Jauns Izpārdošana
1 gab., Oriģināls Japānas Asprātību Zīmola W800 Maināmiem lodāmurs Padoms Ultra-izturīgs Bezsvina Par 900M 936 Iekšējā Siltuma Tips Skatīt lielāku

1 gab., Oriģināls Japānas Asprātību Zīmola W800 Maināmiem lodāmurs Padoms Ultra-izturīgs Bezsvina Par 900M 936 Iekšējā Siltuma Tips

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Krievijas pircējiem, lūdzu, norādiet savu vārdu un uzvārdu!Pilns vārds ir jūsu vārds + tēva vārds + uzvārds.

Asprātība ir slavens zīmols, Japānā, W800-T sērijas ražošanas tehnoloģiju prasmes, izturība, izturīga, kas ir otra zemu izmaksu produktiem, kas var neatbilst.

Kā padarīt lodēšanas uzgali, izturīga? 1. Izmantojot jaunu lodēšanas uzgali, pirmais, temperatūra tika koriģēts 250°C, atkārtojiet pārklājumu skārda aptuveni 8 minūtes. 2. Pēc lietošanas, pagaidiet, līdz temperatūra uz leju, pārklāti ar lodēšanas uzgali ar alvas ir noslēgts, lai novērstu oksidāciju. 3. Jau oksidēts dzelzs galvu, tīrīšana ar zemu aktivitāti plūsma, un pēc tam pārklāts atkārtoti ar jaunu lodēt.Paziņojums: Šī vienība cena ir tikai par 1 gab lodēšanas uzgalis.Tur ir 15 modeļiem lodāmurs padoms, tie ir W800-T-0.8 D, W800-T-1.2 D, W800-T-1.6 D, W800-T-2.4 D, W800-T-3.2 D, W800-T-K, W800-T-SK, W800-T-B, W800-T-I, W800-T-SI, W800-T-BI, W800-T-2C, W800-T, 3C, W800-T-4C, W800-T-5C , lūdzu, skatīties foto, izvēlieties modeli jūs vēlaties un atstāt ziņu, lai pastāstītu mums par to, kurš modelis jūs vēlaties , pretējā gadījumā mēs kuģis savu pasūtījumu izlases.W800-T sērija lodāmurs padoms ir saderīga ar 900M, 936, HAKKO FX-888, HAKKO N453, Asprātību W800 utt.Visas bildes ir īstas fotogrāfijas: piezīmes par piegādi:

Ja jūs izvēlieties "Bez piegādes" , tas ir Post Parasto Pastu, tas nozīmē, ka tas nav izsekošanas numuru , jūs nevarat saņemt izsekošanas informāciju no tīmekļa vietnes.Bet šādā veidā, tas var ietaupīt jūsu naudu.Ja jūs izvēlieties Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Singapūra Pastu vai Honkongā Post, tad tas ir ierakstītu pasta sūtījumu, jūs varat saņemt izsekošanas informāciju par jūsu precēm.Tomēr, jums būtu jāmaksā papildu maksa iemesls, Pēc Aģentūras būs jāmaksā mums vairāk par sekošanas informāciju.

Kuģniecības laikā uz daudziem valsts normāls ir 15 - 45 darba dienu laikā (Krievija 15 - 60 darba dienu laikā, Brazīlija 25-80 darba dienās ), izņemot svētku dienas.

Normālos apstākļos, pakete ar izsekošanas skaits ir ātrāk, nekā bez sekošanas numuru.Lai jūs labāk izvēlēties Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Singapūra Pastu vai Honkongā Post, es f, jums ir nepieciešams sekot sekošanas informāciju, vai ir maz jāuztraucas par sekošanas informāciju.

Ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā 5 gabali vienā pasūtījumā vai arī pasūtījuma summa vairāk nekā 30 USD , mēs nosūtīt to pa Pastu Ķīnas, Singapūras Pastu vai Hongkong Pastu (ar sekošanas numuru), jūs needn nav jāmaksā papildu maksa.

Tomēr kādu piegādes modeli izvēlēties, Lūdzu, uzticieties mums.Mēs jums izvēlēties labāko kuģniecības modeli un izsūtīt preci 2 dienu laikā (izņemot svētku dienas) pēc apstiprina jūsu maksājumu.Jūs saņemsiet paketes laikā.

Jums vajadzētu būt atbildīgs, lai maksātu nodokļus, muitas un skaidrs, muitas ja ir tarifi.

PIEZĪME:

JEBKĀDU KAITĒJUMU, KAS UZSTĀDĪŠANAS LAIKĀ NAV MŪSU ATBILDĪBA, UN NAV, UZ KO ATTIECAS GARANTIJA.LŪDZU, PĀRBAUDIET SADERĪBU PIRMS IEGĀDES.

Atsauksmes: Mēs darīsim visu iespējamo, lai jūs atstāt ātru pozitīvas atsauksmes parādīt atzinību par savu pirkumu.Ja kāda iemesla dēļ ir kādas problēmas ar mūsu produktu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu, jācenšas panākt, lai mums, lai mēs varētu atrisināt šo jautājumu jums.Atsauksmes ir svarīgākā vērtība par Kruzo.lv pārdevējam, un mēs cenšamies, lai būtu perfekts atsauksmes no katra klienta.Tātad, ja kaut kas nav jūsu vēlmēm, lūdzu, dod mums iespēju, lai padarītu lietas labi.

Tagi: 950d bakon, dzelzs lodēt padoms, hakko, kawasaki w800, lodalva padoms, digitālā 936 lodēšanu, lielajam t, hakko rokturis, 852d lukey, hakko padoms.

Datu lapa

Nosaukums Asprātība Lodāmurs Padomi
Modeļa Numurs W800-T
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1 gab., Oriģināls Japānas Asprātību Zīmola W800 Maināmiem lodāmurs Padoms Ultra-izturīgs Bezsvina Par 900M 936 Iekšējā Siltuma Tips

1 gab., Oriģināls Japānas Asprātību Zīmola W800 Maināmiem lodāmurs Padoms Ultra-izturīgs Bezsvina Par 900M 936 Iekšējā Siltuma Tips

Saistītie Produkti: