Jauns Izpārdošana
Mēbeles, Krēslu Segtu Ūdensizturīgs Āra Dārza Pludmales Augstas Atpakaļ Terases Vienu Krēslu Pārvalki Augstas Kvalitātes Mēbeles Aizsardzība Skatīt lielāku

Mēbeles, Krēslu Segtu Ūdensizturīgs Āra Dārza Pludmales Augstas Atpakaļ Terases Vienu Krēslu Pārvalki Augstas Kvalitātes Mēbeles Aizsardzība

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.90

-24%

€6.53

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta apraksts

Kraušanas krēsla pārsegs nodrošina pilnu aizsardzību jūsu mēbeles no skarbajiem vides.Piemērots visvairāk dārza krēsli.Uzglabāšanas vairāk, krēsli, kraušanas tiem līdz.

Izturīgs materiāls: Tas ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga poliestera šķiedras, sudraba termiskās aizsardzības pārklājums vāka iekšpusē padara to labāk anti-UV.

Vēja izturīgs: ir, noklikšķiniet uz aizvērt siksnas uz krēsla pārsegs.Kas bija īpašs, ir paredzēti, lai saglabātu krēslu drošu vāciņu uz krēsla, tā, ka krēsls segtu nebūs izpūstas prom ar vēju.

Viegli tīrīt: Jūs varat vienkārši šļūtene to uz leju ar ūdeni un ļaujiet tai nožūt saulē.

Grand saderība: 64*64*120cm / 25.19*25.19*47.24 gadā.Piemērots vairumam dārza krēsli.Uzglabāšanas vairāk, krēsli, kraušanas tiem līdz.

Saglabāt jūsu mēbeļu gatavs lietošanai visa gada garumā, aizsargājot no putnu laima, sulas un dārza netīrumiem.Aizsargā jūsu mēbeles un iekārtas no saules, vēja, lietus un sals

Specifikācijas:

Materiāls: Poliestera šķiedras

Izmērs: 64*64*120 cm

Krāsa: Melns iekšējais sudraba

Funkcijas:

aterproof izturīgs

ind izturīgs

ip izturīgs

V izturīgs

Uzmanību:

Lūdzu, pārbaudiet izmēru jūsu krēslu pirms pirkšanas

Paketē iekļauts:

1 x Kraušanas krēsla pārsegs

PADOMI:

D ir saīsinājums no Denier, mērvienība šķiedras biezums.Jo lielāks skaitlis priekšā D, biezāka šķiedras. 420D Oxford audums: auduma velku pavedieni ir izgatavots no neilona dobi dzijas, un audu pavedienu ir izgatavots no 160D neilona gaisa mainot dzijas. 210D Oksfordas audums: Poliesters FDY150D/36F izmanto šķēru un audu pavedieniem no auduma. 420D Oxford audums: Tā ir priekšrocības mīksto roku sajūtu, spēcīga pārklājus, jaunu stilu, ūdensnecaurlaidīga un ugunsizturīga izpildi utt.Audums ir balstīta uz priekšrocībām, ne fedings un nekādas deformācijas. 210D Oksfordas audums: Tā ir priekšrocības ir viegla tekstūra, maigs roku sajūta, labas ūdens un uguns izturība, un labu izturību.

Prece tiks nosūtīta 24 stundu laikā.

Ja jums ir kādi vēl viens lūgums,

lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, lai saņemtu turpmāku palīdzību.Paldies par jūsu sapratni.

Piegādes Metodi:

Preces tiks nosūtītas pa Pastu Ķīnas , Tas prasīs 15-25 darba dienas no nosūtīšanas datuma.

Preces tiks nosūtītas ar USPS ASV, Absolūti Droša!Tas prasīs 7-12 darba dienu laikā no nosūtīšanas datuma.

Mēs arī piegāde ar DHL, UPS, EMS express shipping, bet jums ir jāmaksā vairāk naudas, ekspress piegāde.Ja jums ir nepieciešams, express shipping service, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma(Tālrunis ir starptautiskās express shipping, Ja jums ir nepieciešams, express shipping service, Lūdzu, ņemiet vērā savu Telefonu, kad jūsu maksājumu.)

Mēs pieņemam VISA,Webmoney,Boleto,Master card,kredītkaršu maksājumu.

Atgriešanās ir pieņemti 7 dienu laikā pēc tam, kad pircējs ir preces saņemšana. (Izņemot izdomāts damagement vai misusage).100 % naudu atpakaļ Garantēta!

Visi produkts tiks pārbaudīti 100% pirms piegādes.Ja vienums ir defected apstrādes pastmarkas,Pircējam ir līdz 14 dienām no saņemšanas dienas, par

Mēs pa kreisi pozitīvas atsauksmes par jums pēc tam, kad saņemta samaksa.Jūsu atsauksmes mums ir ļoti svarīgas, pozitīvas atsauksmes un 5. Rezultāts, DSR ir ļoti appreciated.

Tagi: šūpoles, dārza segšanai, gadījumā, ja ar deadpool, japāņu grīdas krēslu zaisu, mēbeles aizsardzība attiecas, dimanta mēbeles, krēsla pārsegs spandex, rotangpalmas komplekts, mēbeles komplekts terases, dīvāna pārsegs aizsargs, augstas dīvāns.

Datu lapa

Stils Retro un Nostalģisks/Vecās Mēbeles
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Zīmola Nosaukums faroot
Izmantošana Banketa Krēslu
raksts Cietie
Modeļa Numurs krēsla pārsegs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mēbeles, Krēslu Segtu Ūdensizturīgs Āra Dārza Pludmales Augstas Atpakaļ Terases Vienu Krēslu Pārvalki Augstas Kvalitātes Mēbeles Aizsardzība

Mēbeles, Krēslu Segtu Ūdensizturīgs Āra Dārza Pludmales Augstas Atpakaļ Terases Vienu Krēslu Pārvalki Augstas Kvalitātes Mēbeles Aizsardzība

Saistītie Produkti: