Jauns Izpārdošana
Noliktavā Xiaomi Mi Grupa 5 Globālo Versiju, Smart Aproce AMOLED Ekrāns, Miband 5 Sirds Kursa Fitnesa Tracker Ūdensizturīgs Smart Joslā Skatīt lielāku

Noliktavā Xiaomi Mi Grupa 5 Globālo Versiju, Smart Aproce AMOLED Ekrāns, Miband 5 Sirds Kursa Fitnesa Tracker Ūdensizturīgs Smart Joslā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.01

-10%

€16.68

Kopīgot

Vairāk informācijas

Padomi: Globālā Versija: Noliktavā.Atbalsta Krievu , Spāņu , Itāļu , Franču , Vācu , Angļu , Ukraiņu, Poļu , Korejiešu , Portugāļu , Turku , Japāņu ,EnglishandChineseNow.Vairāk valodās būs update vēlāk.

Īpašās atbalsta multi-valodas grafiks ir šāds:

Saskaņā ar Xiaomi ir oficiālais plāns:

1. Pēc gada 17. septembrī, portugāļu, turku un Japāņu tiks atbalstīts.

2. Pēc tam, kad 28. oktobrī, arābu, čehu un Taizemes tiks atbalstīts.

3. Pēc gada 31. decembrī, Hindi, ebreju un Vjetnamiešu tiks atbalstīts.

4. Pēc 1. februārim nākamajā gadā, Sinhalas un nīderlandes var atbalstīt.

Tomēr, lūdzu, jāatzīmē, ka iepriekš laiku ir tikai informatīvs raksturs, specifisko atjauninājumu laika vajadzībām, jāievēro Xiaomi Amatpersona.

Tas nenodrošina NFC funkciju.

Galvenās Funkcijas : * Krāsu Sreen: 1.1" lielā ekrāna krāsu displejs, izšķirtspēja : 126 x 294 RGB * Signalizācijas (jābūt noteiktas, Piemērojot | Snaudas Režīms : 10 minūtes) . * Sensors: 3 ass akselerometru, 3-ass žiroskops, * 100+ online tēmu zvani un custom tapetes * Akumulators : 125mAh akumulatora compacity,līdz 14 dienām (Uzlādes laiks <2 Stundas) *Kontrolēt telefonu, lai uzņemtu fotoattēlu. * Mūzikas Smart Control. * 11 profesionālā sporta veidiem (Āra darbojas, Āra Riteņbraukšana, Iekštelpu Riteņbraukšana, Pastaigas, Peldēšana, Elipsveida mašīna, Skrejceļš, Izlaižot virvi, Joga, Airu mašīna, Bezmaksas apmācības,) * Solis skaitīšanas datiem, ir atkarīgs no daudziem faktoriem, un pārmērīga kratīšanas un braukšana var palielināt savus datus!Tās funkcija ir galvenokārt izmanto, lai soli skaitīšanas braukšanas laikā, lūdzu ignorēt tās parasti datus.

Xiaomi Mi Grupa 5

1.1" lielā ekrāna krāsu displejs | Magnētiskas uzlādes | 11 profesionālā sporta veidiem | Sirds ritma monitorings

Dažādu personalizētu skalu, jūsu izvēle ir atkarīgs no jums

100+ online tēmu zvani un custom tapetes

Liela 1.1" dinamisku krāsu displejs, viss uz viena ekrāna

Aptuveni 20% vēl vairāk palielināt ekrāna laukumu padara ienākošos zvanus, ziņojumus un brīdinājumus, lai labāk varētu redzēt un tehniskos darbiniekus jaunajā laikmetā dinamisku zvani.

Klasiskās IP, kas jums patīk, kas ir šeit,

100+ tēma izsauc arī atbalsta dial funkcijas pielāgošana pirmo reizi.Šāda skala ir ne tikai skaista, bet arī labāk izmantot.

Padomi: šobrīd dinamiska klasisks IP skalu var izmantot Android sistēmu, kas nav IOS sistēmas Sešu siksnas atsvaidzinošu krāsu, tur ir viens, lai jūs pārāk

Kas ir jūsu mīļākā?Košas dzeltenas vai gaiši zaļā?Tik daudz kā sešas krāsas, atsvaidzināt jūsu vasaras garderobi.Nāk ar melnu siksniņu, kā standarta, citu krāsu iegādāties atsevišķi.Paredzētas gan telpās, gan āra aplokiem Reignite jūsu"svara zudumu" 11 profesionālā sporta veidiem, jo vairāk jūs pārvietot, jo vairāk svara jūs zaudējat

Atbalsta Joga, airu mašīna, lecamaukla un vairāk pirmo reizi, rūpīgi uzraudzīt un analizēt katru pārvietot jūs veicat.Uzrauga un analizē jūsu sirdsdarbības ātrumu, tempu un kalorijas nodedzinātas, lai palīdzētu jums sasniegt jūsu svara zaudēšanas mērķus.

Tauku dedzināšana airu mašīna režīmā, vilcienu 80% no savas muskuļu grupas uzreiz

Vēlaties, lai sadedzinātu ķermeņa tauku ātri?Šis uzdevums vilcieni gandrīz visas muskuļu grupas vienlaicīgi un precīzi ieraksti diskā laikā, atveseļošanās laiku un insultu minūtē, palīdzot dedzināt taukus ātri.

Pilnībā uzraudzīt jūsu sirdsdarbības, miega un fizisko stāvokli Reignite savu"veselību"

24-stundu smart sirdsdarbības monitoringa, ievērojat ko no parastā

Visaptverošu modernizāciju, lai algoritmus un aparatūru, ir uzlabota monitoringa precizitāti līdz 50% - veida fiziskās aktivitātes, ar neregulāru kustības, piemēram, distanču skriešana, kāpšana, pārgājieni un tā tālāk.Nāk vibrējošais atgādinājumus, kad jūsu sirds likme ir neparasti augsts.

24 stundu miega uzraudzības, tas ir viegli iegūt labu nakts miegu

Jauninājumus, lai miega analīzes tehnoloģija ir palielinājusi precizitāti, vēl 40%, ļaujot profesionālās interpretācija jūsu miega modeļiem.Un piedāvā zinātniskas konsultācijas, lai palīdzētu jums ātri uzlabot miega problēmas, piemēram, bezmiegs.

Trīs veselības aprūpes veidiem, kas palīdz jums, lai uzlabotu savu veselību

*Personas darbības, izlūkošanas *Stresa kontrolei *Elpošanas vingrinājumi

Visu jauno sieviešu veselības uzskaites ierakstiem un atgādinot laikā ikmēneša ciklu

Ieraksti menstruālā cikla laikā un ovulācijas fāzes un dod noderīgi atgādinājumi iepriekš.Jo vairāk jūs to izmantot, jo vairāk to saprot jūs.

Mi Fit app, ikdienas veselības datu rokas stiepiena attālumā

Neparasta sirdsdarbība, sporta distancēs, miega problēmas, ir atsevišķi reģistrētas.

14 dienas ilgu akumulatora darbības laiku, magnētiskas uzlādes

Uzlādes metode: magnētiskas uzlādes Uzlādes laiks:

Snap fotogrāfijas no attāluma ar vienu klikšķi

Ņemot selfies un grupu fotoattēlus, tikai got vieglāk

Tagi: mi grupa 6 globālo versiju, smartwatch, grupa smart, oficiālais xiaomi, amazfit skatīties, xiaomi band 6, 3 xaomi, smart skatīties, attēls mi grupa, smartwach ūdensizturīgs.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Grupa Noņemams
Modelis Mi5
Stils Sporta
Band Materiāls Gumijas
Ekrāna Tips Krāsu LCD
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Touch Screen
Sertifikācija CE
Ūdensizturīgs Pakāpe Profesionālās Ūdensizturīgs
Funkcijas Darbības Tracker
Ekrāna Stils Taisnstūra/Kvadrātveida forma
Saderība Visi Saderīgie
Gadījumā, Ja Materiāls Plastmasas
Valodas japāņu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Noliktavā Xiaomi Mi Grupa 5 Globālo Versiju, Smart Aproce AMOLED Ekrāns, Miband 5 Sirds Kursa Fitnesa Tracker Ūdensizturīgs Smart Joslā

Noliktavā Xiaomi Mi Grupa 5 Globālo Versiju, Smart Aproce AMOLED Ekrāns, Miband 5 Sirds Kursa Fitnesa Tracker Ūdensizturīgs Smart Joslā

Saistītie Produkti: