Jauns Izpārdošana
AM FM Portatīvo Kabatas Radio, Mini Digital Tuning Stereo ar Uzlādējams Akumulators un Austiņas, lai Iet/Skriet/Sporta zālē/Kempings (Bla Skatīt lielāku

AM FM Portatīvo Kabatas Radio, Mini Digital Tuning Stereo ar Uzlādējams Akumulators un Austiņas, lai Iet/Skriet/Sporta zālē/Kempings (Bla

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.09

-17%

€11.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

Atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.Augsta jutība un selektivitāte ar lielisku uztveršanu.Ar LCD sn, Īsi nospiediet taustiņu FM/AM, lai pārslēgtos frekvenču joslā, ilgi, nospiediet taustiņu FM/AM, un tas tiks automātiski meklēt un saglabāt pieejamo staciju,It atbalsta veikals 58 radio stacijām (katrā joslā 29 radiostacijas)

Pārnēsājamiem un Viegla: Nāk ar austiņām, lai būtu ērti valkāt.Tikai veidoti ar vairākām vienkāršām pogām, viegli darboties un kontroli, tas ir arī diezgan piemērots senioriem un bērniem.Kabatas izmēra, viegls un mini dizains, to var likt kabatā un jūs varat klausīties radio, jebkurā vietā un jebkurā laikā, portatīvo, lai veiktu.

Bloķēšanas Slēdzis Dizains: Šī GADA FM Kabatas Radio ar lock funkciju, kas nodrošina jums, lai klausītos jūsu iecienītākās stacijas bez acci darbības savā kabatā.Ideāli piemērots sporta notikumu, kempings ceļojums , pastaigu/pārgājieni , makšķerēšana, braucieni un citi on-the-go izmanto.

Uzlādējams Akumulators: Jūs varat izmantot USB kabeli, lai uzlādētu akumulatoru ar divām izvēlēm, pievienojiet parasts DC5V adapterim vai datoram, lai uzlādētu šo radio (uzlādes strāva nedrīkst pārsniegt 1A).Kad akumulatora ikona displejā mirgo, tas nozīmē, ka jaudas akumulators ir zema, lūdzu, uzlādējiet akumulatoru, kā ātri vien iespējams.

Tastatūras Bloķēšanas Slēdzis Dizains: Lai bloķētu taustiņus, lai novērstu to ieslēdzot darbojas pati par sevi.Lai novērstu acci darbību, ilgtermi nospiediet BLOĶĒŠANAS taustiņu, lai bloķētu visus taustiņus, ikonas, kas parādās uz LCD displeja, ilgtermi nospiediet taustiņu vēlreiz, lai atbloķētu taustiņus.Nodrošina jums, lai klausītos jūsu iecienītākās stacijas bez acci darbības savā kabatā.

15 stundas spēles laika, kad pilnībā uzlādēts.

Tā ir ar daudz labāku uztveršanu, plašāku FM Frekvenču diapazonā, un vairāk jaunas funkcijas.

Austiņas ir vajadzīgs, un izmantot kā antenu, lai iegūtu labāku radio signālu un uzlabotu skaņas kvalitāti.Tā var strādāt ar jebkuras citas 3,5 mm austiņu.Kad saņem radio stacijas, lūdzu, paplašināt austiņu kabeli pēc iespējas labāku efektu.

ESMU Frekvence: 520/522-1710 KHz

FM Frekvence: 64-108MHZ vai 87-108MHZ

Regulēšana solis: FM: 0,1 MHz, ESMU: 10KHz

FM Antena: Austiņu Vads Antena

ESMU Antena: Iebūvētā ESMU Ferīta Joslu, Antena

Jutība: FM Mazāk nekā vienāds 20uV, MW Mazāk nekā vienāds 5mV/m

Jauda: Built-in 500 ma, uzlādējams litija akumulators

Uzlādes spriegums: DC 5V

Svars: 45g / 0.1 lb

krāsa: Melna

Materiāls: plastmasa

izmērs: 84*48*12mm

PIEZĪME:

1. Kad jūs to izmantot, lūdzu, ievietojiet austiņas, kā fm antenu, lai meklētu radio stacijas.

2. Pirmo reizi izmantot, lūdzu, uzlādējiet akumulatoru, par vairāk nekā 4 stundas, pārliecinieties, ka akumulators ir pilnībā uzlādēts.

3. Amerikas savienotajās Valstīs, Kanādā un citās Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas valstīs, ir noteikts 10 KHz, citām valstīm ir iestatīts uz 9 KHz.

Iepakojuma Saturs:

1*AM FM Kabatas Radio

1*Austiņas

1*Lādēšanas kabeli

1*Siksniņa

1*angļu valodas rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Kruzo.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Kruzo.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Tagi: automobiļu radio retro, ciparu radio, radio chantier dewalt, honda mount, aeg radio chantier, digitālā kabatas radio, retro radio vadu, bt radio retro, fm radio, portabl radio.

Datu lapa

Strāvas Padeve Uzlādējamo Akumulatoru Bloku
Sertifikācija NAV
Wifi No
Korpusa Materiāls Citi
Veids FM / AM
Ekrāns
Funkcijas Iebūvēts Skaļrunis
Bluetooth No
Iepakojums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmēri (Pxaxd) 84*48*12mm
Stils Portatīvie
Zīmola Nosaukums FGHGF
Modeļa Numurs AM FM Kabatas Radio

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

AM FM Portatīvo Kabatas Radio, Mini Digital Tuning Stereo ar Uzlādējams Akumulators un Austiņas, lai Iet/Skriet/Sporta zālē/Kempings (Bla

AM FM Portatīvo Kabatas Radio, Mini Digital Tuning Stereo ar Uzlādējams Akumulators un Austiņas, lai Iet/Skriet/Sporta zālē/Kempings (Bla

Saistītie Produkti: