Jauns Izpārdošana
14pcs Velosipēdu Basketbola Pneimatiskās Adatu Converter DV AV SV Vārstu Adapteri Vārstu Ventil Adaptera Komplekts Velosipēdu Sūkņa Caurule Skatīt lielāku

14pcs Velosipēdu Basketbola Pneimatiskās Adatu Converter DV AV SV Vārstu Adapteri Vārstu Ventil Adaptera Komplekts Velosipēdu Sūkņa Caurule

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.14

-30%

€4.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem: 1、Super 14 gab Velosipēdu Sūkņa Vārstu Adapteri Adapteri: vai jums kādreiz Ir bothered ar riepām un bumbiņas, kas nevar tikt palielināta?Auto Vārstu Adapteri ir jūsu Labākā Izvēle, un Dažādu Specifikāciju 14pcs Var Izpildīt Dažādas Piepūšamās Iekārtas.Nav jāuztraucas par citām specifikācijām.Piemērots Dunlop vārsts (DV), Presta vārstu, zibens vārsts (BV), Sclaverand vārsts (SV), Presta vārsta => Schrader / Auto vārsts (AV).

2、Augstas Kvalitātes SV Vārstu Adapteri: piemērots Aprīkojums, kas nepieciešams, lai Paaugstinātu Novērstu Gaisa Noplūdi, kas Izgatavoti no Augstas Kvalitātes Tīra Vara, kas Izturīgs pret Koroziju, nemaina Krāsu Pēc Ilga Laika Lietošanas.

3、īpaši vieglas un viegli veikt: 60g Vārstu Adapteri aizņem ļoti maz vietas un ir ļoti ērti pārvadāt.Jums nav pat justies svars, kad jūs ride, un tas būs pievienot papildus svaru, lai jūsu bagāžu.Maza mute, lai atrisinātu jebkuru piepūšamās problēmas.

4、Plaši izmanto: 14 gab. Auto vārstu adapteri Ļauj regulēt nepiemērotu vārsti, gaisa siltumsūkņi, vai gāzes kompresoru stacijas.Būtībā piemērots visiem kopīgi vārsti.Piemērots Kalnu Velosipēdi, Ceļu Velosipēdi un Fixie Bikes ar Presta elektronstaru Lampas, Arī Ideāls Piepūšamās Rotaļlietas.Gaisa Gulta, Sports, Bumba, Balons, Jogas Bumbu, Peldēties Gredzenu, Aolange Tā Ir Uzstādīta, Tā Var Uzpūst Dažādu Specifikāciju Bez Iegādājoties Dažādus Piepūšamie Baloni.

5、Pakete satur 14pcs dažādu specifikāciju Adapteris: 4x DV / SV Vārstu Adapteri, 2x AV Vārstu Adapteri, 2x SV Vārstu Adapteri, 2 x Bumbu Sūknis Adatu, 2x Koniskā Piepūšamās Sprauslu, 2x Melnu Konusu Adapteri un 10x blīvgredzeniem.

Funkcijas: 1.Aptver Visas Jūsu Vajadzības: ir dažādi adapteri iepakojumā un ļauj jums pielāgot nepiemērotu vārsti, gaisa siltumsūkņi, vai gāzes kompresoru stacijas.

2.Šie adapteri ir veidoti no vara, ļoti izturīgs un izturīgs pret koroziju, jūs varat izmantot tos ilgāku laiku.

3.Kompakts un Pārnēsājams: Šie adapteri visplašāk gaisa sūknis, kompresors vai ekvivalents savienojuma sistēmu.Tie ir vienkārši veikt tiny kosmosa ārkārtas bagāžu.Bet ārkārtas situācijās tās būs ļoti noderīgas.

4.Viegli Izmantot, un Hermētiskā: Izstrādāta ar skrūvju vītnēm un gredzenblīvi, viegli uzstādīt, un hermētiski plombas.Jūs varat izmantot tos jebkurā kur un visu laiku viegli.

5.Jūs varat viegli pielāgot savu nepiemērotu velosipēdu vārstu, auto vārsts, gaisa sūkņa vārstu vai kompresors vārstu.

Specifikācijas: Materiāls: Vara & Plastikāta

Plastmasas, piepūšams mutes: visu veidu piepūšamās rotaļlietas, gaisa gulta, utt.

Metāla bumbu adatu: visu veidu bumbas, piemēram, basketbols, futbols, volejbols, utt..

Saraksts:

1 iestatiet 14 velosipēdu vārsti

Tagi: crf250l, velosipēdu franču vārsts, pielāgot velosipēdu, gaisa ventilācijas plug, pudeles rokturis, gāzes schrader ventili, schrader ventili riekstu, silikona uzgalis, vara schrader ventili, 26 stūre.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums LACYIE
dropship
Plastmasas, piepūšams mutes
Modeļa Numurs Velosipēdu Vārsts
Metāla bumbu adatu
Materiāls

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

14pcs Velosipēdu Basketbola Pneimatiskās Adatu Converter DV AV SV Vārstu Adapteri Vārstu Ventil Adaptera Komplekts Velosipēdu Sūkņa Caurule

14pcs Velosipēdu Basketbola Pneimatiskās Adatu Converter DV AV SV Vārstu Adapteri Vārstu Ventil Adaptera Komplekts Velosipēdu Sūkņa Caurule

Saistītie Produkti: