēc tam, kad esat saņēmis un apmierināts ar jūsu preces!Ja ir kāda problēma, lūdzu, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.

Tagi: kāzu plīvurs, ar kristāla malas, līgava, līgavas plīvuru ilgi, trešdiena plīvurs, ziedu zīda, melns plīvurs, līgavas plīvuru, zelta zvaigzne plīvurs, garš plīvurs, kāzu, kāzu plīvurs ilgi īss, kleita mariee.

Datu lapa

Plīvuri Malas Stils Mežģīņu Malas
Materiāls Poliestera
Technics Appliqued
Modeļa Numurs SY105
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Vienuma Tips Līgavas Plīvuri Un Analogi Izstrādājumi
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums SESTHFAR
Veids Katedrāle Plīvurs
Plīvuri Slāņi Viena Slāņa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3 Metru Katedrāle Līgavas Plīvuri Garš Mežģīņu Malu Kāzu Plīvurs ar Ķemmi voile de mariee Kāzu Aksesuāri

3 Metru Katedrāle Līgavas Plīvuri Garš Mežģīņu Malu Kāzu Plīvurs ar Ķemmi voile de mariee Kāzu Aksesuāri

Saistītie Produkti: