Jauns Izpārdošana
2017 Jaunu Cieto Galdauts Vakariņām Augstas Kvalitātes Audums Bohemia Stila Dekoratīvas Mazgātas Kokvilnas, Linu galdautu 10 Krāsas Skatīt lielāku

2017 Jaunu Cieto Galdauts Vakariņām Augstas Kvalitātes Audums Bohemia Stila Dekoratīvas Mazgātas Kokvilnas, Linu galdautu 10 Krāsas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.94

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ja izmērs vēlaties nav sarakstā,lūdzu, sazinieties ar mums, lai klients cenu.

Visplašāko auduma ir 140cm,garums nav ierobežots.

Mums ir pašu drukas placemat pārdošanai.ja vēlaties, jūs varat iegādāties, pārāk.

Krāsu Neatbilstība:

(1)Atšķirības krāsu var izraisīt krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,fona utt.

(2)ja jūs uzskatāt, ka postenis saņēmis, ir nepareizi krāsu,lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

Kuģniecības Ziņas: vienums tiks nosūtīti jums 1-2 darba dienas pēc tam, kad maksājums tiek noskaidroti .Tas parasti ir 7-15days pa E-pack,un 15-60days pa parasto pastu aviopastu.

Atbalsta:

Ziņas tiks nosūtīta jums pēc nosūtīšanas,ja jums ir kādi pieprasījumu uzskaites iepakojuma vai citu jautājumu,lūdzu, sazinieties ar mums.Mūsu komanda atbildēsim jums 24 stundām.

Atgriešanas Noteikumi:

Pircējs var atgriezt preci oriģinālajā iepakojumā ar 7 dienu laikā pēc saņemšanas, ja jūs neesat apmierināts ar to.Mēs atmaksāsim jums vai nosūtīt nomaiņa, lai ar jums 1 darba dienā pēc tam, kad prece ir saņemta.

Atsauksmes:

(1)Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību.

(2)Ja jūs atstāt atgriezeniskā saite ar attēlu, ir patiešām palīdzēt citiem pircējiem.

(3)Ja jums ir jebkādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: indijas stila galdautu, skaistā puse galdautu, dinning room galdautu, 180cm galdautu, 60 līdz 90cm galdautu, mežģīnes mat galdautu mājas dekoru, zelta sequin galdautu, art deco galdautu, ēdamistaba galda audums, sievišķīga stila jakas.

Datu lapa

Izmērs 60*60,90*90,100*140,140*140,140*180,140*200
Materiāls Lina Kokvilnas
Modelis Tips Cietie
Technics roku darbs
Modeļa Numurs ZB008
raksts IESPIESTS
Forma Kvadrātveida
Zīmola Nosaukums INFEI
Stils Japāna Stils
Izmantošana galda,mājās,puse
Iezīme Audums

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2017 Jaunu Cieto Galdauts Vakariņām Augstas Kvalitātes Audums Bohemia Stila Dekoratīvas Mazgātas Kokvilnas, Linu galdautu 10 Krāsas

2017 Jaunu Cieto Galdauts Vakariņām Augstas Kvalitātes Audums Bohemia Stila Dekoratīvas Mazgātas Kokvilnas, Linu galdautu 10 Krāsas

Saistītie Produkti: