Jauns Izpārdošana
LOTO OSC482 sērija, Osciloskopa/Signālu Ģenerators/Logic Analyzer/..., 5 in 1, 50M S/s, 8~13 bitu Izšķirtspēja, Izvēles Moduļi Skatīt lielāku

LOTO OSC482 sērija, Osciloskopa/Signālu Ģenerators/Logic Analyzer/..., 5 in 1, 50M S/s, 8~13 bitu Izšķirtspēja, Izvēles Moduļi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€50.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

LOTO produkti palīdzēs jums atrisināt problēmas zemāk:

1: Kā jaunākais aparatūras inženieris, kas osciloskopa izvēlēties, lai sāktu? 2: Ir dalīties osciloskopa ar kolēģiem,kā lauzt? 3: Nepieciešams, lai veiktu smago osciloskopa, lai atkļūdot uz vietas, kas man būtu jādara? 4: Izstrādāt elektronisko projektus mājās, nav osciloskopa ir neērta, ko man darīt? 5: Tradicionālo osciloskopi ir dārga, un daudzi funkcijas netiek izmantotas.Ir nepieciešams spēcīgs un lēti osciloskopa? 6: Tradicionālo osciloskopi ir pārāk neveikli, lai tikt pielāgota un grūti integrēt savā projektā.Kā to atrisināt?

Oficiālais video ievads, atbildes uz visiem jūsu jautājumiem.

https://youtu.be/mUM9R6rnH90

OSC482 sērija nodrošina jums 5 in 1 lielisku izvēli:

Ar OSC482 DATORĀ osciloskopa, jūs varat apvienot to ar signālu ģeneratoru moduli, kā OSC482S, apvienot logic analizatora moduļa kā OSC482L vai apvieno abus moduļus, kā OSC482X.OSC482M ir OSC482 ar android app atbalsta bez modulis.Ja jūs vēlaties OSC482X ar android aplikāciju atbalsta, OSC482F ir pieejams.Mēs pastāvīgi atjaunināt osciloskopa programmatūru, lai uzlabotu programmatūras funkcijām/darbībām, uz saiti: http://bbs.lotoins.com/support.html .Lūdzu, pārbaudiet, lai lejupielādētu jaunāko versiju, viens.

Pieņemsim ir apskatīt programmu operētājsistēmā Windows

Lietojumu scenāriju un piemērojamiem iedzīvotāju

Augstāk esošajā attēlā, mēs redzēsim, seriālā porta dekodēšana, X_Y zīmēšanas, pārvadātājs amplifikācijas, daudzfunkcionāla punktu automātisko mērījumu, analogā ievade un loģiku, analīzi, drukāšanas un FFT Windows Lietojumprogrammu, un darba ainas datu malkas cirtējs.Šis produkts ir ieteicams aparatūras shēmas izstrāde un novērtēšana, mācību aprīkojumu, objekta nodošanas ekspluatācijā, encoder pārbaudes, transportlīdzekļu apkope, automātiskās kontroles iekārtas, jaudas pulsāciju testēšana, saules sistēmu pārbaude.Tā ir izstrādāta aparatūras inženieris Auto elektronika Elektroniskās Geek Jomā inženieris Colleage students

Aparatūras funkcijas un specificaitons

8~13 bitu Vertikālā Izšķirtspēja

Moduļa Paplašinājumi

let ' s apskatīt produktu aparatūras saskarne paplašinājumi: atvērto DE-15 aparatūras interfeisu var nodrošināt digitālo jaudas, kā arī analog jauda, GPIO ostām un analogās ieejas kanāli, kā parādīts zemāk.Šo interfeisu var izmantot kā standarta piekļuves signālu ģenerators moduļi vai logic analyzer moduļus.Lai gan šie divi moduļi var iespraust un atskaņot biežas lietošanas, tas ir ieteicams, lai izveidotu savienojumu modulis, kas pēc tam, kad ierīce ir izslēgta.

Tas var arī būt DIY funkciju modulis, kā parādīts attēlā, un arī piekļūt ierīces, izmantojot DE-15 interfeisu.

Iepakojuma Saraksts

Iet uz priekšu un pieņemsim apskatīt Paketes Saraksts:

Attēlā redzams vienādu iepakojumu izskatu un iekšējo piederumi, kas var atšķirties atkarībā no modeļa, kuru izvēlējies klients.Protams, jūs varat arī izvēlēties somiņa ar kompleksiem un saglabāt osciloskopa un tās moduļi un piederumi, kā parādīts zemāk, tas maciņš ir jāiegādājas atsevišķi.Jūs varat atrast savu saiti šajā veikalā.

USB osciloskopa un nepieciešamie piederumi( ieskaitot paplašinājuma moduļiem, un standarta aprīkojums) var būt atšķirīgs atkarībā no jūsu dažādas iegādāties:

Par Smart Tālrunis/Tablete Atbalsts

OSC482M/ OSC482F nevaru atbalstīt visu veidu Android ierīcēm.Klienti var būt nepieciešams, lai pārbaudītu savas Android tālrunis/Tablete ar šīm prasībām, vai sazinieties ar mums, lai pārbaudītu atbalsta sarakstā.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: kāda ir mērīšanas diapazons

A: joma, varētu mērīt 5V(ar zondi, kas uz X1) un 50V(ar zondi, kas uz X10).Ja jums ir nepieciešams noteikt augstāku spriegumu līdz 500V, lūdzu, iegādājieties X100 zondes atsevišķi.

Q: kā sazināties ar tehnisko atbalstu?

A: Lūdzu, nosūtiet e-pastu uz [email protected] Tehnoloģiju Departaments sniegs atbildi ASAP.

Q: Cik ilgs ir garantijas?

A: 3-gadu garantija uz visiem produktiem.

Programmatūras Lejupielāde

Lūdzu lejupielādei par brīvu, mēs saglabāsim updating.bbs.lotoins.com/support.html

Tehniskais Atbalsts

Lūdzu, nosūtiet e-pastu uz [email protected] par jebkuru problēmu, mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams.

Klientu Serviss

Lūdzu, sūtiet online piezīme vai sūtīt e-pastu [email protected] sola atbildi 24 stundu laikā.

Tagi: digitālā osciloskopa 2, oscilloscop owon, diy elektronu komplekts, skaļruņu portapack h2, digitālā osciloskopa rigol, lcr, rifl darbības joma, spektra analizators, skava apstākļu sakritība mērītājs, osciloskopi 200mhz.

Datu lapa

Modeļa Numurs OSC482
Joslas Platums 20MHz
Reālā Laika Ņemšanas Biežums 50MSa/s
Zīmola Nosaukums ROCKTECH
Ciparu Kanāli 2
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

LOTO OSC482 sērija, Osciloskopa/Signālu Ģenerators/Logic Analyzer/..., 5 in 1, 50M S/s, 8~13 bitu Izšķirtspēja, Izvēles Moduļi

LOTO OSC482 sērija, Osciloskopa/Signālu Ģenerators/Logic Analyzer/..., 5 in 1, 50M S/s, 8~13 bitu Izšķirtspēja, Izvēles Moduļi

Saistītie Produkti: