Jauns Izpārdošana
Universālā Kauliņu Forma Gear Vadītājs Rokturi Pārslēdzēju Stils Auto Red Black Orange Transmisijas Pārnesumu Pārslēgs Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis Skatīt lielāku

Universālā Kauliņu Forma Gear Vadītājs Rokturi Pārslēdzēju Stils Auto Red Black Orange Transmisijas Pārnesumu Pārslēgs Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.51

-30%

€16.68

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Apraksts

Specifikācijas: Materiāls:Auksti lietie sveķu un metāla materiāla.Nāk ar 3 šļūtenes(8mm, 10mm, 12mm) viegli uzstādīt.Izmērs: Apm. 85 mm(H)*62mm(W)

Krāsa:Kā attēlā.

Garantija: 1 Gadu ierobežoto garantiju

Iezīmes: Red rider ķivere cilvēka galvaskauss stils padara vairāk jautri un atdzesē.Tas delikāti rokturi izgatavoti ar Aukstā lietie sveķu, un formas ar gudru izskatu.Stingra un cieta furnitūru,piegādēm, jums labāku sniegumu ērti satverama, var palīdzēt uzlabot garastāvokli drošas braukšanas tikmēr paaugstināt jūsu auto statusu.Tā ir laba izvēle, lai jūs varētu atjaunināt savu auto.

Tiešā aizstāt oriģinālo kloķi, bez izmaiņām ir nepieciešama.

Uzstādīt:

Universāls, der vairumam automašīnu,kas piemērota visiem manuālo pārslēgšanas sviras slēdzis auto , daži automātiskās pārslēgšanas sviras slēdzis automašīnas ir pieejami arī!Auto ar pogu bloķēšanas nevar instalēt.

Uzstādīšana: Noņemtu sākotnējo shift knob no pārslēdzēju.Veikt piemērotus adapteri segtu shift knob.Ielieciet rīku galvu pārslēgšanas rokturi.Pārnesumu galvas tieši, kas iestrādāts shift knob stienis.Pārliecinieties, pārnesumu strādā pareizi.

Pakete ietver:

1 x Shift knob.

3 x Gumijas uzmava.

5 x Saglabājot skrūvi.

1 x Hex Atslēgu.

Produkta Parādīt

Piezīme:

1. Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

3. Lūdzu, pārbaudiet savu mērījumus rokas aizsargs, pirms jūs to iegādāties.

Piegāde

1. Mūsu piegādes pakalpojumi būs kuģis savu paketi un piegādāt to uz savu coustomer kā jums patīk.loģistikas ātri vai labāko cenu.Mēs piedāvājam iespējas un elastību.

2. Mēs ļoti ieteicams, lai jūs izvēlētos Kruzo.lv Standard Shipping, ja svars ir mazāks par 2kg, jo tas sniedz Loģistikas Sekošanas Informāciju, Efektīvu Muitošanas Vienas Pieturas Loģistikas Risinājumus Pircējiem.

3. Jūsu pasūtījums būs kuģis veic 24-72 stundas pēc tam, kad apstiprināt maksājuma( nav iekļauts brīvdienas, un nav jāietver produkti, kas nepieciešama pielāgota un montāžu pēc pasūtījuma).

4. Loģistikas informāciju izmeklēšanas platformas:

1) Kruzo.lv būs redzams loģistikas sekošanas informāciju tieši uz pasūtījuma detaļas lapā.

2) Kruzo.lv Standarta Kuģniecības Loģistikas Izsekošanas tīmekļa Vietne://global.cainiao.com/

3) Citus Loģistikas Izsekošanas mājas Lapā: https://www.17track.net/en

5. Ievedmuitas nodokļi/nodokļi nav iekļauti pasūtījuma cenu.

Atsauksmes

Tagi: gearstick rokturi, pārslēdzēju shimano, apaļā poga rozā, auto pārnesumu pārslēgšanas slēdzis mugen, pārnesumu kloķi shift, fiat automašīnu pārslēgšanas slēdzis, pārnesumu sviras komplekts, naruto shift knob, pārnesumu kloķi lada, kauliņu komplekts.

Datu lapa

Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Modeļa Nosaukums Universal
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Postenis Svars 300g
Objekta Garumu 11cm
Zīmola Nosaukums TrichTu Mount
Postenis Augstums 7cm
Gads VISU GADU
Īpašas Pazīmes Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis
Vienuma Tips Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis
Materiāla Tips Aukstā lietie sveķu & metāla
Objektu Platums 8cm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Universālā Kauliņu Forma Gear Vadītājs Rokturi Pārslēdzēju Stils Auto Red Black Orange Transmisijas Pārnesumu Pārslēgs Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis

Universālā Kauliņu Forma Gear Vadītājs Rokturi Pārslēdzēju Stils Auto Red Black Orange Transmisijas Pārnesumu Pārslēgs Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis

Saistītie Produkti: