Jauns Izpārdošana
Fttyjtec Labākās Cenas 50 Skatīt lielāku

Fttyjtec Labākās Cenas 50" usb 20 Punkti IS Multi Touch Screen Panelis Interaktīvo Galda,LED Monitoru

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€106.66

-9%

€118.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

Salikt metodi M sērija 50 20 collu touch punkti IS pieskarieties rāmja

Fttyjtec Labākās Cenas 50" usb 20 Punkti IS Multi Touch Screen Panelis Interaktīvo Galda,LED Monitoru

Produkta Apraksts: Augstas precizitātes infrasarkano savienojumu, pieskarieties rāmja,izmantojot izšķirtspēju interpolācijas algoritmu, var būt tikpat augsta kā 32767 ar 32767. Vispārizglītojošā sistēmā nav nepieciešams vadītājs,kad iesprausts,to var izmantot.Pielāgoties ārējās un ārējo vidi saistīti.

Multi infrasarkanā/IS touch rāmis Iezīmes: Linux Unbuntu un MAC, tāpat atbalstu saskaņā ar 1. punktu touch.Atbalsts 20 punkti pieskāriens saskaņā ar windows7, windows8, Windows 10 Lielāko Android ierīču nav touch funkciju, to pamata konfigurācijas.Lūdzu, sazinieties ar Android ierīces ražotāju, lai pievienotu mūsu pieskarties plākstera sistēmā, pirms izmantojot touch frame.USB interfeiss, plug and play, nav nepieciešams vadītājs.Atbalsta zoom in/out, displeja rotācijas Lietojams dažādos gaismas apstākļos, iekštelpu un āra Stabilu, nē-drift kalibrēšanas darbības Noslēdzams pret piesārņotājiem Lietojams dažādos gaismas apstākļos, iekštelpu un āra

50 collu 20 punkti IS multi touch screen Produkta Specifikācija:

50 collu 20 punkti IS multi touch ekrānu, Produkta Dimensijas Rasējums:

Ekskluzīva Garantija: Viena USB Savienojums: bez papildu barošanas nepieciešami Garantētā izpildes Laiks: 48 stundas pēc pasūtījuma apstiprināšanas Internetā Diagnosticēt Rīks: tehniskais atbalsts 24 stundu laikā visā pasaulē Savstarpējo Partnerattiecību: globālā tīkla kopīgu biznesa izaugsmi

Integrācijas metodi:

Piegādes Metodi: produkts ir nosūtīti caurules, lai saglabātu kuģniecības izmaksas.Arī mēs varam nosūtīt to ar stikla, kā arī.Sazinieties ar mums. 1. Demontāža 2. Bez Glass 3. Cauruļu Piegāde PIESARDZĪBAS pasākumi: 1. Jābūt uzmanīgiem, lai vērpjot un pagrieziet touch panelis. 2. Nav stingru streiku, lai skārienpaneli, kad rokas pieskārienu rāmis. 3. Salikt PCBA izpildiet Instrukcijas, vadlīnijas, izvairīties no konektori ir nevietā un izvairītos no sastāvdaļa sadurties ar iedaļa. 4. Nav vieta PCBA pārklājās. 5. Darbības zonā, aprīkojums, instrumenti un visas ar to saistītās iekārtas ir zemējums. 6. Izvairīties no spēcīgu mehānisko spēku, pieskarties kadru, kas varētu ietekmēt tās normālu darbību. 7. Labākais tīrāku, kas ir ūdeni vai spirtu.Nelietojiet Acetonu, Kaustiskā soda, Amīnu, Amonjaks, Spēcīgas skābes, etilspirts, Piridīns,Acetons, Benzols, Esteru vai metilhlorīds. 8. Lūdzu, izslēdziet ierīci pirms tīrīšanas. 9. Nav pakļaut touch panel tieši uz sauli vai citu siltuma avotu ilgu laiku.citādi elektronisko komponentu varbūt bojāts. 10. Nav atļauts kopēt un dekompilēt mūsu touch programmatūra bez mūsu atļaujas rakstveidā.Piegāde: 1. DHL/FEDEX/UPS(Tas parasti Ilgst 5-7 darba dienu laikā piegādāt uz galamērķi, ja viss iet labi, bez muitošanas problēma). 2. Ar EMS (parasti ilgst 7-15 darba dienās -----Tas ir piegāde uz Krieviju un Ukaine). 3. Krievija-Line(Tas prasīs apmēram 18-25 dienām piegāde uz Krievija). 4. Brazīlija Klients 1)Brazīlija klientam būtu jāsniedz CPF/CPNJ nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs mums,tad sūtījumu var noorganizēt,To izmanto muitošanas.Nodokļu un Pienākumi: 1. Klientiem, kas no dienvidamerikas Tirgus, mēs jums sniedz Nodokļu Skaitu, pirms nosūtīšanas.Brazīlija-CNPJ/CPF, Čīle-RIESTS numuru Argentīna-CUIT numuru Kolumbija-GNĪDA skaits, Peru-IVA skaits, Venecuēla-RIF numuru. 2. Mūsu cena nav ieskaitot galamērķa tarifiem.Dažādu coutries ir dažādas muitas tarifus, tā ir pircēja atbildība.Pls piezīme!!!

Garantijas laiks:

Mēs piedāvājam 1 gadu garantija uz aparatūru un programmatūru, kas ir bezmaksas ekspluatācijas laiku,cilvēku damge neietver garantija.

IS Pieskarieties Rāmja Fotogrāfijas:

Tagi: infrasarkano staru ekrānu, touch usb, gamon s620, folijas touch, monitors touch, ekrāna pieskarieties usb, siltuma panelis, touch 24 collu ekrāns, datora monitoru, touch screen galda restorāns.

Datu lapa

Iepakojums
Rezolūcija 32767 * 32767
Displeja Izmērs 50"
Veids Infrasarkano
Minimālais Touch Objektu 2.5 mm X 2,5 mm
Preci 50 collu touch is rāmis
Zīmola Nosaukums Fttyjtec
Operāciju Sistēmas windows XP, windows 7, windows 8, windows10,Android, Linux
Modeļa Numurs FT-IS-M50-20
Kalpošanas Laiks 7 gadi
Lineārā Kļūda mazāk, kā 1,5 mm
Reakcijas ātrums mazāk par 10ms
Produkti Statusu Sastāvs
Ievades metode Pirkstu vai gloved puses (gumijas ,auduma vai ādas)
Vispārīgi Izmēra 15 collu līdz 159 cm
Interfeisa Tips USB
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stikla bez stikla
Gaismas Caurlaidība 92%

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Fttyjtec Labākās Cenas 50

Fttyjtec Labākās Cenas 50" usb 20 Punkti IS Multi Touch Screen Panelis Interaktīvo Galda,LED Monitoru

Saistītie Produkti: