Jauns Izpārdošana
VR Aizsardzības Aksesuāri Oculus Quest 2 Pieskarieties Kontrolieris Silikona Rokturis Gredzens Vāku Un Regulējamu Rokas Siksna Šarnīrs Siksna Skatīt lielāku

VR Aizsardzības Aksesuāri Oculus Quest 2 Pieskarieties Kontrolieris Silikona Rokturis Gredzens Vāku Un Regulējamu Rokas Siksna Šarnīrs Siksna

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.02

-38%

€9.71

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Augsta Saderība: Īpašs dizains, anti-mest kontrolieris rokturi aptver un šarnīrs siksnas, lai aizsargātu par Oculus Quest 2/ Oculus Rift s Kontrolieri.

2. Pilna Aizsardzība: silikona kontrolieris grip piederumi ir cieši saistīta ar kontrolieri, un super-liela platība daļiņas izcelt un uzlabot saķeri sajūta.

3. Premium Materiāls: elastīga silikona materiāla, veikt segumu viegla montāža un demontāža, vienlaikus padarot kontūru grip ērtāku.

4. Humanizēts Dizains: Jūs varētu savu lielumu rokās, lai izvēlētos garums šarnīrs Siksnas, pēc jūsu izmēriem no rokas.Silikona regulējams siksnas ļauj jums atbrīvot rokas no personas datu apstrādātāja, nometot tos.

5. Ko Jūs iegūsiet: Jūs saņemsiet 2 pieskarieties kontrolieris silikona rokturis pārvalki, 2 šarnīrs siksnas.

6. Tas šarnīrs siksnas un pieskarties kontrolieris ādas ir jauninājums, viņi ir jaunāki, anti drop kontrolieris rokturi, aizsardzības aksesuāri.

7. Izmantot piemaksu materiālu, lai veicinātu pieredzes kad jūs spēlēt spēles.

8. Tie ir savietojams Oculus Quest 2 Kontrolieri un Plaisa S Kontrolieri.

9. Atbrīvot Savu Roku: Atpūsties jūsu rokas, nometot kontrolieriem un baudīt vairāk immersive VR spēļu pieredzi.

10. Premium Materiāls: šarnīrs siksniņa ir izgatavota no premium vides mikro šķiedras plastmasas.Rokturis segums ir izgatavots no super izturība silikona gumijas, tā ir neslīdoša, izturīga un ērta,uzlabot spēli fun.

11. Viegli Uzstādīt: Rokas siksna ar nodilumizturīga gumijas cilpa, kas var pievienot labāk immersions bet VR pieredzi, arī nodrošina labāku aizsardzību jūsu kontrolieriem.

Iepakojuma Saraksts:

(VR Kontrolieris Nav Iekļauts)

1 Pāris Touch Kontrolieris Roktura Vāciņš

1 Pāris Šarnīrs Siksna

1 Komplekts Grip Klp

Tagi: kontroles vr, oculus quest 2 siksna, gadījumā, oculus meklējumos, oculus quest siksna, oculus quest 2 siksna siksna, quest 2, 4k vr, oculus quest ādas, FOV, soma oculus meklējumos.

Datu lapa

Modeļa Numurs VR Piederumi seguma
Saderīgu Zīmols Par Oculus Quest 2
Iepakojums No
Saderīgs Modelis Par Oculus Quest 2
Atbalsts Piliens Piegādes/Vairumtirdzniecības
Svars 100g
Zīmola Nosaukums Rondaful
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Pad

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

VR Aizsardzības Aksesuāri Oculus Quest 2 Pieskarieties Kontrolieris Silikona Rokturis Gredzens Vāku Un Regulējamu Rokas Siksna Šarnīrs Siksna

VR Aizsardzības Aksesuāri Oculus Quest 2 Pieskarieties Kontrolieris Silikona Rokturis Gredzens Vāku Un Regulējamu Rokas Siksna Šarnīrs Siksna

Saistītie Produkti: